Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Wto Lis 26, 2024 04:52

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 123 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Wto Cze 15, 2010 16:37 
Rattlehead

Miejscowość: Gdynia/Pogórze
Żułek napisał(a):
ale jeśli nie zadzwonie to się nie zdziwcie :P

A jaki tym razem miałbyś mieć powód? Boisz się nas albo wstydzisz? ;)

PostWysłany: Wto Cze 15, 2010 16:42 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
nie po prostu wole własną ekipe ;)

co prawda oni idą na płyte wiec jest szansa ze zadzwonie i wypijemy coś na miejscu ale to nie jest pewne ;)

PostWysłany: Wto Cze 15, 2010 17:30 
Rattlehead

Cytuj:
nie po prostu wole własną ekipe ;)

Jedno nie musi przecież wykluczać drugiego. Można zawsze połączyć siły
Żułek napisał(a):
co prawda oni idą na płyte wiec jest szansa ze zadzwonie i wypijemy coś na miejscu ale to nie jest pewne ;)

No to skoro na smamym koncercie Twoja ekipa nie bedzie stanowić przeszkody, to skąd ciągle ten brak pewności? ;)

PostWysłany: Wto Cze 15, 2010 17:32 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

no bo nie wiem jak bedzie z czasem
mam nadzieje że nie bedzie jak na AC/DC gdzie bylismy na ostatnią chwile :roll:

PostWysłany: Wto Cze 15, 2010 19:05 
Warhorse

Miejscowość: Wrocław
jutro wszyscy bedziemy rodziną:D ja mimo ze nikogo nie znam licze na telefon od kogos i sam bede dzwonil. tylko tak jak pisalemn wczesniej- jade od razu na bemowo. aha i dzwonie do szczepana i marti fromm hell bo wiecej numerow nie znalazlem tutaj. zaczyna mi juz walic na glowe po tabsach na sen wiec ide spac i do zobaczenia jutro^^

697696767

DZWOŃTA! TAK BTW biore wóde ze sobą. niech kazdy przemyci po secie to sie napijem:P

PostWysłany: Czw Cze 17, 2010 15:18 
Head Crusher

Kurde, zlot fajnie sie rozkrecał, nabierał tempa, ale w któryms momemcie wszystko sie rozleciało :? Ktos zapomniał biletu, ktos inny chyba zgubil (?) - nie wiem co sie działo z Marti, mam nadzieje, że widziała swoje kochane Tornado. Kilka osob przepadło jak kamien w wode, niektórzy przychodzili, odchodzili, niektórzy dochodzili ;) Galimatias niesamowity. Jedyna osoba, która była od poczatku do konca ze mna to Bialkomat, potem gdy doszedł Szczepan było nas trzech do końca. Mroziak, Żułek i Maciek pojawiali sie i znikali. Nic nie było pewne na tym zlocie ;)

A na poczatku pod tymi parasolami tak fajnie sie zapowiadało i te zaskoczenia, że Ty to naprawde Ty :)
Dobra, bede miło wspomnal.

PostWysłany: Czw Cze 17, 2010 19:07 
Rattlehead

No właśnie, organizacyjnie się nie popisaliśmy ;)
Nie wiem np. co się nagle stało z Mroziakiem, Zułkiem i Maciejem. Przecież całą Metę przestaliśmy razem a jak zbieraliśmy się do wyjścia, to nagle gdzieś zniknęli.
Szkoda też, że nie potrafiliśmy się potem ponownie zejść z Mateuszem, Marti i Fixxerem, co na stosunkowo niedużym GC nie nie powinno być przecież aż tak trudne
Tylko najgorsze właśnie że na tym cholernym lotnisku dodzwonienie się gdziekolwiek graniczy z cudem :roll:

PostWysłany: Czw Cze 17, 2010 19:36 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

bialkomat napisał(a):
No właśnie, organizacyjnie się nie popisaliśmy ;)
Nie wiem np. co się nagle stało z Mroziakiem, Zułkiem i Maciejem. Przecież całą Metę przestaliśmy razem a jak zbieraliśmy się do wyjścia, to nagle gdzieś zniknęli.

