mój głos oczywiście na Megadeth, z innym albumem Overkill by przegrał ale debiut miał jednak lepszy
obiecałem małe podsumowanie i oto one:
ilość wszystkich głosów - 394
srednia głosów na bitwe - 12,3największy pogrom:Slayer - South Of Heaven Vs. Protector - Urm The Mad 13:0
Megadeth - Peace Sells Vs. Nuclear Assault - Survive 13:0
Metallica - Master Of Puppers Vs. Voivod - Nothingface 13:0
najbardzie wyrównana bitwa:dogrywka
Coroner - Punishment For Decadence Vs. Artillery - Terror Squad 8:5Sodom - Persecution Mania Vs. Slayer - Hell Awaits 7:8
Morbid Angel - Altars Of Madness Vs. Sacred Reich - Ignorance 4:3
Slayer - Show No Mercy Vs. Dark Angel - Darkness Descends 7:6
Kreator- Pleasure To Kill Vs. Exodus - Fabulous Disaster 6:5
Sepultura - Beneath The Remains Vs. Atheist - Piece Of Time 6:5
wydawałoby się że było ich dużo mniej a jednak
do tego jedna dogrywka
mogłabyć nawet druga między Sepą i Atheist ale spożniony refleks zrobił swoje
najwięcej oddanych głosów - 16Slayer - Reign In Blood Vs. Testament - The New Order 10:6
Najmniej oddanych głosów - 7Morbid Angel - Altars Of Madness Vs. Sacred Reich - Ignorance 4:3
moje wnioski:Co ciekawe w 1/32 nie było żadnego bratobójczego pojedynku jednak podejrzam że prędzej czy pózniej do takiego dojdzie gdyż do kolejnej rundy przeszły 4 Metalliki, 4 Slayery, 4 Kreatory, 3 Overkille, 2 Megadethy i 2 Coronery.
Natomiast wszystkich przedstawicieli stracił Nuclear Assault (2), Artillery (2), Turbo (2), Destruction (2), Tankard (2) oraz do tego 2/3 albumów stracił Exodus
wg mnie najwięlszą niespodzianką była bitwa nr.4 Sepultura - Schizophrenia Vs. Kat - Oddech Wymarłych Światów 4:10
jest to dla mnie niepojęte