stanger napisał(a):
Ale użytkownik, chyba będzie miał możliwość wyboru, które jego prace mają być brane pod uwagę przy głosowaniu.
Bo wiecie, ktoś mógł se dla jaj wrzucić okładkę, potem mógł się postarać i zrobić jakąś poważniejszą.
bialkomat napisał(a):
Również to sugerowałem, chociaż osobiście aż tak wielkiego znaczenia dla mnie to nie ma.
Oczywiście. Dlatego:
fiXXXer_85 napisał(a):
Jak ktoś nie chce uwzględniać jakiejś swojej pracy niech da znać.
bialkomat napisał(a):
Myślę też że trzeba od razu podjąć jakąś decyzję tak żeby po tej północy od razu uruchomić ankietę i nie robić żadnej dodatkowej przerwy na debatowanie nad jej formą.
No właśnie chcę uniknąć tej przerwy, dlatego od dwóch czy tam trzech dni już staram się wałkować ten temat. Niech machina rusza prędko
Apel do biorących udział w konkursie - zadecydujcie ostatecznie do północy, które z Waszych prac mają być uwzględniane przy głosowaniu. Brak odzewu oznacza, że wszystkie zaprezentowane wcześniej propozycje danego usera będą brane pod uwagę!
Nie piszcie mi w razie czego PM'ek tylko wrzucajcie biorące udział w konkursie prace tutaj. Proszę o nie umieszczanie posta pod postem - wszystkie swoje propozycje należy uwzględnić w jednym! Ma to być decyzja ostateczna, więc radzę przemyśleć wybór i nie robić śmietnika. Jeśli ktoś nie chce się powtarzać i uważa, że nie będzie nic zmieniał, nie musi wtedy ponownie wrzucać prac.
Gorąca prośba do zbierających prace na fb - Yaku, Aga, Fixxx, Vic - trzymajcie rękę na pulsie, zbierzcie do kupy wszystkie dzieła i ustalcie autorów.