ja szedłem za wami z Mroziakiem i Maciejem, kiedy oni się rozliczali mówiac coś o piwie i flaszce skorzystałem z okazji kupic se cole, jak ją już kupiłem to sie okazało ze jestem sam..... wiec poszedłem do domu ;)

Cytuj:
Szkoda też, że nie potrafiliśmy się potem ponownie zejść z Mateuszem, Marti

to było jedne wielkie :lol: :lol: :lol:

oby nastepnym razem było lepiej ;)

PostWysłany: Pią Cze 18, 2010 17:12 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
macie rację panowie, organizacją to my nieźle zgrzeszyliśmy ;)

ogólnie jestem nerwowy nie nie będę mówił o swoich odczuciach na tę gapę w związku z biletem ;)

cieszę się że skończyło się tak że gapy spóźnili się tylko na antra ;) tylko zkoda ze się już nie znaleźliśmy, my od początku do końca z Maciejem byliśmy nie rozłączni, pamiętam że przez antra i Mega stał jeszcze z nami żułek, Wy chyba zostaliście bardziej z tyłu prawda?

potem niestety pan mroziak zażyczył sobie piwo i kurwa przestał w kolejce z Maciusiem prawie cały Slayer :evil:
potem się spotkaliśmy na mecie i byliśmy razem do końca, potem yło jak mówił Żułek, zaczęliśmy się rozliczać i Was zgubiliśmy. darłem się Białkooooo ale kto mnie usłyszy? ;)

a o tych połączeniach tel to nie wspomnę, powiem tylko że mając do domu ie całe 30km z braku komunikacji byliśmy o 3 nad ranem :roll:

PostWysłany: Pią Cze 18, 2010 17:36 
Rattlehead

mro-ziak napisał(a):
my od początku do końca z Maciejem byliśmy nie rozłączni, pamiętam że przez antra i Mega stał jeszcze z nami żułek, Wy chyba zostaliście bardziej z tyłu prawda?

Tak, ale byliście praktycznie cały czas w zasięgu naszego wzroku ;)
Cytuj:
zaczęliśmy się rozliczać i Was zgubiliśmy. darłem się Białkooooo ale kto mnie usłyszy?

Kurcze, jak ruszyliśmy do wyjścia byliście kilka kroków przed nami. Nie wiem kiedy i jak to się stało, ale nagle zniknęliście mi z pola widzenia i dupa. Jak kamień w wodę :|
Cytuj:
a o tych połączeniach tel to nie wspomnę, powiem tylko że mając do domu ie całe 30km z braku komunikacji byliśmy o 3 nad ranem

A jak w końcu dotarliście? Twoja siostra nie miała po Was przyjechać?

PostWysłany: Pią Cze 18, 2010 18:09 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

bialkomat napisał(a):
A jak w końcu dotarliście? Twoja siostra nie miała po Was przyjechać?

no tak, pr\zyjechała ale nie wpuszczali samochodami pod bemowo jak sam zresztą wiesz i przez brak połączenia tel nie mogliśmy się skontaktować gdzie i jak :roll:

najśmieszniejsze że Marti i Mat pierwsi znaleźli moją siostrę niż ja i Maciek :D :D

dodać jeszcze czas trwania wyjazdu z centrum... :shock: :roll:

a powiedz Białko jak Wy zakończyliście wypad?

PostWysłany: Sob Cze 19, 2010 07:55 
Rattlehead

Jak Was zgubiliśmy to próbowaliśmy się jeszcze skontaktować i odnaleźć z Marti i Mateuszem, ale wiadomo - panował totalny chaos komunikacyjny i nasze próby ostatecznie spełzły na niczym :| (chociaż jak już w chacie spojrzałem, gdzie jest tych cholernych Obrońców Tobruku to niewiele nam brakowało ;)).
Pożegnaliśmy się ze Szczepanem, który jechał samochodem do Łodzi i wsiedliśmy z Yer Blue w pierwszy lepszy autobus jadący w kieunku Centralnego no i w masakryczynym ścisku, po godzinie jazdy (a właściwie stania w korku) dotarliśmy na dworzec.
Ogólnie jeśli chodzi o nasze spotkanie to odczuwam niedosyt i domagam się rychłej powtórki ;)

