Cytuj:
jednak najlepiej siada mi pozycja której nie ma w ankiecie a mianowicie składak Days of Purgatory
cóż - takie prawo składanki, ale trzeba dodać - nie jest to typowy the best of, po prostu to zestaw na nowo nagranych kawałków (z Barlowem na wokalu) z 3 pierwszych płyt IE (a jak wiadomo - Matt pojawił się w kapeli przed nagrankiem "trójeczki")
Cytuj:
Horrow Show jest słaba, na bebnach jest tam Richard Christy a na basie DiGiorgio, aż nie mogłem uwierzyć ze taki skład nagrał takie dziadostwo
ja Ci dam słaba!!!
dziadostwo???? owszem - bardziej melodyjna (po prostu heavymetalowa a nie heavy/thrashowa jak poprzednie), ale wciąż dobra płyta (dorzucę oliwy do ognia, a co mi tam - lepsza niż "Youthanasia" Megadeth!! tak, tak
) - zaryzykuję stwierdzenie - ostatnia naprawdę dobra płyta IE
faktem jest, że DiGiorgio niczym nie błysnął (ale nagrał bas gościnnie tylko!), co do partii Christiego - nie ma się czego czepiać, są przyzwoite (wszak IE to inna muza niż choćby Death)
Cytuj:
coverki są tez raczej srednie ale co kto lubi
tu się zgodzę
Cytuj:
wg mnie Schaffer sie nieco pogubił i sam nie wie czego chce
wie bardzo dobrze, inna kwestia - że wielu fanom nie leży nowe oblicze zespołu
Cytuj:
na dzien dzisiejszy ta kapela mnie nie interesuje chociaz bede musiał kiedys sciagnac i se przypomniec stare płytki z Barlowem
cóż, mnie sentyment do pierwszych sześciu (studyjnych) płyt pozostał
trzeba dodać jeszcze fantastyczną, trzypłytową koncertówkę - "Alive in Athens"