głos na rudego
MegaMSG napisał(a):
Hello!
Moto
Cytuj:
Temat trudny, powiedziałbym nawet bardzo, tak samo wybór w ankiecie
Jadąc chronologicznie
ściemniasz
Cytuj:
Poland - Swietny gitarzysta Jazzowy, świetne sickowe solówki, jeden z moich ulubionach guitarmasterów
ulubiony moze nie ale swietny kapewno, Megadeth, Damn The Machine, OHM czy płyty solowe są swietne (no solowe nie koniecznie), szkoda ze sie troche zmarnował przez dragi, raczej chłopak jest niedoceniany
Cytuj:
Young - Mówi się że dupiaty, a ja jako gitarzysta sądze że wypracował swój styl grania i ma niezły warsztat.
nie ze dupiaty tylko ze gej
ciezko cos o nim powiedziec po 1 płycie, chetnie bym coś posłuchał innego z nim w roli głownej, ale na SF poprawnie
Cytuj:
Friedman - Mistrz melodii. Wspaniały Feeling. Kariera solowa chyba nawet ciut lepsza niż to co robił w Mega (wg mnie
)
aż za dużo nawet tej melodii, solowe miał dobre 3 płyty, najlepszy gitarory w Mega tuż za rudym
Cytuj:
Al Pitrelli - Świetny Feeling, całkiem niezłe melodie, świetny warsztat
swietny gitarzysta ale nie w Megadeth, o ile dał rade na TWNAH to koncertowo partaczył prawie wszystko
Cytuj:
Glen Drover - Troszke podobnie jak Young, tyle że Glen ma lepszy feeling (wg mnie
) Czekam na jego pierwszy solowy album, wspaniałe solówki w Eidolon.
raczej bezpłciowy
Cytuj:
Chris Broderick - najemnik
W sumie zobaczy się co potrafi na nowym albumie. Boje się tylko o sweep apreggio, by ich nie nadużywał
zdania póki co bardzo nie mam bo Jag Panzer nie lubie, chociaż mam z nim bootleg video Megadeth z Chile 2008 w porównaniu z Pitrellim czy Drover jest genialny, nie wiem czy nie gra solówek lepiej od Friedmana
ale to sie dopiero okaże
Cytuj:
Dave Mustaine - mało się o nim wspomina jeśli chodzi o gitare prowadzącą, wg mnie najlepszy z nich. Mistrz pod każdym względem. Wie co najlepsze dla słuchacza a solówki które tworzy niszczą mózg. Technicznie chyba najgorszy z nich, ale jak mówię, większość z pozostałych dużo używała teorii a z Dave'm było troszkę inaczej
ten cytat styknie