Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Nie Lis 24, 2024 15:45

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 209 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Czw Mar 08, 2012 15:40 
Head Crusher

Gdzies czytałem, że z Wrocka tez ma byc specjalny autokar za podobna cene. Wiec moze z Wrocka lepiej wyruszyć?
Druga kwestia to chciałbym przyjechac tak na 3-4 czerwca do Wrocka. Głownie przez to, że wracałbym z Jaworzna, koncert Mega jest czasowo i miejscowo bardzo po drodze w wyprawie do Pragi, az grzech z tego nie skorzystac ;) Z drugiej strony chciałbym byc przynajmniej dobe w Pradze i troche pozwiedzac. Rodzi sie wiec pytanie: ile czasu w Pradze przewiduje wycieczka tym specjalnym autokarem (powiedzmy z J.G.)?

PostWysłany: Sob Mar 10, 2012 12:44 
Moderator
Awatar użytkownika

Yer Blue napisał(a):
Jeśli jedzie przez JG to chyba lepiej zapakować sie z Wrocławia, a Wy sie dosiadziecie w JG do nas.

My (przynajmniej ja i Aga) jedziemy transportem, który załatwiałem. Nie wchodzi w rachubę żadne dosiadanie się. Proszę zatem o określenie, najpóźniej do jutra, czym jedziecie. Zaklepałem w końcu 5 miejsc, więc muszę szybko poinformować gościa o ewentualnej redukcji. Nie mam zamiaru się później głupio tłumaczyć. Chcę już mieć ten temat za sobą.

PostWysłany: Sob Mar 10, 2012 13:05 
Rattlehead

Miejscowość: Gdynia/Pogórze
Dobra, w takim razie jeśli chodzi o mnie, to nic się nie zmienia - jadę specjalnym transportem załatwianym przez Mateusza z Jeleniej Góry i żadnych kombinacji. Przynajmniej u mnie w grę nie wchodzą żadne inne transporty, żaden Wrocław i inne tego typu pomysły - wszystko było już w końcu ustawione. Yer Blue, tak ogóle to skąd żeś sobie wymyślił ten Wrocław? Co Ty chcesz tam robić tyle czasu?

Zgadzam się też z tym co Mroziak pisał w temacie o Metalfeście, na który to też rozważam wyjazd - gdyby Megadeth grało w ostatnim dniu festiwalu, czyli 3-ego, to można by było jakoś te dwa koncerty elegancko połączyć, a tak będzie się trzeba tłuc całą Polskę spowrotem do domu żeby potem znowu nazad zapierdzielać do Pragi. No ale trudno, nie można mieć wszystkiego, ważne że w ogóle jest na co jeździć :)

PostWysłany: Sob Mar 10, 2012 14:18 
Head Crusher

mateusz napisał(a):
Yer Blue napisał(a):
Jeśli jedzie przez JG to chyba lepiej zapakować sie z Wrocławia, a Wy sie dosiadziecie w JG do nas.

My (przynajmniej ja i Aga) jedziemy transportem, który załatwiałem. Nie wchodzi w rachubę żadne dosiadanie się. Proszę zatem o określenie, najpóźniej do jutra, czym jedziecie. Zaklepałem w końcu 5 miejsc, więc muszę szybko poinformować gościa o ewentualnej redukcji. Nie mam zamiaru się później głupio tłumaczyć. Chcę już mieć ten temat za sobą.

Skoro masz te miejsca zaklepane to jedziemy z Jeleniej. Sprawa zamknieta.

bialkomat napisał(a):
Yer Blue, tak ogóle to skąd żeś sobie wymyślił ten Wrocław? Co Ty chcesz tam robić tyle czasu?

