Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Nie Lis 24, 2024 19:41

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 235 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Sob Mar 31, 2012 12:11 
The Disintegrator
Awatar użytkownika

Eryk123 napisał(a):
Co cie to it's my life :!: :twisted:

Kinder Anarchista :lol:

PostWysłany: Sob Mar 31, 2012 20:49 
Droogie
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zadupie
Nie wie ktoś tak w przybliżeniu jaka może być frekfencja na gigu ? Ciężko będzie dostać się pod scene, albo chociaż blisko niej ? Mieszkam blisko Jaworzna i byłem kiedyś nad tym zalewem z tego co pamiętam to nie było tam zbyt terenu (Jak na taki festiwal), zresztą oboczcie se: http://www.pl.metalfest.eu/OKOLICE.html i http://www.pl.metalfest.eu/images.html

PostWysłany: Sob Mar 31, 2012 21:01 
Moderator
Awatar użytkownika

Niewidzialna ręka napisał(a):
Nie wie ktoś tak w przybliżeniu jaka może być frekfencja na gigu ? Ciężko będzie dostać się pod scene, albo chociaż blisko niej ?

Ciężko wyczuć, zwłaszcza, że w tym samym dniu/dniach będą się odbywały Ursynalia w Warszawie i frekwencja może automatycznie spaść z tego powodu. Podejrzewam, że z 15 tysięcy pewnie będzie, może i więcej.

PostWysłany: Sob Mar 31, 2012 21:10 
The Disintegrator
Awatar użytkownika

Sam nie wiem, jak można zrobić Metal Fest w tych samych dniach co Ursynalia i odwrotnie. ;) To jest kompletnie bez sensu.

PostWysłany: Sob Mar 31, 2012 21:15 
Moderator
Awatar użytkownika

Według mnie też paranoja, ale co poradzić ? ;) Ursynalia są tanie, w stolicy pełno ludzi, Slayera zobaczyć za półdarmo to kolejny świetny argument i dlatego ta imprezy odbije się pewnie większym echem niż Metalfest. Takie mam wrażenie przynajmniej. Z pewnością będzie na niej więcej ludzi niż zdoła zgromadzić fest w Jaworznie.

PostWysłany: Sob Mar 31, 2012 21:21 
Droogie
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zadupie
Nie wydaje się wam że te 15 tysięcy ludzi może się tam nie pomieścić? Fajnie by było gdyby impra odbyła się na stadionie, ale wtedy ceny mogłyby już nie być takie fajne. Zastanawiają mnie też parkingi( w końcu furę cza gdzieś zostawić ;) ). Ale i tak czuję że będzie zajebiście :mrgreen: .

PostWysłany: Śro Maj 02, 2012 11:18 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
mam dlA SIEBIE CUDOWNĄ WIDADOMOŚĆ :mrgreen: prawdopodobnie będę na Mega tylko powiedzcie mi czy bilet mogę kupić na miejscu bo do samego koncertu 100% nie mam..., a poza tym kto z Was będzie? wiem że było już pisane ale nie chce mi się wertować poprzednich stron;)

PostWysłany: Śro Maj 02, 2012 11:21 
Rattlehead
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
Ja będę na 100%. A nad biletami nawet się nie zastanawiałem jeszcze. Nie mam pojęcia, czy są w sprzedaży :D Bardziej się tym zainteresuję po Sonisphere :)

PostWysłany: Śro Maj 02, 2012 14:24 
Moderator
Awatar użytkownika

mro-ziak napisał(a):
mam dlA SIEBIE CUDOWNĄ WIDADOMOŚĆ :mrgreen: prawdopodobnie będę na Mega

No, zajebiście :D
mro-ziak napisał(a):
tylko powiedzcie mi czy bilet mogę kupić na miejscu bo do samego koncertu 100% nie mam...,

W dzień koncertu możesz kupić nawet.
mro-ziak napisał(a):
a poza tym kto z Was będzie?

Oprócz Fixxxa, to ja i Aga oczywiście (z tym, że my jedziemy tylko na jeden dzień - na Megadeth). Nie wiem jak pozostali.

PostWysłany: Śro Maj 02, 2012 15:13 
The Scorpion
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków/Tarnów
Ja sie zastanawiam, bo w sumie mam niedaleko, ale z drugiej strony nie chce mi sie cisnąć samemu pociągiem. Później mogę mieć problem z powrotem po koncercie.

PostWysłany: Śro Maj 02, 2012 17:33 
Rattlehead

Miejscowość: Gdynia/Pogórze
Ja będę tak na 70%.
Też raczej tylko na Megadeth
mro-ziak napisał(a):
mam dlA SIEBIE CUDOWNĄ WIDADOMOŚĆ :mrgreen: prawdopodobnie będę na Mega

To może z Pragą też by Ci się odmieniło?.. ;)

PostWysłany: Śro Maj 02, 2012 20:19 
Droogie

Miejscowość: Mielec
Czy ktoś może wybiera się na koncert z Krakowa? Osobiście bardzo bym chciał pojechać, problem w tym, że nie bardzo mam z kim. W ostateczności samemu też raczej pojadę, ale wiadomo, że w towarzystwie raźniej.
Ewentualnie czy byłaby możliwość podpiąć się pod jakąś grupę forumowiczów już na miejscu koncertu...?

PostWysłany: Śro Maj 02, 2012 20:34 
Moderator
Awatar użytkownika

Marcin napisał(a):
Ewentualnie czy byłaby możliwość podpiąć się pod jakąś grupę forumowiczów już na miejscu koncertu...?

