Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Nie Lis 24, 2024 18:24

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 235 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 00:10 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Miejscowość: j.g.
Dziś na onecie i interii było info, że można :)

PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 10:21 
Rattlehead
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
Zajebiście mi się dzień rozpoczął! :) Megadeth w Polsce i to rzut beretem ode mnie :) Będę na bank!

Swoją drogą to ten Anthrax pewny? Bo na stronie Megadeth Jaworzno figuruje a w trasowej rozpisce na anthrax.com wciąż Polski nie ma.

PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 11:07 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

fiXXXer_85 napisał(a):
Zajebiście mi się dzień rozpoczął! :) Megadeth w Polsce i to rzut beretem ode mnie :) Będę na bank!

Swoją drogą to ten Anthrax pewny? Bo na stronie Megadeth Jaworzno figuruje a w trasowej rozpisce na anthrax.com wciąż Polski nie ma.

Anthrax jest pewny, informacja chyba jest tez na stronie woodstocku. :)

PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 12:55 
Head Crusher

bialkomat napisał(a):
Yer Blue napisał(a):
Jednak 100 razy bardziej wole zobaczyc Anthrax, wiec na bank bede na Woodstoku

Chłop się dziwuje, że ja jadę na DT, a sam woli zrezygnować z Megadeth (jaki by ten koncert nie był) i jechać na ten bydlęcy spęd ;) :P

To dla Ciebie miejsce koncertu jest ważniejsze od samego koncertu? :shock: Dla mnie miejscem moze być nawet posesja u T. Rydzyka byleby koncert był przedni. A Anthrax zrobił na mnie ogromne wrazenie na big4, wiec oddzielny, pełny set i to za darmo biore w ciemno. Co do samego Woodstoku to pewne jest świetne brzmienie i bardzo możliwe pamiątkowe DVD, wiec nad czym tu sie w ogole zastanawiac ;)
W dodatku jesli ktos nienawidzi hippisowskiej atmosfery to moze sobie normalnie przyjechac na sam koncert i zaraz po nim odjechac.

A wracajac do Mega. Jedna rzecz mnie może podkusic na wyjazd do Jaworzna - Beatles day w Krakowie, ktory zawsze jest w pierwsza sobote czerwca. Jesli bedzie to dzien wczesniej lub dzien pozniej od wystepu Megadeth to sie śmigne z Krakowa do Jaworzna bez dwoch zdan. Czy dobrze mi sie wydaje, że 3 czerwca to niedziela? Jesli tak to jest duze prawdopodobienstwo, że znowu zobacze Was i Rudego. Dokładnie w takiej kolejnosci bo chyba wieksza frajda jest dla mnie zlot niz sam koncert, a szykuje sie chyba mega wypasiony zlot, skoro nawet Marti ma być. :)

EDIT: Sprawdziłem - 3 czerwca to niedziela :) Jesli tylko Beatles Day w Krakowie bedzie 2 czerwca to zalicze 2 imprezy.

PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 13:37 
Rattlehead

Miejscowość: Gdynia/Pogórze
Cytuj:
To dla Ciebie miejsce koncertu jest ważniejsze od samego koncertu?

Samo miejsce może nie, ale atmosfera, ludzie wokół, klimat już troszkę bardziej ;) Dlatego jeśli znalazłbym się na koncercie jakiejś super kapeli na posesji Rydzyka w towarzystwie samych moherowych babć, to szczerze mówiąc nie wiem, czy aż tak dobrze bym się bawił... ;)
Poza tym tak jak pisałem - cały ten MetalFest to nie tylko Megadeth i jako całość prezentuje się na pewno lepiej. Chociaż jakoś specjalnie napalony póki co też nie jestem...

PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 14:07 
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zabrze
bialkomat napisał(a):
Cytuj:
To dla Ciebie miejsce koncertu jest ważniejsze od samego koncertu?

Samo miejsce może nie, ale atmosfera, ludzie wokół, klimat już troszkę bardziej ;) Dlatego jeśli znalazłbym się na koncercie jakiejś super kapeli na posesji Rydzyka w towarzystwie samych moherowych babć, to szczerze mówiąc nie wiem, czy aż tak dobrze bym się bawił... ;)

Nie no, nie przesadzajmy... W 2008 roku, kiedy to Kreator zagrał jako gwiazda na Woodstocku, pod sceną zdecydowanie byli "kumaci" ludzie, a nie zgraja przypadkowych osób... Pełno starej gwardii w katanach i młyn do którego bałem się wbić ;) Sam koncert natomiast był jednym z najlepszych w jakich dane mi było uczestniczyć i nie wątpię, że Anthrax oraz Ministry dadzą w tym roku podobny show.

PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 14:18 
Head Crusher

Tez byłem na Kreatorze woodstockowym. Normlny, zajebisty koncert, tyle, że ze sterylnym brzmieniem. Jesli na Woodstocku sa jacys "niekumaci" ludzie to zajmuja sie w tym czasie innymi sprawami, bo tam całe miasteczko czyms zyje, a jesli dodatkowo nie lubia metalu (a jest tam mnostwo takich) to zwyczajnie omijaja ten koncert, pieczac sobie kiełbaski. Przemku, nie masz sie czego obawiac, koncert Anthraxu na Woodzie to bedzie typowo metalowy spęd, tyle, że chmara ludzi bedzie dosc nie typowa ;)

PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 14:23 
Rattlehead

Miejscowość: Gdynia/Pogórze
Cytuj:
Przemku, nie masz sie czego obawiac

Piotrku, ależ ja się niczego nie obawiam, po prostu nie chcę tam jechać i nie róbmy już z tego zagadnienia :P

PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 15:48 
Warhorse
Awatar użytkownika

Jeeee!!! :D Ale zajebiscie,ze Megadeth bedzie w Polsce!! :D
Ale niewiadomo jeszcze,w jakich dniach kto bedzie gral,nie? Bo jakby tak Death Angel gral w ten sam dzien co Mega,to byloby bosko.

PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 17:57 
Warhorse

Miejscowość: Wrocław
megadeth zagra 1 czerwca w piątek. zajebiscie!

PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 18:16 
The Scorpion
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków/Tarnów
No to spodziewałem się że zagrają w niedziele, bo jednak jako gwiazdy festiwalu powinni być ostatni.

Może się jeszcze coś zmieni?

PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 19:01 
Rattlehead
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
Na overkillu piszą, że ciekawe zespoły dopiero zostaną ogłoszone, ciekawe...

A ten Anthrax zaczyna mnie kusić... Chyba się wybiorę. Tak czy inaczej milczenie na ich stronie trochę mnie dziwi.

PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 19:13 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kapitol Siti/Wojenna Piła
Drogi Kucyku-jedź! Dzikstok to superimpreza, też nie jestem w klimatach hipisów, gdyż ja to ja, więc tradycyjnie, po polsku-najebiemy się i też będzie fajnie! <3

PostWysłany: Pon Sty 16, 2012 15:28 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Image

PostWysłany: Pon Sty 16, 2012 16:25 
Warhorse

Miejscowość: Wrocław
Agnieszka napisał(a):
Image

co to ma byc :shock:

PostWysłany: Pon Sty 16, 2012 16:31 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Dejw nadciąga do Polski;). Komuś się nudziło na last.fm :D

Image

PostWysłany: Czw Sty 19, 2012 11:29 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

http://www.pl.metalfest.eu/votes ten kto wygra wystapi na Metalfescie :)

PostWysłany: Sob Mar 03, 2012 21:34 
The Scorpion
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków/Tarnów
Polska stronka od miesiąca bez żadnego newsa - cos dziwne mi się to wydaje :?

PostWysłany: Pią Mar 09, 2012 15:28 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
creeping_death napisał(a):

hujowo, mam dylemat teraz.., gdyby grali 3go to bym nie wracał do domu tylko albo od razu wyjebał do Pragi, albo przekoczował u brata w Krakowie, albo może jakieś inne rozwiązanie, np, ktoś by mnie przygarnął co nie Mat? ;)

a tak to mam takie rozpiździe.., muszę wrócić do domu a za parę dni znów w trasę..., hujowo jak barszcz...

wogóle przydałoby się już porozmawiać o tym naszym wyjeżdzie do Pragi.., niewiem co mi się bardziej opłaca, grzać do Jeleniej, czy tam do Wrocka, czy od razu uderzyć z Wawy do Pragi..

hujowo to wqszystko mi się układa..

PostWysłany: Pią Mar 09, 2012 16:03 
Head Crusher

mro-ziak napisał(a):
creeping_death napisał(a):

hujowo, mam dylemat teraz.., gdyby grali 3go to bym nie wracał do domu tylko albo od razu wyjebał do Pragi, albo przekoczował u brata w Krakowie, albo może jakieś inne rozwiązanie, np, ktoś by mnie przygarnął co nie Mat? ;)

a tak to mam takie rozpiździe.., muszę wrócić do domu a za parę dni znów w trasę..., hujowo jak barszcz...

Ja własnie chce tak wykombinowac zeby nie wracac do chaty tylko po to by za 2 dni znow jechac w te samą stronę. Takze 1 czerwca srednio mi pasuje bo tak az 4 dni trzeba gdzies przekoczowac do koncertu "prawie Sabsów", ale moze uda mi sie zatrzymac na 2 dni we Wrocku, a wtedy wszystko zaczyna miec sens.

mro-ziak napisał(a):
wogóle przydałoby się już porozmawiać o tym naszym wyjeżdzie do Pragi.., niewiem co mi się bardziej opłaca, grzać do Jeleniej, czy tam do Wrocka, czy od razu uderzyć z Wawy do Pragi..

Ja pewnie zatrzymam sie we Wrocku tak do 4 czerwca, wiec do Pragi bym jechał albo od razu z Wrocka albo z Jeleniej - dołączając do M&A.
Przydałoby sie to jakos zgrac byśmy jechali razem, albo we czworke (z Jeleniej) do tej Pragi. Przy czym chciałbym być w Pradze tego 6-ego jak najwczesniej, bo chce zobaczyc troche miasta. Moge wyjechac nawet o 5 rano :) Nie wiem tylko jak te specjalne autobusy kursują - może ktoś zna godziny dojazdu i przyjazdu z Pragi?

mro-ziak napisał(a):
hujowo to wqszystko mi się układa..

chujowo.

Tak w ogole bilety na te impreze w Jaworznie bedzie mozna kupic gdzies w maju (?), bo może do maja bede rozpracowywał plan trasy Jaworzno-Wroc-JG-Praga, a poza tym chciałbym miec pewnosc, że Mega wciaz bedzie grac tak dobre sety jak ostatnio - co bedzie do potwierdzenia tez gdzie dopiero maju. Dopiero wtedy kupie bilet.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 235 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości