bialkomat napisał(a):
Żułek napisał(a):
co do bitwy nr. 9 jak widać mamy dogrywke bo zagłosowałem na RTL (aby było ciekawiej)
Jak ja wiedziałem...
Wcześniej zarzucałeś innym, że rzekomo głosują na Slayer bo to Slayer, a sam robisz jakieś kombinacje. A może po raz kolejny głosujesz na Metę, bo to Meta? ;]
w tym przypadku akurat średni argument ponieważ mamy tutaj dwie cholernie dobre płyty, pech w tym ze dwóch zespołów na M
wiec glos na Megadeth - oooo forum Megadeth wiec Megadeth musi wygrać
glos na Mete - ooo głos na Mete bo to przeciez Meta
czyż nie ?
wlaściwie mógłbym tutaj rzucić monetą albo nie głosować wcale jak Vic z dwie bitwy temu
ostatecznie glos oddałem na Mete, sentyment ? możliwe ale nie do końca
Megadeth:
bardziej agresywne, bardziej techniczne i zakręcone granie (takie lubie) ze swietnym brzmieniem
mamy hiciorki jak tytułowy oraz Devils Island, jeden z najlepszych kawałków Megadeth w historii w postaci Black Friday, do tego dochodzi nie mniej zabójczy Wake Up Dead ale potem już nie jest tak dobrze jak niektórzy myslą
lubie The Conjuring ale niewiele poza tym, do tego nigdy do końca nie przekonałem sie do Bad Omen oraz My Last Words (7 i 6 w rankingu) no i na koniec mamy syfiasty cover
Metallica:
od razu czuć różnice między płytami, gdzie tam Mecie do brzmienia Megadeth, 2 lata jednak robią swoje i tu Megadeth wychodzi na + ale co z utworami ?
FFWF jakie to jest piękne, akustyczny wstep a potem MASAKRA, uwielbiam, aż czasem sobie wyobrażam co byłoby gdyby James zaśpiewał tu growlem
tytułowy od pierwszego przesłuchania wpadł mi w ucho wiec jest na starcie na uprzywilizowanej (trudne słowo, dobrze napisałem ?) pozycji, Bellz to hicior od którego zawsze mam ciary na plecach jak go słucham, Creep hicior także wielki, jest ballada za którą w ogień bym co prawda nie skakał ale wstydu nie przynosi (mocna końcówka), Escape zawsze lubiłem, czemu to nie wyszło na singlu ? przeciez bylby nr. 1
Trapped akurat taki sredniak ale nie lubić sie go przeciez nie da
o Ktulu szkoda gadać, geniuś
więc tak czy inaczej Meta w tym przypadku wygrywa chociaż np z RIP nie miałaby szans żadnych