Chce tam przeczekac ze 2 dni u znajomego, w drodze z Jaworzna do Jeleniej, ot i wszystko.

bialkomat napisał(a):
Zgadzam się też z tym co Mroziak pisał w temacie o Metalfeście, na który to też rozważam wyjazd - gdyby Megadeth grało w ostatnim dniu festiwalu, czyli 3-ego, to można by było jakoś te dwa koncerty elegancko połączyć, a tak będzie się trzeba tłuc całą Polskę spowrotem do domu żeby potem znowu nazad zapierdzielać do Pragi. No ale trudno, nie można mieć wszystkiego, ważne że w ogóle jest na co jeździć

Ja chce tak wykombinowac by juz do domu nie wracac na te 2 dni miedzy koncertami. Ale tak naprawde wszystko to są plany, podejrzewam, że dopiero w maju zapadna ostateczne decyzje. Póki co pewne jest, że dotre do Jeleniej na 5 czerwca wieczorem lub 6 rano.

PostWysłany: Sob Mar 10, 2012 14:29 
Rattlehead

Yer Blue napisał(a):
Chce tam przeczekac ze 2 dni u znajomego, w drodze z Jaworzna do Jeleniej, ot i wszystko.

Aa, jak znajomy, to inna sprawa..
2 dni tylko? Jeśli dobrze liczę to między 1-ym i 6-ym są przynajmniej 4 dni. Chcesz na Metalfeście zostać na więcej niż jeden dzień ?
Cytuj:
Ale tak naprawde wszystko to są plany, podejrzewam, że dopiero w maju zapadna ostateczne decyzje.

No dokładnie, ja póki co nie mam zamiaru jeszcze zaprzątać sobie tym głowy. Zresztą jeśli spotkamy się na Soni, to też będzie okazja, żeby o tym pogadać.
Cytuj:
Póki co pewne jest, że dotre do Jeleniej na 5 czerwca wieczorem lub 6 rano.

Me too.

PostWysłany: Sob Mar 10, 2012 14:30 
Moderator
Awatar użytkownika

Yer Blue napisał(a):
Skoro masz te miejsca zaklepane to jedziemy z Jeleniej. Sprawa zamknieta.

Jeśli Tobie będzie wygodniej/taniej itd. z Wrocka, to nie ma problemu. Ja nikomu nic nie narzucam. Chcę tylko w razie czego uprzedzić gościa.

PostWysłany: Sob Mar 10, 2012 14:34 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Miejscowość: j.g.
Yer Blue napisał(a):
Póki co pewne jest, że dotre do Jeleniej na 5 czerwca wieczorem lub 6 rano.

Z wrocławia do jeleniej jest dużo połączeń - tutaj możesz sprawdzić - www.krycha.pl (prywatny przewoźnik) i www.pks.jgora.pl
Najwygodniej będzie Ci przyjechać 6 czerwca rano, daleko nie jest :). No chyba, że 5 czerwca wieczorem zrobimy przedkoncertową imprezę :mrgreen:

PostWysłany: Sob Mar 10, 2012 14:49 
Head Crusher

bialkomat napisał(a):
Yer Blue napisał(a):

Aa, jak znajomy, to inna sprawa..
2 dni tylko? Jeśli dobrze liczę to między 1-ym i 6-ym są przynajmniej 4 dni. Chcesz na Metalfeście zostać na więcej niż jeden dzień ?

Nie, tylko jeden dzien na Metalfest mnie interesuje. Ale w Jaworznie z kolei mam wójka ;) To bym przenocował i wyjechał 2-ego. 3 i 4 we Wrocku. Nad 5 moznaby sie zastanowic. Kto wie moze przedkoncertowa impreza w Jeleniej ;)
Moze jakos te 4 dni da sie zapełnic.

bialkomat napisał(a):
Cytuj:
Ale tak naprawde wszystko to są plany, podejrzewam, że dopiero w maju zapadna ostateczne decyzje.

No dokładnie, ja póki co nie mam zamiaru jeszcze zaprzątać sobie tym głowy. Zresztą jeśli spotkamy się na Soni, to też będzie okazja, żeby o tym pogadać.

U mnie jest tak, że jesli jade na Metalfest to Soni odpada. Z poczatku byłem prawie pewny wyjazdu na Soni ale ostatnie setlisty Mega spowodowały, że wole jechac do Jaworzna. Ale za dużo z tym kombinacji sie porobiło, pewna jest tylko Praga na ten moment. Reszta sie zobaczy.

Mateusz - niech zostaje jak jest.
Aga - impreza przedkoncertowa - bardzo chętnie ;)

PostWysłany: Sob Mar 10, 2012 14:59 
Rattlehead

Yer Blue napisał(a):
Nie, tylko jeden dzien na Metalfest mnie interesuje. Ale w Jaworznie z kolei mam wójka ;) To bym przenocował i wyjechał 2-ego.

Ten to ma sobie dobrze! :) Wszędzie jakaś rodzina. W Gdańsku tak samo :)
Cytuj:
U mnie jest tak, że jesli jade na Metalfest to Soni odpada.

Szkoda. Ja tak na 75% będę i tu i tu.
Cytuj:
Aga - impreza przedkoncertowa - bardzo chętnie ;)

No czemu nie, ewentualny przyjazd do Jeleniej 5-ego też mógłby być. Zresztą nawet jeszcze nie wiem jak to u mnie wygląda z dojazdami. Ale tak jak pisała Aga - myślę, że w razie czego nie będzie problemu ze znalezieniem tam jakiejś taniej mety (nie mylić z Metą ;))

PostWysłany: Sob Mar 10, 2012 15:04 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Miejscowość: j.g.
o super :D

http://www.noclegi.jga.pl/cennik.html polecam ! :D

Jesli Mroziak zdecydowałby się na wcześniejszy przyjazd i wzielibyscie pokoj 3 osobowy to by wyszlo jeszcze taniej :)

PostWysłany: Nie Mar 11, 2012 07:36 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
Mat, widzę ze trochę się zbulwersowałeś ;)

ale spoko, ja tylko się głośno zastanawiałem, zostaje jednak tak jak bylo na początku, czyli jedziemy z JG :) i myslę że puiątego nie będzie problemu zjawić się na przed koncertowy melanż ;)

ja znowu mam brata w Krakowie i tak się zastanawiam czy u niego nie przeczekam do Pragi po tym Jaworznie, zawsze to bliżej niz gnać z powrotem do Wawy..

PostWysłany: Nie Mar 11, 2012 10:09 
Moderator
Awatar użytkownika

mro-ziak napisał(a):
Mat, widzę ze trochę się zbulwersowałeś ;)

Jak człowiek nie zastosuje emotki, to ludzie już zarzucają takie rzeczy. Nie zbulwersowałem się, spokojnie. Chodzi mi tylko o ostateczne wyjaśnienie wszystkiego i tyle ;) Jeśli komuś jest wygodniej, to może spokojnie jechać z Wrocka, zwłaszcza, jeśli koszt podróży ma się przez to zmniejszyć. Ja chcę tylko ewentualnie teraz o tym wiedzieć.

PostWysłany: Nie Mar 11, 2012 11:32 
Head Crusher

Agnieszka napisał(a):

Jesli Mroziak zdecydowałby się na wcześniejszy przyjazd i wzielibyscie pokoj 3 osobowy to by wyszlo jeszcze taniej :)

Genialny pomysl.
W takim ukladzie moznaby przyjechac tego 5 wczesna pora i bedzie o jeden dzien do przodu.

PostWysłany: Nie Mar 11, 2012 15:00 
Moderator
Awatar użytkownika

Przyjeżdżajcie nawet tego 5-tego. Ode mnie dostaniecie wódkę, oprowadzenie przez miasto, jedzenie, tylko nocleg w Waszym zakresie :)

PostWysłany: Nie Mar 11, 2012 15:55 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Mat nie napinaj się, to moja domena :mrgreen: i nie ściemniaj że Cię troszkę złość wzięła na nasze (moje) kominacje ;), widać to było w każdym słowie ;) ale fakt, emotek brakuje u Ciebie :mrgreen:

ale odbiegam od tematu ;)

bardzo podoba mi się pomysł przyjazdu dzień wcześniej, tym bardziej że nagle mój wyjazd na Mega stanął pod znakiem zapytania...

