Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Nie Lis 24, 2024 15:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 209 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 17:16 
Moderator
Awatar użytkownika

Yer Blue napisał(a):
Ja jestem chętny na zwykłe stojące za 250zł. Mateusz, jesli są 4 wejściówki (czyli dla Ciebie, Agi, Mrozia i mnie - czyli osob, ktore zadeklarowany wyjazd do Pragi) to jakoś je zaklep żeby nie uciekły Ja pieniądze mogę przesłać najszybciej we czwartek, ale z racji tego chaosu światecznego najwygodniej bedzie po świetach.

Ja właśnie zakupiłem z Agą po bilecie. Wyglądają jak kupon lotto, ale są. Zapłaciliśmy 286 zł od sztuki. W czwartek powinny być jeszcze 2 dostępne, ale pewności jużo nie mam. Jeśli myślicie poważnie o wyjeździe, to muszę to wiedzieć jeszcze dzisiaj i może uda mi się zawalczyć o te 2 ostatnie. Pieniądze bym musiał mieć na koncie już w czwartek. W innym wypadku będziecie musieli na własną rękę zawalczyć. Innej możliwości nie widzę.

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 17:33 
Head Crusher

Mateo - ja jade jesli tylko Mrozio jedzie, wiec jego tak jest moim TAK, ostatecznym i bezdyskusyjnym. Tu i teraz. Najlepiej zaklepac te bilety jeszcze dzis, bo i tak wiadomo, że Sławek jest na tak. Sprobowałby sie rozmyslic :)

O, wypowiedz Mrozia jest na poprzedniej stronie. Wszyscy są na tak ;)

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 17:39 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
Jedziemy Piotrku na 1000% :D Mat, jak mówiłem jutro Ci przeleję kasę na konto, podaj namiary, jeśli musisz mieć jutro a Piotrek może dopiero w czwartek to ja mogę za Ciebie Piotrze zastawić, najważniejsze abyśmy byli jak najbliżej siebie :D :D

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 17:43 
Head Crusher

Dzieki Mroziu, jesli Mateusz bedzie potrzebował tych pieniedzy na teraz to założ za mnie, oddam Ci w ciągu tygodnia.
Jedziemy :D

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 17:52 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

jedziemy :D Mat, czekam na namiary, Aga, bedę sam a ja sam nie dam rady więc poszukaj mi jakiejś rozrywki :D z dużymi cyckami :D :D :D :D

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 18:56 
Moderator
Awatar użytkownika

mro-ziak napisał(a):
Aga, bedę sam a ja sam nie dam rady więc poszukaj mi jakiejś rozrywki z dużymi cyckami

:lol:
Dobra. Jutro rano zadzwonię i Wam powiem czy da radę przejąć te bilety i wtedy wyślę Ci Sławku namiary konta.

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 19:29 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

ok mój przyjacielu, w Tobie nadzieja ;)

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 20:10 
Moderator
Awatar użytkownika

Spoko, jutro po godzinie 10 dam znać. Zostawcie mi swoje numery tel na PW, bo nie wiem czy dalej te same macie ;)

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 21:57 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Miejscowość: j.g.
mro-ziak napisał(a):
Aga, bedę sam a ja sam nie dam rady więc poszukaj mi jakiejś rozrywki :D z dużymi cyckami :D :D :D :D

Sam sobie znajdziesz rozrywkę w postaci cycatej Czeszki :D. Podobno są bardzo chętne... do zwiedzania :D ;)

Szok, że bilety się tak szybko rozeszły.. Ale spokojnie- jest nadzieja! :) Mam nadzieję,że już w tym tygodniu będziecie szczęśliwymi posiadaczami "kuponu totolotka" :mrgreen:
(paskudny jest ten bilet rzeczywiscie:D)

PostWysłany: Śro Gru 21, 2011 10:58 
Moderator
Awatar użytkownika

Macie bilety, Panowie :D Udało mi się załatwić. Lecimy więc małą ekipą :) Sławkowi zostawiam na PW moje dane do przelewu :)
Zajebiście, że wszystko dobrze poszło :D

PostWysłany: Śro Gru 21, 2011 18:27 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

bardzo jestem happy :D Białko, a co z Tobą? i czy ktoś jeszcze się zdecydował? :?

PostWysłany: Śro Gru 21, 2011 20:18 
Moderator
Awatar użytkownika

mro-ziak napisał(a):
Białko, a co z Tobą?

Pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu Przemka :) Gość z muzycznego powiedział mi dziś, że jest spora szansa na dodatkowy bilet. W piątek da mi znać. Mam nadzieje, że nie będzie problemu i Bialkomat z nami wyruszy :D

PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 15:56 
Moderator
Awatar użytkownika

Panowie, bilety dla Was zakupione :D
Jest opcja jazdy autokarem. Kierowca może Was zgarnąć z Zielonej Góry lub z Jeleniej Góry. Koszt przejazdu w obie strony to 90 zł (lub 95 nie pamiętam dokładnie). Możecie więc zawitać do Jeleniej i wtedy wszyscy razem sobie wsiądziemy. Decyzję trzeba podjąć szybko, bo ilość miejsc jest ograniczona. No i trzeba będzie jakąś zaliczkę na bank wpłacić.

PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 16:27 
Head Crusher

mateusz napisał(a):
Panowie, bilety dla Was zakupione :D

Dzięki Mat! Tak naprawde do bezcenne jest miec kogoś w tamtych okolicach, bez Ciebie organizacyjnie chyba byśmy nie dali rady. Nawet nie wiedzielibysmy czy bilety jeszcze są nie mowiac juz o zakupie.

mateusz napisał(a):
Jest opcja jazdy autokarem. Kierowca może Was zgarnąć z Zielonej Góry lub z Jeleniej Góry. Koszt przejazdu w obie strony to 90 zł (lub 95 nie pamiętam dokładnie). Możecie więc zawitać do Jeleniej i wtedy wszyscy razem sobie wsiądziemy. Decyzję trzeba podjąć szybko, bo ilość miejsc jest ograniczona. No i trzeba będzie jakąś zaliczkę na bank wpłacić.

Myśle, że wybieramy opcję wyjazdu z Jeleniej, tak, żeby od razu we czworke sie zabrac. Prawie na pewno ze Sławkiem najpierw dojedziemy do Wrocka, a z Wrocka jest już bliżej do Jeleniej niz Zielonej. Chyba, że jest brezposredni pociag/autobus do Jeleniej z Wawy, to nawet byłoby lepiej.

Do 100zł w obie strony to chyba spoko cena. Mateusz, od razu mozesz rezerwowowac :) Jakby co to drugi raz Ci przelejemy podana kwote, znaczy ja to własciwie pierwszy raz ;)

A dla Przemka jest bilet? No wtedy to ekipa byłaby nawet miażdzaca, choc nie mowie, że już nie jest :)

Ostatnio edytowany przez Yer Blue, Czw Gru 22, 2011 16:32, edytowano w sumie 1 raz

PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 16:32 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Bezpośrednio ze stolicy do Jeleniej jest i autobus i pociąg :).

Cena za transport jak najbardziej się opłaca.
np. z Wrocławia jedzie pociąg do Pragi i kosztuje w jedną stronę 2 stówy :O

PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 16:34 
Head Crusher

Agnieszka napisał(a):
Bezpośrednio ze stolicy do Jeleniej jest i autobus i pociąg :).

O! :)

Agnieszka napisał(a):
Cena za transport jak najbardziej się opłaca.
np. z Wrocławia jedzie pociąg do Pragi i kosztuje w jedną stronę 2 stówy :O

Tak podejrzewałem, że to uczciwa cena.

PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 16:37 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

http://www.e-podroznik.pl/public/search ... opId=-3991 :D

PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 16:54 
Head Crusher

Pośpiesznym 80zł, ale znajac życie pewnie TLK trochę taniej, tylko, że ceny nie podają. Wygląda jednak na to, że przejazd bedzie mnie drozej kosztować niż sam bilet, ale ...mam to gdzieś :)

PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 17:38 
Rattlehead

Miejscowość: Gdynia/Pogórze
Dobra, niech Wam będzie :twisted:
Jeśli opcja z tym autokarem jest na bank, no to jeszcze jakoś przemęcze się te 13 godzin pociągiem do tej Jeleniej.
Mateusz, bierz dla mnie ten cholerny bilet i rezerwuj mi miejsce w autokarze :) Niech stracę ;) Mogę od razu wpłacić kasę za całość.
Zadowoleni? ;)

PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 17:49 
Head Crusher

Ujdzie ;)

"Niech strace" - dobre :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 209 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości