Żułek napisał(a):
po pierwsze Live Trax to nie żadna koncertówka tylko Epka poza tym wyszły takie dwie
;)
Wiem, wiem. Napisałem, że to Ep i wiem, że są 2
Żułek napisał(a):
po drugie zestawienie zarówno audio jak i video mija sie z celem przykład chociazby Rude Awakening albo That One Night. Na RA na audio słuchasz ciurkiem wszystkich kawałków a na dvd masz 5 odzielnie w innym menu co w psuje efekt bo nie ma całości a w przypadku That One Night na cd masz wiecej kawałków
Nie no, bez przesady. Mnie ogólnie chodzi o zestawienie rzeczy, które są dostępne live. (Poza bootlegami i takimi tam)
Żułek napisał(a):
po trzecie Live At Fillmore to nie koncert a fragment koncertu natomiast Live At Hammersmith Odeon także nie jest całe bo brakuje conajmniej 4 kawałków (są za to na bootlegu o takiej samej jakośći)
Wiem, wiem, wszystko wiem. Jest po prostu tak, że czasem ludzie piszą "a czemu nie umieściłeś w ankiecie tego i tego". Dlatego zebrałem wszystko do kupy bez względu na to, czy występ jest cały czy nie, czy jest wydany na DVD czy CD. Jednym podoba się to, drugim co innego, więc nie chciałem trzymać się kurczowo utartego schematu
Żułek napisał(a):
wszystkie koncertówki są w sumie cienkie, najlepiej mi sie ogladało That One Night ale wkurwia mnie ze z ponad 2-godzinnego koncertu dali tylko 90 minut
Nie no, nie zgadzam się. Wembley 1990 jest mega mocny, najnowsza również zapowiada się smacznie bardzo, ta z Hammersmith też bardzo dobra. That One Night ma bardzo fajny klimat i niektóre kawałki zostały wykonane wzorowo, ale większość jest spartaczona, zarówno wokalnie, jak i muzycznie. To samo można powiedzieć o Rude Awakening zresztą.