Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Nie Lis 24, 2024 18:34

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 235 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 11:55 
The Scorpion

Miejscowość: Poznań
Generalnie jak już wspominałem w jakimś temacie, to nie mam ochoty. Zobaczcie na setlisty i formę Rudego. W dodatku obecnie mam trochę ważniejsze wydatki. Bardzo małe szanse, żebym miał czas i ochotę, poważnie.

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 12:04 
Moderator
Awatar użytkownika

yaku napisał(a):
Zobaczcie na setlisty i formę Rudego.

Oby set się zmienił. Jeśli chodzi o formę, to jak będzie w takiej jak w Łodzi, to mi wystarczy w zupełności. Zresztą, tutaj rzucamy chujami na Rudego i jego podejście, ale jak się już ich widzi i słyszy na żywca, to jednak co innego ;) Karnet na jeden dzień za 129 zł, to nie jest spora kwota.

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 12:17 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Miejscowość: j.g.
ogień w szopie! :mrgreen:

Cieszę się też, że drugi raz zobaczę Kreatora i Death Angel.

Miły prezent na zakończenie studiów :D

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 12:20 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
miło ale nie rusza mnie to nic a nic ;)

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 12:46 
Moderator
Awatar użytkownika

Żułek napisał(a):

Oczywiście, że Ciebie nie, bo to nie w WWA się będzie odbywać :P

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 12:46 
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zabrze
yaku napisał(a):
Generalnie jak już wspominałem w jakimś temacie, to nie mam ochoty. Zobaczcie na setlisty i formę Rudego. W dodatku obecnie mam trochę ważniejsze wydatki. Bardzo małe szanse, żebym miał czas i ochotę, poważnie.

Mam dość podobnie, więc raczej mnie niestety nie będzie.

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 12:47 
Angry Again
Awatar użytkownika

Na overkillu się pewnie wkurwili, że nie ma LembOvGad, tylko "siakiś" Megadeth. :lol:

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 14:55 
The Scorpion
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków/Tarnów
Ja jeżeli bym już jechał to też raczej na ostatni dzien z Mega, bo takto interesuje mnie jeszcze Kreatora, Death Angel i ewentualnie Ensiferum, a cos watpie zeby to wszystko na ostatni dzien trzymali :P Inna sprawa że ja się zawsze napalam i nic z tego nie wychodzi.

BTW to z Krakowa nikt by nie jechał?

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 15:00 
Warhorse

Miejscowość: Wrocław
jak was czytam ( w większosci) to mi sie przykro robi. zamiast sie kurwa cieszyć to narzekacie. forma nie taka, setlista tez. ja pierdole. widzialem mega 2 razy i chetnie zobacze 3. problem mam natury organizacyjnej( sesja) no i kasa ;/ ale zrobie wszystko zeby tam być

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 15:15 
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zabrze
creeping_death napisał(a):
jak was czytam ( w większosci) to mi sie przykro robi. zamiast sie kurwa cieszyć to narzekacie. forma nie taka, setlista tez. ja pierdole.

A sam nie wolałbyś, żeby Rudy był w formie wokalnie jak z 1998 i zapodał na trasie jakąś ekscytującą, przekrojową setlistę, zamiast siekać w kółko to samo i miauczeć do mikrofonu? ;)

Cytuj:
widzialem mega 2 razy i chetnie zobacze 3. problem mam natury organizacyjnej( sesja) no i kasa ;/ ale zrobie wszystko zeby tam być

Gdybym ja pojechał na kolejny gig Megadeth to już raczej ze względów czysto sentymentalnych... Na nowe płyty Mustaine'a jak najbardziej czekam i się ekscytuję, ale z koncertami to już inna sprawa.

No ale każdy ma swoje zdanie, więc luzik :)

Ostatnio edytowany przez Marko, Pią Sty 13, 2012 15:20, edytowano w sumie 1 raz

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 15:16 
Head Crusher

No to ładnie, trzeci rok z rzędu :shock:
Jeśli o mnie chodzi to podejme decyzje jak zobacze czy cos ruszyło w setlistach. Jesli znowu bedzie Trust, She Wolf i takie tam to odpuszcze sobie. Ale cena faktycznie nie wygórowana.
Jednak 100 razy bardziej wole zobaczyc Anthrax, wiec na bank bede na Woodstoku i tam mozemy zrobic zlot, o ile wczesniej cudem nie uda sie na Black Sabbtah.

Ale musze przyznac, że to troche przykre, że nie ma u nas mega optymizmu w zwiazku z przyjadem "naszego" zespołu. Oprocz słabych setlist mysle, że wpływ na to ma tez juz pewne znudzenie tymi przyjazdami Rudego - rok w rok ;)

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 15:37 
Moderator
Awatar użytkownika

Yer Blue napisał(a):
No to ładnie, trzeci rok z rzędu :shock:

Bomba ! :D
Yer Blue napisał(a):
Jednak 100 razy bardziej wole zobaczyc Anthrax, wiec na bank bede na Woodstoku i tam mozemy zrobic zlot, o ile wczesniej cudem nie uda sie na Black Sabbtah.

