Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Sob Lis 23, 2024 14:33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 530 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Czw Lip 02, 2009 12:20 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
coś czuje ze to bedzie słabiutka płyta :roll:

mam nadzieje ze sie myle ......

PostWysłany: Czw Lip 02, 2009 21:32 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kapitol Siti/Wojenna Piła
kurcze Zulu, mam mała treme ze mozesz miec racje ale i tak CB jest moim Bogiem, zreszta to chyba Mustang wymysla utwory w wiekszosci, czyz nie?????

PostWysłany: Czw Lip 02, 2009 22:16 
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zabrze
MartiFromHell napisał(a):
boze czy Ty musisz w kolko o tym samym?

Tak. :lol:

Odnośnie setlisty - zapowiada się ciekawie, 11 kawałków... Kilkadziesiąt minut megamuzy ;)

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 04:52 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
Zułek, jaki Ty jesteś piepszony :mrgreen: pesymista :evil: ciągle tylko do dupy, ten kawałek ssie, ta płyta będzie hujowa, czasami myślę że piszesz tak tylko z przekory żeby kogoś, w tym mnie wkurwić, a tak naprawdę to słuchasz nowego wałka z twarzą wkrzywioną grymasem podniecenia jaki to piękny mocny wał! :mrgreen:

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 12:08 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

jak bedzie do sciagniecia to wtedy bede słuchał, póki co szkoda uszy na takie dziadostwo

setlista oraz data premiery (15 wrzesien) zostały oficialnie potwierdzone :P

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 12:50 
Hook In Mouth
Awatar użytkownika

mro-ziak:
Przecież Megadeth nie wydal dobrej płyty od "Countdown to Extinction", to dlaczego miałby to zrobić teraz? :lol: Wszystko, co powstało po 1992 roku to raczej przeciętniaki i gniociki. A ten nowy kawałek z nagrania, nie zapowiada się za dobrze :mrgreen:

Image

Image

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 15:54 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Ja tam się spodziewam dobrej płyty, może nie tak dobrej jak TSFH, ale na pewno takiej której nie będzie można się wstydzić

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 20:38 
Moderator
Awatar użytkownika

szczepan napisał(a):
Ja tam się spodziewam dobrej płyty, może nie tak dobrej jak TSFH, ale na pewno takiej której nie będzie można się wstydzić

Oby ;)
zagor19 napisał(a):
mro-ziak:
Przecież Megadeth nie wydal dobrej płyty od "Countdown to Extinction", to dlaczego miałby to zrobić teraz? Wszystko, co powstało po 1992 roku to raczej przeciętniaki i gniociki. A ten nowy kawałek z nagrania, nie zapowiada się za dobrze
mro-ziak:
Przecież Megadeth nie wydal dobrej płyty od "Countdown to Extinction", to dlaczego miałby to zrobić teraz? :lol: Wszystko, co powstało po 1992 roku to raczej przeciętniaki i gniociki. A ten nowy kawałek z nagrania, nie zapowiada się za dobrze :mrgreen:

Y jest bardzo dobrym albumem. Później faktycznie był przestój okropny, ale TSHF jest już na poziomie 'deth.

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 21:40 
Head Crusher

Po CTE były świetne CW i TWNAH, a i Hidden Treasures mocne było.
The World Needs A Hero aspirował by nawet do miana arcydzieła gdyby nie 3 pierwsze kawałki. Warhorse, Return To Hangar, When, 1000 Times to dla mnie pierwsza liga. To dopiero od tej płyty bywało raczej tak sobie z lekka poprawa na UA.

PostWysłany: Sob Lip 04, 2009 07:58 
Rattlehead

Miejscowość: Gdynia/Pogórze
Zapomniałeś tylko dodać, że "według Ciebie" ;)

PostWysłany: Sob Lip 04, 2009 16:35 
Angry Again

Przeca nie wg Benedykta XVI

Załączniki:
Komentarz do pliku: Headcrusher promo
megadeth.jpg
megadeth.jpg [ 149.45 KiB | Obejrzany 8642 razy ]

PostWysłany: Nie Lip 05, 2009 14:26 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
zagor19 napisał(a):
mro-ziak:

zapomniałeś dodać że to tylko Twoje (mało znaczące dla mnie) zdanie ;) ,bo dla mnie oprócz Riska każda płyta jest jak nie super to bardzo dobra albo dobra.. poza tym my slę że skoro Rudy nie nagrywa w stylu RIP po wydaniu tego albumu to może znaczy że chce grać heavy a nie thrash i wcale nie nad tym nie ubolewam, chciałbym sieczkę jak kiedyś ale to co dał do tej pory jest dla mnie i tak zajebiste, gadanie że od Rip nie nagrał dobrej płyty jest dla mnie równoznaczne z niedocenianiem jego muzyki,
i małe pytanko, to po co słuchasz kiepskich albumów? tylko dlatego że nagrał je Megadeth?

PostWysłany: Pon Lip 06, 2009 00:44 
Black Swan
Awatar użytkownika

Będę trzymał się wątku i póki co nie mam zamiaru dołączać się do dyskusji na temat poziomu płyt po 'Countdown To Extinction'. Mam na to swój pogląd i w dobrym czasie o tym napisze heh ;) . Póki co powiem bardziej optymistycznie niż reszta forumowiczów na temat nowego albumu. Mam nosa, pieprzonego nosa, który czuję woń dobrej, mocnej, rzeźnickiej muzyki. Że to będzoe album detkady, coś lepszego niż UA! To jest dla mnie oczywiste heh! Choc sobie wcześniej obiecałem jedną rzecz...że jak na okładce znowu będzie budynek Organizacji Narodów Zjednoczonych (w skrócie ONZ) to wypierdole tą płyte w kosmos....czyli z parteru mojego mieszkania na krawężnik. Bo ile można?

Ostatnio edytowany przez megatomek Pon Lip 06, 2009 11:28, edytowano w sumie 2 razy

PostWysłany: Pon Lip 06, 2009 07:44 
Moderator
Awatar użytkownika

megatomek napisał(a):
pÓki co
;)
megatomek napisał(a):
UN!

?

PostWysłany: Pon Lip 06, 2009 11:08 
Rattlehead

Miejscowość: Gdynia/Pogórze
No jak to co?
United AbomiNations ;) :P

No chyba że
RUst iN Peace albo
YoUthaNasia ;)

A tak poważnie, to też mam jakieś przeczucię, że będzie całkiem dobrze, a napewno duużo lepiej niż na UA. Po prostu ta płyta nie przeszła moim zdaniem próby czasu, i tak sobie myślę, że jej przedostatnia pozycja w naszym rankingu jest raczej zasłużona.

PostWysłany: Pon Lip 06, 2009 11:23 
Black Swan
Awatar użytkownika

Wy to lubicie sie przyczepić heh. Wczoraj wrociło mi się troche na gazie po meczu żużlowym stąd te błędy :D. Ale ort. to faktycznie zatrważający hehe, nie wiem jak to się stało, już poprawiam. No i wiadomo, że UA :)

PostWysłany: Pon Lip 06, 2009 13:16 
Moderator
Awatar użytkownika

megatomek napisał(a):
Wy to lubicie sie przyczepić heh. Wczoraj wrociło mi się troche na gazie po meczu żużlowym stąd te błędy . Ale ort. to faktycznie zatrważający hehe, nie wiem jak to się stało, już poprawiam. No i wiadomo, że UA

Musi być ktoś, kto się czepia :D Wiesz jutro mam obrone, to dodatkowo się podkręcam ;)

PostWysłany: Pon Lip 06, 2009 17:54 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Lepiej się podkręć na Headcrushera ;)

Z jednej strony fajnie że bedzie mozna posłuchać nowego kawałka w normalnej jakości ale jednak z drugiej to cienki kawałek ;)

PostWysłany: Pon Lip 06, 2009 19:06 
Moderator
Awatar użytkownika

Żułek napisał(a):
Z jednej strony fajnie że bedzie mozna posłuchać nowego kawałka w normalnej jakości ale jednak z drugiej to cienki kawałek

Zobaczymy jak to się zaprezentuje. Zdania i tak pewnie będą podzielone.

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 06:51 
Head Crusher
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
no właściwie to już są :D Żułka przekonałoby tylko to jeśli okazałoby się, że to co grają to zupełnie inny kawałek niż ten, który znajdzie sie na płycie :D

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 530 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość