Zagłosowałem na dzieło Americano, za fajny mroczny klimacik, ten zamek mroczny, zjawy i ten wisielec w oddali... piękne.
Nie oceniam użytkowników, nie uwzględniam ich płci, koloru oczów i innych pierdół i tego ile się namęczyli przy tworzeniu dzieła. Oceniam prace.
Jeden głos dałem na Americano potem wcisnąłem "głosuj" (czy jak to sie tam zwie) i niestetus okazało się, że nie mogę wrócić do opcji głosowania, żeby dać pozostałym głosy : (
Miało być jeszcze:
2. Piro dałbym głosa głównie za pomysł - Vic w wersji żołnierzyka, kojarzy mi się z grą Ghost Recon, powinni kiedyś zrobić taką okładkę do jakiegoś albumu bądź utworu, naprawdę fajny pomysł.
3. MetalDetH z początku podobał mi się Burn, ale teraz sądzę, że mogłoby być więcej szczegółów, drugi obrazek fajnie mrocznie wygląda, te chmury i ta pełnia księżyca^^ kiedyś lubiłem się gapić przez okno na księżyc
Btw możliwe, że dzieło MetalDetH podobałoby mi się bardziej gdyby powstało później po Americano(ten obrazek ujrzałem dopiero teraz), bez obrazy ale teraz jakby lekko mi się "przejadł"