mro-ziak napisał(a):
creeping_death napisał(a):
megadeth zagra 1 czerwca w piątek. zajebiscie!
hujowo, mam dylemat teraz.., gdyby grali 3go to bym nie wracał do domu tylko albo od razu wyjebał do Pragi, albo przekoczował u brata w Krakowie, albo może jakieś inne rozwiązanie, np, ktoś by mnie przygarnął co nie Mat?
a tak to mam takie rozpiździe.., muszę wrócić do domu a za parę dni znów w trasę..., hujowo jak barszcz...
Ja własnie chce tak wykombinowac zeby nie wracac do chaty tylko po to by za 2 dni znow jechac w te samą stronę. Takze 1 czerwca srednio mi pasuje bo tak az 4 dni trzeba gdzies przekoczowac do koncertu "prawie Sabsów", ale moze uda mi sie zatrzymac na 2 dni we Wrocku, a wtedy wszystko zaczyna miec sens.
mro-ziak napisał(a):
wogóle przydałoby się już porozmawiać o tym naszym wyjeżdzie do Pragi.., niewiem co mi się bardziej opłaca, grzać do Jeleniej, czy tam do Wrocka, czy od razu uderzyć z Wawy do Pragi..
Ja pewnie zatrzymam sie we Wrocku tak do 4 czerwca, wiec do Pragi bym jechał albo od razu z Wrocka albo z Jeleniej - dołączając do M&A.
Przydałoby sie to jakos zgrac byśmy jechali razem, albo we czworke (z Jeleniej) do tej Pragi. Przy czym chciałbym być w Pradze tego 6-ego jak najwczesniej, bo chce zobaczyc troche miasta. Moge wyjechac nawet o 5 rano
Nie wiem tylko jak te specjalne autobusy kursują - może ktoś zna godziny dojazdu i przyjazdu z Pragi?
mro-ziak napisał(a):
hujowo to wqszystko mi się układa..
chujowo.
Tak w ogole bilety na te impreze w Jaworznie bedzie mozna kupic gdzies w maju (?), bo może do maja bede rozpracowywał plan trasy Jaworzno-Wroc-JG-Praga, a poza tym chciałbym miec pewnosc, że Mega wciaz bedzie grac tak dobre sety jak ostatnio - co bedzie do potwierdzenia tez gdzie dopiero maju. Dopiero wtedy kupie bilet.