Ja mam zamiar zaliczyć wszystkie trzy koncerty, z tym że na Metalfeście będę tylko na Megadeth a na Woodstocku tylko na Anthrax. Black Sabbath, to wiadomo - wszystko uzgodnione i pozostaje tylko dobrych wieści oczekiwać w sprawie Tony' ego.
Yer Blue napisał(a):
Ale musze przyznac, że to troche przykre, że nie ma u nas mega optymizmu w zwiazku z przyjadem "naszego" zespołu.

Też mnie to trochę dziwi.
Yer Blue napisał(a):
Oprocz słabych setlist mysle, że wpływ na to ma tez juz pewne znudzenie tymi przyjazdami Rudego - rok w rok ;)

Jak nie przyjeżdżali, to było źle. Jak są co roku, to za często ;)
Mam tylko nadzieję, że zajdą zmiany w secie i będzie więcej kawałków z nowej płyty. W każdym razie, co by nie było, to jednak mój ukochany zespół i będę tam.

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 16:29 
Warhorse

mateusz napisał(a):
W każdym razie, co by nie było, to jednak mój ukochany zespół i będę tam.

lubie to! ;d

ja widze te rożnice obserwując overkilla. tam marzą o koncercie mety ( ja tez ). a nasz rudy nudzi. bywa nudny ostatnio ale to wciąż wielki muzyk.
mam jedynie wątpliwości bo judasow chcialem zobaczyc a na dwa koncerty cięzko będzie pojechac.

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 16:36 
Warhorse

Marko napisał(a):
A sam nie wolałbyś, żeby Rudy był w formie wokalnie jak z 1998 i zapodał na trasie jakąś ekscytującą, przekrojową setlistę, zamiast siekać w kółko to samo i miauczeć do mikrofonu? ;)

oczywiscie ze tak! i cały czas wierze ze sie ogarnie i wróci mu energia z lat 90. to samo z eleffsonem.

poza tym to sie szykuje fajny fest. bedą dziwki i piwo ;d i megadeth- wisieńka na torcie. cóż mozna sobie lepszego wymarzyc?

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 17:06 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
creeping_death napisał(a):
cóż mozna sobie lepszego wymarzyc?

edycje postów ? ;)

mateusz napisał(a):
Żułek napisał(a):

Oczywiście, że Ciebie nie, bo to nie w WWA się będzie odbywać :P

ano co poradzić ;) raz lepiej raz gorzej ;)

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 18:36 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kapitol Siti/Wojenna Piła
A ja się śmieję, bo nie studiuję póki co i sobie pojadę, zawsze to okazja do ostrego chlania, koncerty już jakiś czas temu przestały mnie ekscytować-po prostu było ich za dużo!

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 22:50 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Ja na megadeth jeszcze nie byłem i chyba się wybiorę, ale tylko na jeden dzień.

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 23:04 
Rattlehead

Miejscowość: Gdynia/Pogórze
yaku napisał(a):
Generalnie jak już wspominałem w jakimś temacie, to nie mam ochoty. Zobaczcie na setlisty i formę Rudego.

Z tymi setlistami to niestety trochę prawda. I potrafi to nieźle zniechęcić. Na jakąś odmianę bym jednak nie liczył, tym bardziej że to będzie festiwal, tak więc pewnie zagrają niespecjalnie długi i do bólu standardowy set, z Trust na otwarcie i Holy Wars na koniec i tyle :|
Pomimo tego chyba jednak wezmę to pod rozwagę. Jeśli będzie fajna ekipka, to może tym bardziej się skuszę ;) Tak naprawdę to najbardziej co mnie odstrasza, to już chyba tradycyjnie odległość. Kurde - Jaworzno?? Też sobie wymyślili... :|
Tak też myślę, że gdybym się zdecydował i już miałbym się tłuc tyle czasu i kilometrów, to czy od razu nie zaszaleć i nie zostać na dłużej? W sumie zaliczyć przy okazji Kreatora i Death Angel to nie byłby taki głupi pomysł. Słuchało się przecież kiedyś tego trochę :) No i cena faktycznie niezbyt wygórowana. No nic - trza będzie kwestię rozważyć..
Yer Blue napisał(a):
Jednak 100 razy bardziej wole zobaczyc Anthrax, wiec na bank bede na Woodstoku

Chłop się dziwuje, że ja jadę na DT, a sam woli zrezygnować z Megadeth (jaki by ten koncert nie był) i jechać na ten bydlęcy spęd ;) :P

PostWysłany: Pią Sty 13, 2012 23:46 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Miejscowość: j.g.
bialkomat napisał(a):
Pomimo tego chyba jednak wezmę to pod rozwagę. Jeśli będzie fajna ekipka, to może tym bardziej się skuszę ;) Tak naprawdę to najbardziej co mnie odstrasza, to już chyba tradycyjnie odległość. Kurde - Jaworzno?? Też sobie wymyślili... :|

W tym roku tyle razy zobaczysz mnie i Mateusza, że będziesz miał nas dość;)).
To Jaworzno jest pod samymi Katowicami. Widziałam zdjęcia - impreza nad jeziorem. Jeszcze się wszyscy potopią jak się za bardzo zaczną integrować :D.

PostWysłany: Sob Sty 14, 2012 00:08 
The Scorpion

Słyszałem, że podobno nie można kupować biletów na pojedyncze dni, to prawda?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 235 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości