Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Nie Lis 24, 2024 21:19

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 235 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 09:11 
Head Crusher
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdynia
Niby Megsi mieli wiecej czasu niż w Niemczech a set niemalże tak samo długi
Mieli jakieś problemy techniczne czy była taka obsuwa i musieli tak czy siak skończyć o czasie rozpiskowym ??

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 10:15 
Warhorse
Awatar użytkownika

Narzekacie na set, a ja bym się cieszył nawet jakbym mógł być na koncercie z setem 3 najbardziej oklepanych kawałków. :D

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 10:45 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Miejscowość: j.g.
Słit focia :D
Reszta później bo odpoczywam :D

Image

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 10:59 
Moderator
Awatar użytkownika

Argo napisał(a):
Mieli jakieś problemy techniczne czy była taka obsuwa i musieli tak czy siak skończyć o czasie rozpiskowym ??

Ciężko wyczuć. O godzinie 22:45 na scenie byli jeszcze jacyś grajkowie i trochę się opóźniło. Sam występ zajebisty i nasza grupka szalała ostro (w przeciwieństwie do reszty kołków pieprzonych). O secie wszyscy zapomnieli, bo w przypływie euforii ma się to w dupie. Jak już wspominaliście - Rudy w dobrej formie. Aż w pewnym momencie krzyczę do Przemka - "Rudy w zajebistej formie".
Świetny wypad! Dziękuję wszystkim, którzy byli, że ponownie mogliśmy się spotkać i dać ostro czadu ;) Koncert Megadeth był doskonałym zwieńczeniem eskapady.
W ogóle cały ten fest jest ulokowany w naprawdę ciekawym i dość malowniczym miejscu. Kolejnym plusem jest brak kolejek. Idziesz - kupujesz (choć piwo już na samym terenie zalewu za żetony zasrane. Kto to wymyślił!?). W końcu też jakieś ludzkie ceny. Widać, że wszystko jest solidnie zorganizowane. Aż nie chciało się wracać.
Wrzucimy jakieś zdjęcia.

P.S. "Rudy, wyłaź!" ;)

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 11:03 
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zabrze
fiXXXer_85 napisał(a):
yyyyy... to była jakaś transmisja? idę spać. kiedy wstanę to liczę na szczegółową odpowiedź ;)

Polecam przejrzeć archiwum forumowego shout boxa :) Transmisja festiwalu dostępna na stronie http://metalfest.jaw.pl/index-h.html

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 12:11 
Angry Again
Awatar użytkownika

Miejscowość: Poznań
Na dzisiejszego Kreatora, ktoś został, czy wszyscy się rozjechali?

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 12:37 
Moderator
Awatar użytkownika

Z naszej paczki wszyscy się rozjechali, ale kilka osób z forum jest chyba na całym feście.

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 12:43 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

http://www.galeria.imprezy.jaworzno.pl/index.php?cat=23 foty

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 12:56 
Warhorse
Awatar użytkownika

A napiszę coś,bo dawno tu nic nie pisałam.
Byłam na Blind Guardian i na Megsach.Kurde,mój pierwszy koncert :D radocha normalnie nie do opisania.Tym bardziej,że na Mega byłam blisko sceny,z 4 metry od barierek,nie spodziewałam się,że będzie tak mało ludu,i że w ogóle uda mi się dopchać tak blisko.Darłam się na każdym kawałku,trząsłam łbem,podskakiwałam tyle,że potem ledwo co mogłam kolana zginać,ale co tam,warto było! Po koncercie ruszyłam na poszukiwanie kostek na ziemi :) Niesety nic nie znalazłam,ale zostałam jeszcze,jak techniczni rzucali kostki i setlisty,a ludzie się o nie bili jak o życie.Tu też mi się nie udało,ale na samym końcu jakiś techniczny pokazał na mojego 10-letniego brata i ochroniarz przekazał mu setlistę.Ojciec szybko wziął i szczerząc się wybiegliśmy z tłumu błagających ludzi którzy od razu za nami,myśląc że im oddamy,haha :P Parę metrów dalej rozwijamy zwiniętą setlistę a tam co?Kostka Juniora przyklejona do taśmy :D Wracając nie mogłam uwierzyć,że tam byłam,widziałam Dejwa na żywo i jeszcze mamy kostkę Juniora.Wow :D Chyba najlepszy dzień w moim życiu.Nie mogę się doczekać aż znowu zagrają w Polsce.I'll be there! :D

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 13:43 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Miło się to czyta :D .
Ja byłam 2 raz i ten koncert był dla mnie lepszy - pewnie też dlatego, że w końcu więcej zobaczyłam :D:)

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 14:01 
Rattlehead

Miejscowość: Gdynia/Pogórze
mateusz napisał(a):
Sam występ zajebisty i nasza grupka szalała ostro (w przeciwieństwie do reszty kołków pieprzonych). O secie wszyscy zapomnieli, bo w przypływie euforii ma się to w dupie.

Dokładnie! Jak jest się aktywnym uczestnikiem takich wydarzeń to ma się gdzieś to, jaka jest setlista, czy ktoś jest w lepszej czy nieco gorszej dyspozycji, czy Rudy miauczy itp. Po prostu jest zabawa i radocha :) I o to chodzi!

Miejsce tego całego festu całkiem urokliwe (chociaż samo Jaworzno Szczakowa to wręcz zatrważająca dziura :)), organizacja bez zastrzeżeń, a cała impreza fatycznie dość kameralna, ale dla mnie było to zdecydowanie na plus. Odbiór wydarzeń bez najmniejszych zakłóceń.
Gdyby nie Slayer to z pewnością frekwencja byłaby większa.

I ja również dziękuję wszystkim obecnym za kolejne niezapomniane spotkanie. Szkoda, że tak krótko i że po koncercie od razu trza się było rozejść. Dzięki Mateusz raz jeszcze za możliwość podrzutki do Wrocławia - nieocenione udogodnienie.

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 14:57 
Rattlehead
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
Ja również dziękuję wszystkim za świetną zabawę, szczególnie mroziakowi za przenocowanie mnie w samochodzie przy Dźwiękach Dream Theater, które wciąż mi nieustannie po głowie chodzą :)

Koncert bardzo dobry, zespół w świetnej formie. Chyba najbardziej wbił mi się w pamięć początek "Never Dead", kiedy po intrze z taśmy Rudy wyskoczył z riffem, zajebisty moment. Rudy generalnie coś wyjątkowo rozmowny wczoraj był :)

Setlista jak setlista, grunt, że koncert zajebisty :)

No i super, że Blind Guardian zagrał "Valhallę", nie? :D

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 16:55 
The Scorpion

Miejscowość: Poznań
To jeszcze opiszcie kto jest kto na tym zdjęciu (oprócz Agnieszki oczywiście ;) ) :)

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 17:00 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
od lewej bialko, yer blue, mat i mroziak (chyba sie najebał) ;)
na górze fixxxer ;)

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 19:03 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
póki mam świeżo wszystko w głowie...

MiAŁEM JECHAĆ AUTOKAREM ,wyszło że pojechałem autem..
wyjechałem po 11tejz Wawy a w Katowicach byłe ok 18tej, polskie drogi masakra, Katowice rozkopane przez co zagubiłem się z 5 razy zanim dotarłem na dworzec pkp by odebrać Yer Blue (YB) ;) , we dwóch już skierowaliśmy się do Jaworzna, dziura jak niewiem, kolejny raz się zgubiliśmy, nie mogliśmy znaleźć tej Sosiny.., wkońcu spokaliśmy dwie małolatki które wskazały nam drogę i to taką, która doprowadziła nas pod same wejście na teren koncertu i to było piękne, nie musieliśmy walić z kopyta ileś tam metrów :mrgreen:

tam spotkaliśmy Białka i Fixxa, krótkie przywitanie i czekanie na resztę towarzystwa upłynęło w rozmowie i przy piciu piwka;)

wreszcie pojawił się na widnokręgu nasz drogi mod ze swoją wybranką (piękna dziewczyna ;) , powitanie jak zawsze wylewne.., widząc tego człowieka morda i serce mi się cieszy (i nie dlatego że pomógł wykopać Zułka z moda :mrgreen: , Żuł bez urazy myślę ;) ), uwielbiam Cię MAT za Twój sposób bycia, jesteś przehuj :lol:

więc zaczeliśmy ostre piwkowanie, czas upływał bardzo szybko w natłoku różnych tematów.

bardzo dobrze mi się rozmawiało z Agą, szczególnie z nią jako że kocham towarzystwo płci pięknej ;) Aga, obiecałem że Ci powiem co mi się w Tobie tak podoba.., a więc sposób mówienia, wypowiadania poszczególnych słów, to z jaką dokładnością i akcentem ważysz słowa.., to moje subiektywne odczucie i gówno mnie obchodzi czy ktoś tak jeszcze to widzi czy nie, bardzo lubię CIę słuchać, bez podtekstów sexualnych oczywiście choć i bez tego się nie obyło ale taka moja natura hahaha

koncert czas zacząć..