PostWysłany: Sob Cze 19, 2010 12:58 
Head Crusher

bialkomat napisał(a):
Ogólnie jeśli chodzi o nasze spotkanie to odczuwam niedosyt i domagam się rychłej powtórki ;)

Taaa mogło byc lepiej i co gorsza ciezko wyobrazić sobie powtórke. Ja coraz rzadziej wyjezdzam dalej niz do Wa-wy, ale bede w Wegorzewie w lipcu, bedzie grac Sepultura, Lacrimosa i kilka dobrych polskich kapel. Wiem, wiem to może nie do konca Wasze klimaty (ja jade dla Lacrimosy), ale atmosfera tam jest naprawde super i dookoła jeziorka, cos pieknego. Bilety na jeden dzień tylko 60zł. Tak wiec jeśli powtórka zlotu to tylko tam w moim przypadku.

Mimo wszystko fajnie było Was poznac chłopaki i one lady. Mroziaka od razu da sie lubic, a z Bialkiem moge dyskutowac bez końca. Na tym dworcu też sobie nie odpuszczaliśmy, mimo ,ze oczy sie same zamykały.

PostWysłany: Sob Cze 19, 2010 13:33 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Heh no organizacyjnie to nie wyszło nam najlepiej, ja dałem d... bo przez korki dopiero koło 16 dotarłem na miejsce, więc grał już Behemoth i ciężko się było usłyszeć przez telefon. W każdym razie fajnie było dopasować kilka twarzy do nicków na forum i mam nadzieję że uda się jeszcze kiedyś spotkać. Ja się pewnie wybiorę w wakacje na woodstock, więc jakby ktoś jeszcze jechał to możemy się spotkać ;)

A i postaram się jakoś niedługo wrzucić te kilka fotek które porobiłem ;)

PostWysłany: Sob Cze 19, 2010 14:27 
Moderator
Awatar użytkownika

Ja dałem najbardziej ciała, bo zapomniałem biletu i musiałem na niego czekać. Później to już w ogóle nastąpiła lawina sytuacji przedziwnych jak poszliście na GC... :lol: Ja i tak się cieszę, że w końcu się wbiliśmy z Marti na ten koncert :D

PostWysłany: Sob Cze 19, 2010 14:32 
Rattlehead

mateusz napisał(a):
Ja dałem najbardziej ciała, bo zapomniałem biletu i musiałem na niego czekać.

I tak miałeś dużo szczęcia, że dało się to jakoś odkręcić i w końcu dostałeś się na koncert :)
mateusz napisał(a):
Później to już w ogóle nastąpiła lawina sytuacji przedziwnych jak poszliście na GC... :lol:

Tylko tyle??
Opowiadaj! :D

PostWysłany: Sob Cze 19, 2010 14:38 
Moderator
Awatar użytkownika

bialkomat napisał(a):
Tylko tyle??
Opowiadaj! :D

To raczej historie nie do opowiadania na forum ;)

PostWysłany: Sob Cze 19, 2010 14:39 
Rattlehead

O nie! Po czymś tak intrygującym już Ci tego nie odpuszczę ;)
Pisz i nie marudź ;)

PostWysłany: Nie Cze 20, 2010 15:08 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

ktoś coś wspominał o filmikach

wiec jak pewnie niektórzy zauwazyli na koncercie miałem telefon który mi słuzył jako kamera i sobie kręciłem

no i tak sobie kręciłem że nakręciłem prawie 2 godziny materiału ;)
do tego podczas Megadeth udało mi się zarejestrowac głos Macieja jak drze morde na Mroziaka i śpiewa tekst który zagłusza rudego oraz Szczepana jak go porywa tłum ;)
słychać w sumie też mnie jak mówie do Bialko na Metce że "teraz leci z nowej płyty" :P

rzecz jasna wszystko (no prawie) wrzuce na youtube więc będzie można obejrzeć ;)
dla siebie na wlasny uzytek bede robił z tego DVD więc jeśli komuś by sie podobało na yt a chciałbym dvd to dajcie znać ;) zrobimy łancuszek jak z bootami ;)

PostWysłany: Nie Cze 20, 2010 18:27 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Żuł, ja się od razu piszę na takie dvd, świetny pomysł ;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 123 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości