Ja sie podziele wrazenami z meet n greet z Gelsenkirchen, a wiec 2h przed koncertem dostalem info i to na maila gdzie mam byc, oczywiscie na niego nie odpisalem ani go nawet nie widzialem bo, nie mialem juz jak tego sprawdzic, ale na szczescie osoba ktora tez szla na meet n greet przeslala mi smsa ktorego dostala od fan clubu, gdzie i o ktorej (wszyscy dostali smsy a ja maila...), no i trafilem, plastikowy tunel, na prawo od sceny o godz. 16, czyli zdazylem na poczatek anthraxa wiec bylo ok
. Koles z fan clubu spoznil sie z jakies 10 minut, nastepnie poprosil o przedstawienie swoich ID wyczytujac ludzi z listy, dostalismy opaski i poszlismy na backstage, takim korytarzem. Bylo nas 6 bo 4 osoby nie dotarly, koles z Megadeth gdzies poszedl a nas pilnowalo 2 ochroniarzy przy wejsciach do dressing roomow itp... W miedzy czasie przeszedl obok nas Joey Belladonna, Charlie Benete, Shawn i Dave. O ile w przypadku 3 pierwszych jak ich wolalismy to odmachiwali nam (szli w takim jakby przejsciu przy ktorym bylo wejscie na salke gdzie my bylismy), o tyle Dave nawet nie obrocil sie do nas. No ale koniec koncow, przyszlo cale Megadeth, najpierw gadalem z Dave'm, pokazalem mu flage Polski z napisanym Killin' for your picks and wristbands, somethin' I do understand. Rzucil cos w stylu, cool spytal sie jak, sie mam i poszedl dalej, zachowal sie ignorancko dosc, tak to odczulem, potem rozmawialem z Davidem, pokazalem tez mu flage i zlapali ja razem z Chrisem i chyba im sie spodobala, spytalem sie tez czy przyjada do Polski chwile, pomysleli i odpowiedzieli, ze tak, w 2011, potem krotka rozmowa o gitarach z Chrisem, no i na koniec spytalem sie Shawna jak sie oceni wsrod perkusistow big 4 ale wolali do zdjecia i nie dokonczylismy. Mam jedno zdjecie grupowe obok Shawna, a drugie obok Dave'a, ale jeszcze ich nie dostalismy, wiec nie mam ich jak wrzucic
.