Sądzę, że żaden problem ;)

PostWysłany: Śro Maj 02, 2012 20:52 
The Scorpion
Awatar użytkownika

Marcin napisał(a):
Czy ktoś może wybiera się na koncert z Krakowa? Osobiście bardzo bym chciał pojechać, problem w tym, że nie bardzo mam z kim. W ostateczności samemu też raczej pojadę, ale wiadomo, że w towarzystwie raźniej.

Ho ho. Dwa posty nad Twoim się też skarżyłem, że z nie mam z kim jechać. A jakby jechał to z... Krakowa :D Muszę powiedzieć jednak szczerze, że z mojej strony to jeszcze niepewne i wiele czynników tu będzie decydować.

PostWysłany: Śro Maj 02, 2012 21:18 
Droogie

Miejscowość: Mielec
khomaniac napisał(a):
Dwa posty nad Twoim się też skarżyłem, że z nie mam z kim jechać. A jakby jechał to z... Krakowa

A ja miałem jakieś dziwne przeczucie, że pewnie Ty też jechałbyś z Krakowa, bo pisałeś, że masz niedaleko i nie chce Ci się samemu jechać pociągiem ;). Jeśli chodzi o powrót, to z tym nie powinno być większych problemów, bo jeśli dobrze patrzę, bo pierwsze połączenia są o 4 w nocy (a raz widziałem nawet jakiegoś busa, który jedzie o 2 w nocy). Ale do nocy z 1 na 2 czerwca jeszcze trochę czasu i teraz patrzenie na jakiekolwiek rozkłady nie ma większego sensu. Jednak myślę, że skoro są teraz połączenia nocne Jaworzno-Kraków to i później będą. Myślę, że te parę godzin przesiedzieć nie będzie problemów, zwłaszcza, że o ile bywałem na festiwalach to koncerty czasem trwały do późnej nocy właśnie. Wiem, że jechalibyśmy głównie na Megadeth, niemniej jednak jeśli trzeba będzie jakoś parę godzin sobie zorganizować, to myślę, że nie będzie z tym problemu.

khomaniac napisał(a):
Muszę powiedzieć jednak szczerze, że z mojej strony to jeszcze niepewne i wiele czynników tu będzie decydować.

No u mnie w sumie też nie jest pewne, bo jeszcze nie wiadomo jak będzie z finansami, bo to jednak trochę kasą trzeba będzie sypnąć, niemniej jednak postaram się zdobyć fundusze i jechać :).

PostWysłany: Czw Maj 03, 2012 01:00 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
Fixx.., Ozzy niestety odpada buuuu, ale Megad jak najbardziej jest realne.., i myślę że skoro ekipa jest to wzrosło już do 99,5% :mrgreen:

ja też będę tylko i wyłącznie na Mega a potem łapię pociąg z powrotem do Wawy..,

panowie (ewentualnie i panie) jak kurwa najbardziej zapraszamy do dołączenia do nas, którzy już się trochę znają, i powiększenia wspólnych realcji! :mrgreen: bez krępacji ;)

PostWysłany: Czw Maj 03, 2012 13:16 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Miejscowość: j.g.
Mroziak, dzień przed tym jak ogłosiłeś, że jedziesz gadaliśmy z Mateuszem,że fajnie by było się spotkać :D. Nawet planowaliśmy zjazd bezkoncertowy ;D.

Przybywajcie wszyscy, im większy zlot tym lepiej :D.

Widziałam wcześniej, że ktoś się pytał o kupno biletu w dni koncertu- na oficjalnej stronie jest info, że można

PostWysłany: Pon Maj 07, 2012 14:50 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
wiem ze gówno to kogo obchodzi ale co tam ;)

Cytuj:
Dowodzona przez Maxa Cavalerę formacja Soulfly jest ostatnią zagraniczną gwiazdą, która zagra w Jaworznie na "Metalfeście 2012". Zespół będzie promować swój album "Enslaved". Soulfly gwiazdą drugiego dnia wraz z Kreatorem.

Przypominamy, że do składu dołączyły także zespoły: heavymetalowy Chainsaw, progresywny Animations oraz zwycięzca konkursu muzzo.pl - Frostbite.

Pełny skład "Metalfest 2012" (nastąpiła jedna zmiana, Virgin Snatch zagra w niedzielę):

1 czerwca - piątek:

Scena główna: Megadeth, Blind Guardian, Hypocrisy, Moonspell, Legion of The Damned, Triptykon, Alestorm, Stos, Horrorscope, Skull Fist

Mała scena: Fleshgod Apocalypse, Fueled by Fire, Hell:on, Chainsaw, Mentally Blind, Impervious, Rusted Brain.

2 czerwca - sobota: Scena główna: Kreator, Soulfly, Eluveitie, Acid Drinkers, Vader, Powerwolf, Grand Magus, Septic Flesh, Nexus Inferis, Huntress.

Mała scena: Graveworm, Emergency Gate, Obscure Sphinx, Heart Attack, Calladorn, Basement, Post Profession.

3 czerwca - niedziela: Scena główna: W.A.S.P. , Fear Factory, Ensiferum, Dark Tranquility, In Extremo , Death Angel, Brainstorm, Virgin Snatch, Steelwing, Heidevolk.

Mała scena: Hate, Totem, Animations, Frostbite, Hello Jackie, Emigra, Consfearacy

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 09:47 
The Scorpion
Awatar użytkownika

wg rozpiski mega zagra od 23:05 do 00:30

http://www.pl.metalfest.eu/files/images ... Polska.pdf

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 10:55 
Rattlehead
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
Nabyłem wczoraj bilet jednodniowy na piątek. Kasjer popatrzył w komputer i powiedział, że na ten dzień zostało 145 biletów... Ale nie wiem, czy to jakaś pula na mój Empik, czy co, bo chyba nie na całą Polskę...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 235 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości