umówmy sie że czasy Aerosmith, Bon Jovi, Motley i innych stadionowych pudli mamy już dawno za sobą i się raczej nie zapowiada na szybki powrót dlatego nie należy się spodziewać cudów po nich
mnie tam inspisowanie się Stonesami akurat tutaj nie przeszkadza, aczkolwiek przydałoby się jednak ze 2-3 konkretne kawałki
Luv XXX jako otwieracz sie zupełnie nie sprawdza, raczej przeciętny wypełniacz, przydałoby sie coś z kopem na dzień dobry
Oh Yeah samym tytułem sugeruje coś czadowego a jest .... Rolling Stones
Cytuj:
Niektóre kawałki są wręcz wieśniackie (szczególnie 4 pierwsze).
jedynka może troszke, dwójki bym tak nie określił, trójka napewno, czwórka nawet fajna (głownie solo i klimat)
Cytuj:
Out Go The Light da się polubić, chociaż denerwują mnie w nim jakieś kobiece chóreczki. Ogólnie to jednak dla mnie średniak.
tak chórki tutaj denerwują i jak zauwazył Mat jest sztucznie wydłużony, nic ciekawego
Legendary Child nadawałoby się wlaśnie na otwarcie albumu (w końcu pierwszy singiel) chociaż nie przepadam za tym kawałkiem, wg mnie refereny sa dosyć srednie chociaż brzmi super bo przypomina mi sie od razu Get A Grip
Cytuj:
Na forum zespołu ludzie oszaleli na puncie Street Jesus, że niby najlepszy numer od prawie 20 lat.
troszke przegieli
aczkolwiek bardzo lubie ten kawałek, w sumie po tytule spodziewałem sie raczej czegoś na modłe Jesus Is on the Main Line ale na szczeście okazało sie że jest zupełnie inaczej
chociaż mógłby być nieco krótszy
What Could Have Been Love jest wręcz genialne
oczywiście z klasykami równać się nie może ale trzeba przyznać że jednak ten kawałek im sie cholernie udał
Cytuj:
Ja najbardziej nie cierpie Can't Stop Loving You (bolesna kupa)
nie wiem co ci sie tam Yer Blue nie podoba, dla mnie świetny kawałek, aż sam sie nie spodziewałem ze taki dobry duet z tego wyszedł
o Lover Lot wypowiadałem sie jak wyciekł i zdania nie zmieniam niestety (muza niezła ale zaśpiewane do dupy)
Cytuj:
A Perry jako wokalista to porażka.
na Get A Grip tak, tutaj dał rade
Cytuj:
O pozostałych utworach chcę zapomnieć jak najszybciej. Najbardziej rozbawił mnie utworek Something z zerżniętym motywem z Bonda.
ano niestety
We All Fall Down oraz Another Last Goodbye to przeciętne ballady, Closer w sumie niezły, Something beznadzieja, Bonda nie stwierdziłem ale to pewnie dlatego że go po prostu nie znam (no dobra znam ale nie kojarze)
Cytuj:
w Polsce czytałem, że płyta jest po 35zł, a w MM po 30 i to w wersji pełnej, nie jakaś tam polska cena.
30zł to wersja podstawowa z 15 kawałkami, cena polska, byłem wiedziałem (Saturn, to samo na empik.com)
są też inne wersje, z jakimiś bonusowymi kawałkami oraz dvd już za normalną kase
bonusów nie słyszałem i nie jestem pewny czy chce je usłyszeć
generalnie początkowy entuzjazm opadł
za długo, za nudno, za wolno a szkoda bo zapowiadało sie tak fajnie, płyty nie kupie ale do kilku kawałków bede wracał na pewno
Tyler biorąc pod uwage jego wiek, styl życia, spierdolenie sie ze sceny
daje rade