Dobra, zrobimy tak, że ilość prac na jedną osobę nieograniczona, z tym, że dana osoba nie może przedstawić kilku projektów związanych z jednym utworem. Pomijamy również kawałki bonusowe.
Jak ktoś chce może już wpłacać kasę na zrzutę. W tym celu proszę napisać do mnie PW, a ja podam numer konta i dane. Jeśli po jakimś czasie okaże się, że mamy zbyt mało chętnych na składkę, to oczywiście odeślę wszystko do osób, które dokonały wpłaty. Powiedzmy, że minimum zrzutki to 20 zł. Jeśli ktoś będzie chciał dać więcej - nie ma problemu
Jeśli ktoś mi nie ufa i boi się wpłacić to trudno - nie mam pomysłu jak rozwiązać taką sytuację. Oczywiście poinformuję wszystkich w momencie gdy ustalona kwota zostanie osiągnięta. Użytkownicy, którzy wpłacą mogą to wyrazić w formie postu, żeby nie było, że oszukuję czy coś.
Uważam, że konkurs może wystartować oficjalnie w momencie uzbierania przez nas sumy odpowiedniej do ufundowania nagród. Nie ma sensu robić tego wcześniej i narażać się na śmieszność gdyby nie udało się zebrać kwoty na fanty. Szkoda czasu i pracy osób biorących udział w zabawie. Ja oczywiście nie startuję i będę starał się trzymać wszystko w kupie.
Bardzo ważną kwestią jest to, z czym borykaliśmy się w zeszłym roku - intruzi, którzy pojawiają się znikąd i na krzywy ryj chcą coś zgarnąć.
Znając życie to pewnie znowu trzeba będzie zablokować forum i może okazać się, że zabawa będzie rozgrywać się w jakimś skromniejszym gronie.
Myślałem, żeby jednym z warunków wzięcia udziału w konkursie była ilość postów na forum. Przykładowo - osoba ubiegająca się o nagrodę musi być zarejestrowanym użytkownikiem i mieć na liczniku minimum 10 lub 20 postów, przy czym muszą to być jakieś rzeczowe wypowiedzi, a nie pojedyncze zdania na odwal się.
Prosiłbym tutaj o jakąś pomoc lub pomysły, bo trzeba to jakoś sprytnie rozwiązać (chyba, że pasuje Wam mój). Na bank na czas głosowania forum zostaje zablokowane!
Technika wykonywanych prac jest dowolna. Absolutnie nie ma żadnych ograniczeń. Oczywiście wszelkie plagiaty oraz inne próby oszukiwania będą "nagradzane" banem.
Liczę na Was i mam nadzieję, że uda się dość szybko zebrać kasę, bo tylko wtedy będziemy mogli zacząć zabawę.