PostWysłany: Nie Mar 11, 2012 21:38 
Moderator
Awatar użytkownika

Ale ja się naprawdę nie denerwuję :D Możecie się zjawić dzień wcześniej, bo ja u Ojca i tak wezmę 2 dni wolnego, więc jak skończę robotę, to będę miał od południa cały dzień wolny i mogę pić od 5 czerwca. Trza będzie pomyśleć nad Waszym lokum tylko :)

PostWysłany: Nie Kwi 01, 2012 19:11 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

a ja mam niestety przykre wieści.., z ogromnym żalem muszę poinformować że niestety nie będzie mnie na tym koncercie..., czasami tak się zdarza że w grę wchodzą trudne wybory i właśnie przed takim zostałem postawiony, dokonałem wyboru z ciężkim sercem..

przepraszam Was, tych z którymi miałem dzielić te niezapomniane chwile, szczególnie Ciebie Piotrku, bardzo chciałem się z Wami spotkać i zaszaleć.., może uda mi się pojechać na Metalfest ale to też stoi pod znakiem zapytania...

jednak świat się jutro nie kończy, ani też na koncercie w Pradzę, więc liczę na to że wcześniej czy później gdzieś się spotkamy :)

pozostaje kwestia pozbycia się biletu, MAt, pytanie do Ciebie, nie masz kogoś kto by odkupił?, mieszkasz najbliżej miejsca koncertu więc może i ktoś chętny się znajdzie?

a może ktoś z forum ma ochotę na ten bilet? cena do uzgodnienia...

jeszcze raz podkreślam jak bardzo mi jest przykro że nie jadę..

PostWysłany: Nie Kwi 01, 2012 19:25 
Moderator
Awatar użytkownika

mro-ziak napisał(a):
a ja mam niestety przykre wieści.., z ogromnym żalem muszę poinformować że niestety nie będzie mnie na tym koncercie..., czasami tak się zdarza że w grę wchodzą trudne wybory i właśnie przed takim zostałem postawiony, dokonałem wyboru z ciężkim sercem..

przepraszam Was, tych z którymi miałem dzielić te niezapomniane chwile, szczególnie Ciebie Piotrku, bardzo chciałem się z Wami spotkać i zaszaleć.., może uda mi się pojechać na Metalfest ale to też stoi pod znakiem zapytania...

jednak świat się jutro nie kończy, ani też na koncercie w Pradzę, więc liczę na to że wcześniej czy później gdzieś się spotkamy :)

pozostaje kwestia pozbycia się biletu, MAt, pytanie do Ciebie, nie masz kogoś kto by odkupił?, mieszkasz najbliżej miejsca koncertu więc może i ktoś chętny się znajdzie?

a może ktoś z forum ma ochotę na ten bilet? cena do uzgodnienia...

Mam nadzieję, że jednak sobie jajca robisz z powodu 1 kwietnia, ale jeśli nie, to WIELKA szkoda i wtedy pomyślę, co z biletem.

PostWysłany: Nie Kwi 01, 2012 20:20 
Rattlehead

Ja również poczekam do jutra z nadzieją, że Mroziak to wszystko odszczeka ;)
A jeśli nie, to nie będę szczędził słów ;)

PostWysłany: Pon Kwi 02, 2012 04:01 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Fakt, niefortunny dzień wybrałem na taką żałośną informację, tym bardziej że jest ona prawdziwa :cry: , naprawdę przykro mi panowie ale jestem bezsilny akurat w tej kwestii, wszystko się popierdoliło totalnie.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 209 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości