Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Sob Lis 23, 2024 14:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 530 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 14:06 
Moderator
Awatar użytkownika

Żułek napisał(a):
czyli za jakiś miesiac moze dadzą nowy kawałek do sciagniecia

Oby :D

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 14:11 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
mateusz napisał(a):
Żułek napisał(a):
czyli za jakiś miesiac moze dadzą nowy kawałek do sciagniecia

Oby :D

szczerze to ja bym nie chciał żeby dawali jakikolwiek kawałek przed premierą a tym bardziej marzy mi się (wiem że to mrzonki) aby wszyscy równo usłyszeli całą płytę w dniu premiery..

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 14:15 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
hehe no niestety tak sie nie da :D

oczywiście ja zrobie tak jak przy ostatnich 2 albumach, czyli sciagne i przesłucham tylko to co dadzą na oficialnej, cały album przesłucham w dzien premiery kiedy go zakupie :D

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 14:16 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
boję się że ja znów nie dam rady tak..
:x

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 14:21 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

mro-ziak napisał(a):
boję się że ja znów nie dam rady tak..
:x

jeśli ja moge to każdy może ;) no prawie każdy ;)

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 15:00 
Żułek napisał(a):
no no ładnie, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem album bedzie w wakacje w porywach na poczatku jesieni :D

mysle ze nie ma co liczyc na wczesniej jak pazdziernik. Pamietacie jak bylo z UA ;) ? Tym nie mniej jestem dorej mysli.

Tez sie postaram nie sciagac. Ale to bedzie trudne, tymbardziej ze na obu forach bedzie na pewno wrzawa na dlugo przed oficjalną premierą, a wolalbym zeby moje odczucia byly absolutnie nie skalane cudzymi opiniami ;)

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 12:00 
Angry Again

Wiele zależy od wytwórni, jak nie będą robić problemów to będzie szybko, a jak będą problemy z nimi to może dopiero w 2010 :)

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 23:39 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Dave napisał posta na forum ale same pierdoły wiec se daruje cytowanie

w każdym razie jedyną ważnę rzecz jakąś napisał jest to ze 2 kwietnia wracają do studia aby dalej nagrywać album z przerwą na wystep 7 kwietnia w LA na rozdaniu nagród MH "Golden Gods"

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 08:52 
Head Crusher
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
sądzicie, że na nowym albumie Dave "uraczy" nas kolejnym remixem któregoś ze starszych kawałków? :D

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 09:57 
Moderator
Awatar użytkownika

Nie sądzę. Prędzej na jakimś singlu mógłby się pojawić remix, ale wątpie, że na płycie. Zresztą w ogóle uważam, iż ie będzie żadnego remixu ;)

PostWysłany: Sob Mar 28, 2009 15:47 
od Mustanga

Today is the first weekend that I have been home since the tour ended, and I have a lot of work to do around my house. Shoot! Between the animals and the kids, we have a real sizable list of things to replace. Hell, just the lightbulbs alone will be a forearm workout. I just have to remember to do half the bulb replacements standing on my head so I can get even reps.

As many of you no doubt have seen on our home page, the Scars to Freedom event is cancelled. I am disappointed about this because I really thought this would be something even more off the beaten path than the Affliction Banned MMA event. It turned out to be unfortunately more like "Spinal Tarp" at the Air Force Base.

I am now back focusing on the remaining lyrics for this new record. We have 11 songs for the states and a bonus song for Japan, and we are almost done picking the 12 faithful soldiers to go on this new record. There are 11 tracks with vocals and one instrumental, and I have six more lyrics to go, which I am more than confident will come easily.

I have a meeting with Megadeth's manager today, and it should be interesting because of the nature of two of the many topics and the people involved. You see we have some more opportunities to play this summer, and to make some appearances, and I am not sure that this is what we want.

That's it for today, and you can be sure that there will be a lot of new updates and info here, at the MegaFanClub, and with the other band related sites over the next few days and weeks.

PostWysłany: Sob Mar 28, 2009 17:25 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

znowu bonus dla skośnych, dałby se już siana z tym gównem :roll:

PostWysłany: Sob Mar 28, 2009 17:35 
Psychotron

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
MartiFromHell napisał(a):
a teraz mi to przetlumacz bo sie obraziłam na angielski.

Ok, ja się podejmę, ale wiedz, że nie też wybitnym anglistą nie jestem.

Lecho napisał(a):
od Mustanga
Today is the first weekend that I have been home since the tour ended, and I have a lot of work to do around my house. Shoot! Between the animals and the kids, we have a real sizable list of things to replace. Hell, just the lightbulbs alone will be a forearm workout. I just have to remember to do half the bulb replacements standing on my head so I can get even reps.

Dzisiaj jest pierwszy dzień od kiedy skończyłem tour po knajpach. Mam kupę roboty (ze sprzątaniem butelek). Jedne Shoot nie zaszkodzi. Pomiędzy dziećmi i zwierzętami lubię też inne rzeczy.Piekielnie lubię wymieniać żarówki.
Cytuj:
As many of you no doubt have seen on our home page, the Scars to Freedom event is cancelled. I am disappointed about this because I really thought this would be something even more off the beaten path than the Affliction Banned MMA event. It turned out to be unfortunately more like "Spinal Tarp" at the Air Force Base.

Jak zapewne czytaliście na naszej stronie odwołali mój ulubiony serial. Jestem tym zawiedziony. (no i się rozwodzi nad tym)
Cytuj:
I am now back focusing on the remaining lyrics for this new record. We have 11 songs for the states and a bonus song for Japan, and we are almost done picking the 12 faithful soldiers to go on this new record. There are 11 tracks with vocals and one instrumental, and I have six more lyrics to go, which I am more than confident will come easily.

Jestem teraz skupiony, nad tym, że przypomnieć sobie teksty do nowych nagrań. Mamy 11 piosenek, plus bonus dla Kitańców, ale zapomniałem tekstów przez to chlanie. Niby było 11 wałków z wokalem i jeden instrumental oraz 6 niewykorzystanych liryków, ale konfidenci zaje *** mi je ze spodni bardzo łatwo.
Cytuj:
I have a meeting with Megadeth's manager today, and it should be interesting because of the nature of two of the many topics and the people involved. You see we have some more opportunities to play this summer, and to make some appearances, and I am not sure that this is what we want.

Spotkam się dziś z naszym menadżerem dzisiaj i będzie to ciekawe spotkanie ponieważ wiem, ze w jego cholernej naturze leży podpierdzielanie mi tekstów i ma od tego ludzi. Widzicie teraz z jakimi pajacami muszę się użerać. A na dodatek w lato jest cholernie gorąco i nie jestem pewien czy to jest to czego chcę.
Cytuj:
That's it for today, and you can be sure that there will be a lot of new updates and info here, at the MegaFanClub, and with the other band related sites over the next few days and weeks.

Tyle na dzisiaj i możecie być pewni, że wkrótce coś jeszcze skrobnę, i wymiotę z MegaFanClub i z innych stron o zespole wszystkich frajerów w ciągu następnych kilku dni i tygodni.
Stej tró.

Wnioskuję, ze Dejwowi znowu odbija. Zachowuje się jak nie przymierzając gwiazdor. Sytuacja jest ewidentnie rozwojowa, zobaczymy co z tego wyniknie.

PostWysłany: Sob Mar 28, 2009 17:46 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kapitol Siti/Wojenna Piła
ogladajac wszystko z davem dochodze do wniosku ze gwiazdorzy;)
dzieki za przetlumaczenie, po prostu jestem leniwa xD i obrazilam sie po 12 latach na angielski.

PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 10:12 
Dec, powiedz mi ze sobie robiles jaja z tym tlumaczeniem :lol:

PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 11:24 
Angry Again

Cytuj:
Jak zapewne czytaliście na naszej stronie odwołali mój ulubiony serial. Jestem tym zawiedziony. (no i się rozwodzi nad tym)

+ Wniósł kolejny pozew rozwodowy :lol:

PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 11:26 
Psychotron

Lecho napisał(a):
Dec, powiedz mi ze sobie robiles jaja z tym tlumaczeniem :lol:

No pewnie, ale dostałem podziękowania więc nie miałem serca się przyznać. :lol:
Marti, żeby nie było, że jestem zły to najważniejsze informacje są prawdziwe. ;)

PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 16:36 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kapitol Siti/Wojenna Piła
bo ja sobie pomyslalam ze Ty tylko fragmnenty mi pokazujesz ktore tlumaczysz xD
no to pieknie.
xD :lol:

PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 17:16 
Psychotron

MartiFromHell napisał(a):
bo ja sobie pomyslalam ze Ty tylko fragmnenty mi pokazujesz ktore tlumaczysz xD
no to pieknie.
xD :lol:

No bo tak było, tylko je troszkę ubarwiałem. :twisted: Jak już pisałem sens masz zachowany. ;)

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 21:45 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

a taka ciekawostka od rudego:
Cytuj:
I have also decided on one section having a slight rhythm change, the two songs James wants to change, another song with a modulation in it, and extending one song by just a small length of time. I am really excited about some of the lyrics I have got for this record too.

So far I have six songs done with lyrics and I of course will make some changes; the opening song (which is an instrumental like the opener on “So Far, So Good, So What?”), followed by three others, and then I have had a little writers block on the next two because I have been waiting for the other guys to come up with lyrics for them. James has informed me that he has a song that I gave him some inspiration on done, called El Pistolero Solo of a lone gunman and his last days.

a do studia wracają po świetach aby nagrywać dalej płyte :D

tutaj macie zajewke nowego riffu, w sumie gówno słychać i nic ciekawego
http://www.youtube.com/watch?v=rRt11Lw0 ... r_embedded

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 530 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości