mateusz napisał(a):
Jasne, zrozumiałem Cię:) Ale to wciąż wyszłoby o wiele, wiele dłużej. Oni mieli ułatwione i tak zadanie bo wybierali z mniejszej ilosci materiału. A tutaj trza by było grać częśc setlistu jednego dnia, część drugiego itd. Później powtarzać taki maraton przez kilka dni to paranoja.
wlasnie dlatego napisałem ze to możliwe ale tylko teoretycznie
Cytuj:
Dlatego takie rzeczy uzyskuje się z krótszych setlistów i ma to wtedy zastosowanie i również dlatego nie chciałbym dostać 60 utworów z jednego koncertu. Co z tego, ze jakość poszczególnych utowrów byłaby ta sama, skoro częśc materiału okazałaby się skopana.
ale ja bym chciał bo to moja setlista a nie twoja
ułóż sobie wlaśną
MegaMSG napisał(a):
Mistrzu, od kilku lat szukam tego bootlegu (ten z Buenos Aires), wiesz co robić ?
mówisz masz
http://www.megaupload.com/?d=BSIDIJP7 Cytuj:
Co do zachowania. Ktoś zarzucił że Megadeth jest nudny na scenie. Bullshit. Co prawda nie latają po scenie jak debile, ale wg mnie zachowują się jak Bogowie Metalu. I o to chodzi.
nie napisałem ze są nudni ale mogliby być nieco bardziej widoskowi
Cytuj:
Metallica może i ma widowiskowe koncerty, ale muzykę za to bardzo nudną
polemizowałbym
mateusz napisał(a):
I pozytywnie, przynajmniej coś się dzieje
A z Żułkiem można podyskutować
ano można
Cytuj:
Takie Dream Theater mają zajebiście realizowane DVD, z pomysłem i też nie ma fajerwerków i nie są szołmenami. Sam sposób kręcenia ich koncertów jest świetny (świetne ujęcia perkusity, skupianie się na wszystkich członkach zespołu itp.)
ale to nieco co innego, oni muszą być skupieni bo inaczej nie umieją
nawet lubie sobie czasem ich zapuścić ale jak dla mnie są nieco za sztywni ale to zupełnie inna historia