mro-ziak napisał(a):
ale na poważnie, to przykro mi ale nie tak bardzo, mianowicie dzięki właśnie Twojemu racjonalnemu myśleniu, zacząłem i ja myśleć, czy na pewno chcę tam jechać czy aby na pewno usłyszę to co sobie marzę by usłyszeć..?
Białko dobrze zauważył, że prawdopodobnie przyjadą z nową płytą, a wtedy będzie wielka niewiadoma, do tego dojdą utwory z ostatniej płyty które słabo mi się podobają, przez co z koncertu marzeń robi się średnie widowisko..
Nie wiem kiedy trasa ruszy, ale może będzie tak, że koncert w Polsce nie wypadnie jako jeden z pierwszych i będzie można śledzić setlistę i wtedy zadecydować. Jeśli bym zobaczył, że na stałe w secie jest A Change Of Seasons, to poważnie bym wtedy myślał.
mro-ziak napisał(a):
Wiem, że szybko zmieniam zdanie , ale to może przez to, że nadal drzemie we mnie gówniarz który szybciej pisze/mówi niż pomyśli
Ale ma to swój urok, żona o mnie ciągle się troszczy
Luzik, to akurat jest w pewnym sensie ozdobą forum
mro-ziak napisał(a):
A może zdarzy się tak jak u Ironów..? zrobią trasę tylko starych płyt?
Na to bym raczej nie liczył. Prędzej już "ruchomy" set, ale nie ma Portka, więc to również mało prawdopodobne.
mro-ziak napisał(a):
Mat, wiem że to nie tu, ale co z Twoimi uszami?
W skrócie. Mam zakaz słuchania głośno muzyki, przynajmniej przez kilka miesięcy. Zobaczymy czy leczenie przyniesie efekty
Resztę na PW.
mro-ziak napisał(a):
Poza tym, zapraszam was po AC/DC do siebie, jak za starych dobrych czasów, i nawet zespół ten sam
Tutaj też nie wiem jak będzie, bo jeśli będziemy jechać z ludźmi/firmą, z którymi mamy jechać, to wówczas po koncercie zbiórka i powrót do domu. Staram się więc niczego nie planować, bo nie chcę nikogo rozczarować