MartiFromHell napisał(a):
wiecie co, akurat ja spotkalam sie kilkakrotnie z opiniami ze własnie głos rudego ludziom przeszkadza.
Też sie czesto spotykam z niechecia do pisku Mustane'a, ale to zazwyczaj fani growlów, bądz ekstremalnych odmian metalu, zazwyczaj przyznaja, że muzyka jest spoko ale wokal ni chu chu nie pasuje. I nawet potrafie zrozumiec tych twardzieli.
Ale spotykam sie tez opiniami, że wokal Rudego to jeden z czynnikow wyjatkowści Megadeth! Powiedzaił mi o tym ostatnio chyba najbardziej osłuchany w metalu człowiek jakiego znam, co byłó dla mnie duża radocha. W dodatku on nie przepada za Megadeth, ceni tylko 5 pierwszych płyt, ale wokal Rudego pochwalił i tym u mnie zapunktował
Zreszta ja mam tak samo - wokal Rudego to coś co bardzo wyróznia metalowa wokalistyke, ja osobiscie nie cierpie mocnych wokali, a growlow nie trawie, w mocnniejszej muzyce zawsze lubiłem specyficzny pisk, dlatego tez Budgie, Rush czy Alice In Chains bardzo mi pasuja i do tej stawki wpasowuje sie Rudy.
własciwie jak ostatnio sobie siedziałam i myslalam(ok jak wczoraj płakałam za chrisem wy podli zartownisie, ze juz pieprze ten sonisfrr jak mam nie ozbaczyc znowu chrisa)
Ale z tym Krzyśkiem to juz przesadzasz ciutke. A Rudy nie jest wystarczajco przystojny?
Słyszame opinie Twojej płci, że jest i to bardzo wiec w czym problem
Poza tym Rudy to jednak geniusz, legenda, frontman i tworca prawie całego dorobku Megadeth, praktycznie można powiedziec, że Megadeth to on.
ej wlasciwie to zastanawiam sie jak beda wygladały te przerwy. jak uda mi sie dopchac do barierek to chce tam zostac, to onzacza tyle godzin bez piwa i siku?:D
Sam sie nie raz zastanawiam nad tym. Ile beda trwały i na ile bedzie sie robic luźniej..trudno powiedzieć. Myśle jednak, że na barierki podczas Megadeth jest szansa sie załapać, na pewno fani Metalliki beda toczyć ostry boj przed scena, w koću bedzie ich pewnie 10 razy wiecej.
A jeśli chodzi o Slayera to najlepiej grzecznie zajac tylne pozycje, mam nadzieje tylko, że ich fani dadza nam troche miejsca podczas koncertu Megadeth, w przeciwnym wypadku caly koncert bede ogladał gdzies na szarych końcach.
Aczkolwiek z tego co widac po mapce szarych tyłow tam nie bedzie, gdyż Golden Circle rozpościera sie wzdłuż sceny, na długośc od niej max 100 metrów. Wszedzie bedzie blisko