Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Sob Lis 23, 2024 18:11

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 510 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Następna

Najlepszy album Black Sabbath to
Black Sabbath 5%  5%  [ 1 ]
Paranoid 33%  33%  [ 7 ]
Master Of Reality 5%  5%  [ 1 ]
Vol 4 0%  0%  [ 0 ]
Sabbath Bloody Sabbath 10%  10%  [ 2 ]
Sabotage 14%  14%  [ 3 ]
Technical Ecstasy 0%  0%  [ 0 ]
Never Say Die 0%  0%  [ 0 ]
Heaven And Hell 10%  10%  [ 2 ]
Mob Rules 0%  0%  [ 0 ]
Born Again 5%  5%  [ 1 ]
Seventh Star 0%  0%  [ 0 ]
The Eternal Idol 0%  0%  [ 0 ]
Headless Cross 0%  0%  [ 0 ]
Tyr 0%  0%  [ 0 ]
Dehumanizer 14%  14%  [ 3 ]
Cross Purposess 0%  0%  [ 0 ]
Forbidden 5%  5%  [ 1 ]
The Devil You Know (jako Heaven And Hell) 0%  0%  [ 0 ]
13 0%  0%  [ 0 ]
Razem głosów : 21
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Black Sabbath
PostWysłany: Pon Lut 20, 2012 10:53 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Jeżeli nie zagrają w pełnym składzie to będzie to po prostu naciągnięcie milionów fanów, którzy zakupili bilety.

Ja tam solowego Ozzy`ego uwielbiam. Gdyby nie było Iommiego, niech se grają co chcą. Nie przeszkadzałoby mi gdyby grali utwory Ozza. Riffy BS chciałbym usłyszeć tylko spod palców Tony`ego. Bez niego to nie będzie to samo. A Slash z Ozzym? :lol:

PostWysłany: Pon Lut 20, 2012 11:07 
Rattlehead

Miejscowość: Gdynia/Pogórze
BadOmen napisał(a):
Jeżeli nie zagrają w pełnym składzie to będzie to po prostu naciągnięcie milionów fanów, którzy zakupili bilety.:

Tak się właśnie czuję - naciągnięty.
Naprawdę życzyłbym sobie, aby ten koncert całkowicie odwołali, zwrócili kasę i spokojnie poczekałbym sobie na lepsze czasy.

PostWysłany: Pon Lut 20, 2012 11:44 
Warhorse
Awatar użytkownika

mateusz napisał(a):
I jeszcze dojdzie do tego, że Ozzy będzie śpiewał kawałki Gunsów :lol:

Chciałbym go słyszeć w "Welcome to The Jungle" :lol:

PostWysłany: Pon Lut 20, 2012 12:46 
Moderator
Awatar użytkownika

BadOmen napisał(a):
Ja tam solowego Ozzy`ego uwielbiam. Gdyby nie było Iommiego, niech se grają co chcą. Nie przeszkadzałoby mi gdyby grali utwory Ozza.

Ja też, ale my dopiero co byliśmy na Ozzym i teraz oczekuję wyłącznie twórczości BS na koncercie.
BadOmen napisał(a):
Riffy BS chciałbym usłyszeć tylko spod palców Tony`ego. Bez niego to nie będzie to samo.

No właśnie, to jest najgorsze.
bialkomat napisał(a):
Tak się właśnie czuję - naciągnięty.
Naprawdę życzyłbym sobie, aby ten koncert całkowicie odwołali, zwrócili kasę i spokojnie poczekałbym sobie na lepsze czasy.

Tak, też jestem podobnego zdania, tyle że mam o wiele dogodniejszą sytuację od Ciebie, bo Pragę mam pod nosem. Myślę, że bym się wybrał nawet gdyby od początku był zaplanowany koncert Ozza. Jednak teraz mamy do czynienia z inną sytuacją, ponieważ wyrolowali fanów robiąc jakieś zastępstwo. Nie zdziwię się jak dojdzie do jakiejś burdy na którymś z gigów jeśli polecą utwory "niespodzianki" z solowych płyt Ozzy' ego. To samo może być w przypadku profanacji riffów.
Powinni przełożyć trasę, oddać ludziom pieniądze i wykazać się w ten sposób honorem. Może im się to kombinowanie nie opłacić. Chodzi mi oczywiści o organizatorów.

PostWysłany: Pon Lut 20, 2012 13:17 
The Scorpion
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków/Tarnów
Na waszym miejscu nie wiem czy bym nie wykonał telefonu do rzecznika praw konsumenta sie dowiedzieć czy wam nie przysługuje zwrot kasy. Bo to właściwie inny koncert jest od tego na który chcieliście iść. Może akurat.

PostWysłany: Pon Lut 20, 2012 15:17 
Head Crusher

mateusz napisał(a):
BadOmen napisał(a):
Nie zdziwię się jak dojdzie do jakiejś burdy na którymś z gigów jeśli polecą utwory "niespodzianki" z solowych płyt Ozzy' ego.

Jesli beda takie kinder niespodzianki to chyba juz na pierwszym koncercie dojdzie do wygwizdania takiego widowiska. Jakos w aż taka głupote Ozza i reszty nie wierze. Moze jestem naiwny ale nastawiam sie na wyłącznie utwory BS. Niby tak tez zapewnili w oświadczeniu, wiec jestem dobrej mysli.

PostWysłany: Pon Lut 20, 2012 15:21 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

To nie ja napisałem :D

Podobno ma byc możliwość zwrotu biletów.