w sumie mam takie samo zdanie jak wszyscy, organizacja naprawdę spoko, brak kolejek, ceny przystępne, wkurzyła mnie pani bo nie chciała nas wpuścić z piwem pod scenę ale przemyciliśmy pod pazuchą hehehe

koncert bardzo udany, Rudy w poprawnej formie wokalnej nie wspominając o wykonywaniu ręcznej pracy, nieważny set jak już się jest na koncercie, darłem japę na atulemonde jakbym kochał ten utwór nad życie, krótko niestety grali co nie przestaje mnie dziwić, może jeszcze doczekam się 2h na żywo...

po koncercie nadszedł czas pożegnania.., szybkie ale bardzo czułe..

dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna za możliwość spędzenia z Wami czasu przy dźwiękach mojego ukochanego zespołu, wszyscy jesteście zajebiści, dzięki YB za towarzystwo, w kupie zawsze raźniej

piszę na szybko bo już mam gości i szykuje się poprawka więc...

GO TO HELL ;)

Rudy Wyłaź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 20:34 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Uważaj bo się zarumienię :mrgreen:
Bardzo mi miło :D

Ja napiszę coś wiecej jutro bo nie mam siły, rano czekają mnie zajęcia we wrocławiu :(

Podajcie mi swoje maile to wyślę foty :)

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 20:46 
Moderator
Awatar użytkownika

fiXXXer_85 napisał(a):
Dzięki Mateusz raz jeszcze za możliwość podrzutki do Wrocławia - nieocenione udogodnienie.

Nie ma sprawy :)
mro-ziak napisał(a):
powitanie jak zawsze wylewne.., widząc tego człowieka morda i serce mi się cieszy (i nie dlatego że pomógł wykopać Zułka z moda :mrgreen: , Żuł bez urazy myślę ;) ), uwielbiam Cię MAT za Twój sposób bycia, jesteś przehuj :lol:

Dziękuję bardzo. Mam dokładnie takie same odczucia, Mistrzu ;)
mro-ziak napisał(a):
wkurzyła mnie pani bo nie chciała nas wpuścić z piwem pod scenę ale przemyciliśmy pod pazuchą hehehe

Hehe, dokładnie. Ogólnie to jakiś idiotyzm, bo przecież zaledwie 10 metrów dalej można było już pić :lol: Gdzie tutaj logika ? Nie podoba mi się takie traktowanie uczestników. Jakbyśmy mieli tam rozpierduchę zaraz zrobić. Przecież i tak wszyscy wchodzili już nawaleni, więc co to za różnica czy ostatecznie wejdą z piwem czy bez niego ? No, ale tak już w naszym kraju jest. Zresztą podobna sytuacja ma miejsce na stadionach.
mro-ziak napisał(a):
Rudy Wyłaź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To było mistrzostwo ! :lol:
mro-ziak napisał(a):
polskie drogi masakra

Mnie najbardziej poirytowała sytuacja na autostradzie z tymi kurewskimi bramkami. Korek do samego nieba. Nie wiedzą już jak ludziom utrudnić życie i zedrzeć pieniądze. Co za bezczelne złodzieje.

Mroziak, a pamiętasz nasz taniec ? :lol:
Tak sobie myślę, że to był chyba nasz najlepszy zjazd :)

Dobra, na koniec jeszcze nasze mordy wrzucę ponownie ;) Zdjęć zespołowi nie robiliśmy (przynajmniej ja i Aga), bo skakaliśmy już jak kangury ;)
Image

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 21:36 
Droogie
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miechów
Witam
Jestem nowy na forum ale śledzę go już od jakiegoś czasu ;)
Byłem na koncercie Megadeth i muszę powiedzieć że Rudy w wielkiej formie, wokal nie zawiódł :D
Moim zdaniem trochę za cicho było ale nie przeszkadzało mi to zbytnio żeby się dobrze bawić.
Pozdrawiam wszystkich, którzy bawili się ze mną z przodu, z lewej strony :twisted:
Złapałem kostkę Dave'a i jestem Megazadowolony :D

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 21:44 
Rattlehead
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
To fakt, mogłoby być ciut głośniej. Ale najważniejsze, że koncert jako całość dał radę :) Gratulacje z powodu kostki. Muszę się kiedyś wbić do przodu i też zawalczyć. Najlepiej o frotkę :)

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 21:53 
Droogie
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miechów
frotka poleciała dosłownie metr ode mnie, może następnym razem się uda :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 235 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości