Zapomnieć zapamiętać
Piasek w klepsydrze przesypuje się dla nas Nie odpowiadasz już na moje telefony Tak dużo informacji jest uwięzionych, splątanych w twoim mózgu Na zewnątrz robi się zimno i chyba będzie padać Niebo spada a moje serce się zapada
Więc nadszedł czas na długie pożegnanie Zachodzące słońce odbija się w twoich oczach Dzień za dniem, za dniem, za dniem świat będzie cię omijał Zapominasz zapamiętać
Jeśli tak wygląda życie, to po cholerę żyć? Zasłaniasz oczy, twój umysł zamyka drzwi Jestem teraz obcym o nieznajomej twarzy Wcale mnie nie poznajesz Ani trochę nie poznajesz Nie wiem gdzie jesteś i mój świat się rozpada
Chcę tylko porozmawiać - czego chcesz? Lecz nie masz nic do powiedzenia - zostaw mnie w spokoju Proszę cię byś wrócił - odejdź ode mnie I odchodzisz - nie mam pojęcia kim jesteś! Przeklinam dzień, w którym twój uśmiech zgasł, modliłem się do tego czasu
Świeca już się dopala Przy wszystkim, czego się nauczyliśmy, wciąż udaję Chciałbym jedynie żebyś mógł znowu wypowiedzieć moje imię
Stworzyli zamek i zniszczyli klucz Odpowiedzialna za to była rtęć Szczepionka wymazuje twoje wspomnienia Tak długo, aż zapomnisz jak się oddycha Tkają poplątaną sieć, praktykując oszustwa
Więc nadszedł czas na długie pożegnanie Zachodzące słońce odbija się w twoich oczach Dzień za dniem, za dniem, za dniem świat będzie cię omijać Mówiłem, że będę silny, lecz wiesz, że musiałem skłamać