PostWysłany: Pon Lut 20, 2012 15:28 
Head Crusher

O kurde, to chyba wiekszosc zrezugnuje i trase odwołaja jednak. Może to i dobrze. Ale licze na trase Ozzy & FRiends zorganizowana oddzielnie.

PostWysłany: Pon Lut 27, 2012 14:21 
Moderator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Co prawda nie będzie pełnej trasy, ale też występy Black Sabbath nie ograniczą się tylko do jednego koncertu.

Grupa, która swoją sceniczną aktywność okroiła niedawno do występu na brytyjskim festiwalu Download, najprawdopodobniej zagra też w Stanach Zjednoczonych.

- Zagrają jeden koncert w USA, ale nie mogę powiedzieć gdzie, to działka organizatorów. Zdradzę jedynie, że do występu dojdzie w sierpniu - powiedziała Sharon Osbourne, żona Ozzy'ego, na antenie VH1 Radio Network.

Sharon, zapytana o postępy w pracach nad nowym albumem BS, odpowiedziała: - Radzą sobie naprawdę świetnie. Boże, nagrali już chyba z 15 utworów, a to jeszcze nie koniec.

Mam nadzieję, że te kawałki są na wyższym poziomie niż utwory znajdujące się na The Devil You Know.

PostWysłany: Pon Lut 27, 2012 15:04 
Head Crusher

A mnie jedno dziwi. Skoro Tony jest naprawdę chory, skoro ma przejść chemioterpie to jakim cudem on może grać koncerty? Zaraz dojdzie wystep w USA. Czyli jednak nie jest z nim tak żle jak choćby z Nergalem, którego chemioterpia przykuła do łóżka na pół roku, nie mówiac juz o półrocznym dochodzeniu do siebie po wyjściu ze szpitala.
A skoro Tony da rady zagrać jeden, drugi koncert to czemu nie 10 koncertów np. w jakichś tam sensownych odległościach od siebie.

A wiecie, że Praga jest przed samym wystepem w UK? Fajnie by było gdyby w Czechach Iommi zagrał choc jeden-kilka utworów w ramach rozgrzewki. Taka niespodzanka nawet w jakims nikłym procencie mogłaby byc możliwa ;)

PostWysłany: Nie Mar 18, 2012 16:56 
Moderator
Awatar użytkownika

Wiadomo coś w sprawie perkusisty? Kto z nimi w ogóle rejestruje materiał teraz?

PostWysłany: Wto Mar 27, 2012 06:18 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Miejscowość: j.g.
Cytuj:
Message From Tony

Hiya,

A little update on how it's all going:

Well, I've had the last dose of chemotherapy so hopefully my body will start to get back to normal soon, the steroids were the worse. I've now got three weeks of radiotherapy coming up which I'm told can be very tiring so we'll see.

A big thanks to Ozzy and Geezer for coming over to England, it was a big incentive for me, we managed to work most days and have some great new tracks.

And, importantly thanks again for your kind messages, hope to be seeing you soon.

- Tony

PostWysłany: Śro Kwi 11, 2012 13:30 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
chyba powoli sie ogarniaja bo maja zagrac w sierpniu na Lollapaloozie

PostWysłany: Śro Maj 16, 2012 12:51 
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zabrze
"Perkusista Bill Ward oficjalnie wycofał się z reaktywacji grupy Black Sabbath. Muzyk nie potrafił porozumieć się w kwestiach finansowych z menedżerami pozostałych członków zespołu."

http://muzyka.interia.pl/rock/news/blac ... 1797387,46

PostWysłany: Śro Maj 16, 2012 14:53 
Moderator
Awatar użytkownika

Szkoda.
Nie rozumiem tylko jednego - przecież oni wszyscy są milionerami, to co komu szkodzi dać Wardowi trochę więcej szmalu (patrz zaproponować lepszy kontrakt)? Czy ci zasrani managerowie mają aż tak wielki wpływ na funkcjonowanie tej reaktywacji ?

PostWysłany: Śro Maj 16, 2012 22:08 
Warhorse

Miejscowość: Wrocław
w dupach sie poprzewracało ! :roll:

PostWysłany: Śro Maj 16, 2012 23:21 
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zabrze
Bieda i tyle, szkoda...

PostWysłany: Śro Maj 16, 2012 23:29 
Warhorse
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Żeby tylko Tony szybko wyzdrowiał bo inaczej to bedzie dupa.

PostWysłany: Śro Maj 16, 2012 23:29 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

mateusz napisał(a):
Szkoda.
Nie rozumiem tylko jednego - przecież oni wszyscy są milionerami, to co komu szkodzi dać Wardowi trochę więcej szmalu (patrz zaproponować lepszy kontrakt)? Czy ci zasrani managerowie mają aż tak wielki wpływ na funkcjonowanie tej reaktywacji ?

Ja bym napisał inaczej:

Nie rozumiem tylko jednego - przecież oni wszyscy są milionerami, to co Wardowi szkodzi grać za kilka milionów mniej. To Wardowi się w dupie poprzewracało.

PostWysłany: Czw Maj 17, 2012 14:20 
Moderator
Awatar użytkownika

BadOmen napisał(a):
Nie rozumiem tylko jednego - przecież oni wszyscy są milionerami, to co Wardowi szkodzi grać za kilka milionów mniej. To Wardowi się w dupie poprzewracało.

Nie do końca. Widać, że jest coś jednak na rzeczy. Widocznie traktują go gorzej i się trochę mu nie dziwię, że się na to nie godzi.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 510 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości