Cytuj:
Dla mnie Heavy Metal to coś mocnego, brudnego
polecam debiut Omen
Cytuj:
Dickinson z swoimi super pedalską fryzurą piszczący na scenie i robiący z siebie wielkiego Hewi Metalofca. Wokalista z niego niezły, ale i tak przesadza z swoimi melodiami, nie wspominając o zachowaniu na koncertach
wokalista z niego znamienity, warunki głosowe fantastyczne, na scenie bardzo dobrze sobie radził (w latach 80tych, w 90tych było już różnie)
Cytuj:
hehe ja wlasnie najlepiej lubie jak "true fani" Maidenów próbuja wszystkich nakłonić ze Maiden na każdej płycie gra co innego
pierwsze słyszę
Ironi zawsze grali swój heavy metal, nigdy poza ściśle okreslony styl nie wyszli i w ramach tego stylu nagrywali może nie identyczne, ale zbliżone płyty (rózniące się jednak a to brzmieniem, a to "stopniem epickości" itd)
Cytuj:
Taki już jest, ale nawet jak tak sądziś, to on jeden w ogóle nie wpłynął na image tego zespołu, jedynie na swój
Dla wielu jego zachowanie jest właśnie bardzo fajne - żywiołowość, energia, świetny kontakt z publiką, jest dobrym frontmanem.
otóż to!
Cytuj:
Jasne, samo to, że 'deth grają jednak ambitniejszą muzykę, chodziło mi głównie o to, że nie tylko Maiden się powtarza
sprostowanie: Megadeth grali ambitniejszą muzykę, w latach 1986-92, no i może od 2004, w pozostałym okresie - niekoniecznie ambitniejszą
Cytuj:
Maiden ma tylko kilka fajnych hiciorow, a tak to troche nudny
ma hiciory, ma, moze je zapodać? proszę:
Prowler
Running free
Iron maiden
Wrathchild
Killers
Children of the damned
The prisoner
22, Acacia Avenue
The number of the beast