Cytuj:
Idąc tym tropem można przypuszczać, że na nowej płycie znowu zaczną grac thrash
Nie sądzę, raczej pozostaną przy swoim kawaleryjsko-tożsamościowym graniu. Miejmy nadzieję, że nowa płyta będzie dopracowana do perfekcji, bo ostatnia płyta sprawiała wrażenie jakby była zrobiona "na kolanie".
Cytuj:
One Way słuchałem kiedyś raz i nie pamietam kompletnie
Myślę, że warto posłuchać, ale to płyta najmniej Turbowa. Taki mocny thrash. Często można spotkac się ze stwierdzeniem że to solowy projekt Hoffmanna - w końcu dobrał sobie kilku nieznanych nikomu muzyków i nagrali tą płytę. Zaraz potem Turbo zostało rozwiązane.
Nowości z obozu Turbo:
-24 sierpnia Metal Mind wyda reedycje dwóch płyt - "One Way" i "Awatar".
One Way po raz pierwszy samodzielnie na cd będzie zawierało 11 utworów. W poprzednim wydaniu kompaktowym na splicie z "Dead End" znalazło się tylko 7 numerów. Aktualnie na rynku mozna dostać: "Dorosłe Dzieci", "Smak Ciszy", "Kawaleria Szatana", "The Last Warrior/Ostatni Wojownik", "Epidemie/Epidemic", "Dead End".
Dwie pierwsze płyty są wzbogacone o bonusowe nagrania, a na "Dead End" znajduje się ścieżka dźwiękowa z filmu "Red Inter Show". Utwór trwa około 30 minut.
-Niebawem dostępna będzie nowa strona oficjalna zespołu. Aktualnie webmaster dopasowuje nowy layout do silnika.
-Na forum Fan Klubu "Dorosłe Dzieci" dostępny jest bootleg z Metalmanii 1999.
Niedawno oddaliśmy do użytku nowe forum Fan Klubu zespołu.
Zapraszam na
http://www.turboband.cba.pl(Deceiver, Żułek - na forum umieściłem link do tego forum i strony. Jest w temacie o Megadeth, oraz
TUTAJ (trzeci post)