megatomek napisał(a):
Co do albumu to ciekawe są te zapowiedzi muzyków. Czuć, że mają dużą satysfakcje z tego co stworzyli tak wiec ja wierzę, że tak jest.
każdy tak mówi o nowej płycie
Cytuj:
Kompozycyjnie jak zwykle będzie na poziomie, wiadomo.
oby
Cytuj:
Przestałem natomiast wierzyć, że są w stanie stworzyć coś co 'potnie uszy i skopie tyłek' jak np. ostatni Exodus czy Testament,
teoretycznie by mogli ale Mustaine nie chce sie powtarzac, w sumie dobrze chociaz z drugiej strony ?
Cytuj:
Ciekawią mnie te opiniena temat wokalu Dave'a, a mianowicie to, że ma być agresywny i wrzaskliwy? Heh chcę to uszłyszeć
.
wrzaskliwy ? hmm czyby powtórka z debiutu ?
też chce to usłyszec
Cytuj:
Osobiście mam nadzieję, że Mustaine daruje sobie te polityczne wstawki jak np: w UA, Amerikahstan czy wcześniej w Blackmail The Universe. Rozumiem, że chce przez to przedstawić nurtujące go sprawy a wokalem nadać temu komentarz lecz zupełnie jest to niepotrzebne. Myślę, że słuchacz jest na tyle inteligentny, że nawet nie posiadając wiedzy na ów temat poruszany w utworach sam będzie chiał zapoznać się z tymi wydarzeniami.
chyba pierwszy poruszyłes tyn temat, zgadzam sie w 100% procentach, w sumie gdyby to zrobił tylko w 1 kawałku to ok ale tego jest troszke za dużo, wogule nie lubie polityki i mam nadzieje ze jej na albumie nie bedzie
Cytuj:
No i na koniec, podtrzymując dyskusję na temat okladki, to taka moja wersja demonstracyjna
miałem to dawno napisać ale napisze teraz, o okładkach piszmy tutaj
viewtopic.php?f=1&t=12ale musze przyznać ze podoba mi sie twoja okładka
ale mam nadzieje ze bedzie inny tytuł płyty niz ten co podałeś