Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Nie Lis 24, 2024 14:54

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 209 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Black Sabbath
PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 00:39 
Black Swan
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
mro-ziak napisał(a):

no a co z resztą? Białko, Fixx, Braindeth staruchu ruszaj z nami :D , a Marti? ona żyje? ;) pewnie zakochała się w jakimś i bez niego się nie ruszy.. ;) , a co z resztą forum, Marko, Yaku, no kurwa n ie będę wymieniał wszystkich.., ktoś coś zamierza?

mro-ziak napisał(a):
jestem po rozmowie z swoją baba jagą i dostałem pozwolenie ;)

He he. Staruch :) to zasadniczo ma sporo obowiązków (zwłaszcza w lato) i nigdzie się nie wybierze. To oczywiście nie jedyny powód. Moja druga połówka ;) nie jest zbytnio pobłażliwa i cudem jest, że jakoś przymyka oko na moje obecne wybryki piłkarskie :). Wojaże niestety w grę nie wchodzą :(.
Przeto życzę wszystkim, którzy pojadą mnóstwa wrażeń ;)

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 08:04 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
Braindeth napisał(a):
mro-ziak napisał(a):

no a co z resztą? Białko, Fixx, Braindeth staruchu ruszaj z nami :D , a Marti? ona żyje? ;) pewnie zakochała się w jakimś i bez niego się nie ruszy.. ;) , a co z resztą forum, Marko, Yaku, no kurwa n ie będę wymieniał wszystkich.., ktoś coś zamierza?

mro-ziak napisał(a):
jestem po rozmowie z swoją baba jagą i dostałem pozwolenie ;)

He he. Staruch :) to zasadniczo ma sporo obowiązków (zwłaszcza w lato) i nigdzie się nie wybierze. To oczywiście nie jedyny powód. Moja druga połówka ;) nie jest zbytnio pobłażliwa i cudem jest, że jakoś przymyka oko na moje obecne wybryki piłkarskie :). Wojaże niestety w grę nie wchodzą :(.
Przeto życzę wszystkim, którzy pojadą mnóstwa wrażeń ;)

wojaże nie wchodzą w grę.., to brzmi dosyć..., pantoflarsko..? ;) choć na poważnie rozumiem że macie pewnie przyjęte zasady także.., dzięki za życzenia, zdamy Ci relację :D

piszę podekscytowany jakby to miało być za tydzień :)

i powiem Wam szczerze że bardziej mnie cieszy fakt spotkania się z Wami, tymi ktzórzy jadą oczywiście, niż sam koncert ;)

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 10:50 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Miejscowość: j.g.
mro-ziak napisał(a):
piszę podekscytowany jakby to miało być za tydzień :)

hehe, ja też się cieszę :D. Samo planowanie jest super :D. Uwielbiam spontaniczne akcje, ale mam radochę jak jest jeszcze trochę czasu do jakiegoś wydarzenia i można ustalać to i tamto, nawet jak nie wypali :D.

Już nawet mam obadane trasy i rozkłady w razie jak zorganizowany bus nie wypali :mrgreen:

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 16:15 
Head Crusher

mro-ziak napisał(a):
i powiem Wam szczerze że bardziej mnie cieszy fakt spotkania się z Wami, tymi ktzórzy jadą oczywiście, niż sam koncert ;)

Chyba żartujesz ;) Tu chodzi o oryginalny skład Black Sabbath! :)
Dla mnie wszystko jest ekscytujace w tej wyprawie, ale głównym daniem jest jednak koncert, jak juz mówiłem to moje najwieksze koncertowe marzenie.

Coś długo składu Soni nie ogłaszaja. Chodza słuchy, że maja byc Red Hoci. Jakby dodali Sabsow to pewnie graliby przed RHCP i to by było dopiero smieszne, jeszcze ze skroconym setem.

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 16:23 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Niemożliwe, że red hoci bo graja u nas w lipcu. Ja słyszałam plotki miedzy innymi o Foo Fighters.

W tym momencie jest tylko ogłoszona data Soni w Anglii.

Rok temu o Ironach chyba byla mowa dopiero w styczniu, mam rację?
Pewnie jeszcze z tydzien-dwa poczekamy na info.

A jeszcze mi się przypomniało- na stronie angielskiego soni jest jakas dziwna lista- chyba zespołów, które ruszają/są w trasie.. Możliwe, że będzie coś z nich.

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 16:34 
Head Crusher

Z tego co pamietam obecnosc Maidenów na poprzednim Soni była ogłoszona z poczatkiem grudnia chyba. Ale główy nie dam.

Z tymi Red Hotami to musiałem coś zle usłyszec. Black Sabbath jest niby możliwy ale czy przypadkiem oni nie maja zajetych terminow na wiekszosc czerwca? Oprócz 8-ego i końcówki miesiaca.

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 16:36 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Chyba wszystkie są zajete. Na ktorejś podstronie wrzuciłam listę. Od tamtej pory nic więcej nie ogłosili..

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 16:45 
Head Crusher

Znalazłem, pozwole sobie jeszcze raz wkleic:

5.18.12 olimpiski, russia, moscow
5.21.12 new arena, russia, st. petersburg
5.23.12 hartwall arena, finland, helsinki
5.25.12 stadium, sweden, stockholm
5.27.12 jelling festival, denmark, jelling
5.29.12 bergen calling festival, norway, bergen
5.31.12 spektrum, norway, oslo
6.2.12 malmo stadium, sweden, malmo
6.4.12 westfalenhalle, germany, dortmund
6.6.12 o2 arena, czech rep, prague
6.10.12 download festival, uk, donnington
6.12.12 ahoy, holland, rotterdam
6.15.12 azkena rock festival, spain, vitoria
6.17.12 hellfest, france, nantes
6.19.12 bercy, france, paris
6.22.12 grasspop metal meeting, belgium, dessel
6.24.12 gods of metal, italy, milan
6.26.12 stadhalle, austria, vienna
6.28.12 usce park, serbia, belgrade
7.1.12 rockwave festival - terra vibe, greece, athens

Obok 8-ego, ktory chyba musi byc czyms wypełniony są jeszcze dwie 2-dniowe przerwy 13 i 14 czerwca oraz 20 i 21 czerwca. Mimo wszystko przy sprzyjajacym scenariuszu tego 14 czerwca mogliby zagrac na Soni w Wawie.
A jesli chodzi o 8 czerwca to coś czuje, że to bedzie Berlin jednak.

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 16:53 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Byle nie 16 czerwca bo mam wtedy ostatnie zajęcia na studiach i zaliczenia :D

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 16:59 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
Yer Blue napisał(a):
Obok 8-ego, ktory chyba musi byc czyms wypełniony są jeszcze dwie 2-dniowe przerwy 13 i 14 czerwca oraz 20 i 21 czerwca. Mimo wszystko przy sprzyjajacym scenariuszu tego 14 czerwca mogliby zagrac na Soni w Wawie.
A jesli chodzi o 8 czerwca to coś czuje, że to bedzie Berlin jednak.

8 i 21 są mecze w wawie wiec nic z tego ;)

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 17:26 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Yer Blue napisał(a):
mro-ziak napisał(a):

Chyba żartujesz ;) Tu chodzi o oryginalny skład Black Sabbath! :)
Dla mnie wszystko jest ekscytujace w tej wyprawie, ale głównym daniem jest jednak koncert, jak juz mówiłem to moje najwieksze koncertowe marzenie.

Coś długo składu Soni nie ogłaszaja. Chodza słuchy, że maja byc Red Hoci. Jakby dodali Sabsow to pewnie graliby przed RHCP i to by było dopiero smieszne, jeszcze ze skroconym setem.

tak, tak, wiem to ;) , jednak to nie jest dla mnie AŻ takie marzenie, dziwnie może to zabrzmi ale jadę dla jedynej chyba okazji zobaczenia legendy metalu, dla szacunku i głównie zobaczenia Ozzy na żywo, te jego śmieszne klaskanie i ruchy na scenie ;) , uwielbiam niektóre ich kawałki ale nigdy raczej nie zagłębię się w całą dyskografię, mam tylko nadzieję że będą grali te największe hiciory które znam ;)

PostWysłany: Pon Gru 19, 2011 16:05 
Head Crusher

Mateo, masz jakieś wiadomości o dostępności biletów na Black Sabbath na najbliższy czas? Jest możliwość, że najlepsze bilety moga sie rozejsc?

PostWysłany: Pon Gru 19, 2011 16:26 
The Scorpion
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków/Tarnów
Ja się zastanawiam czy będzie tylko jedna trasa - skoro mają wydać płyte pod koniec 2012 to może wtedy też wyruszą na koncerty?

PostWysłany: Pon Gru 19, 2011 17:09 
Head Crusher

Pewnie tak.
Ale pewnie beda wtedy grac nowy materiał na żywo, a do czasu nie wydania płyty można liczyć pewnie tylko na klasykę, czyli to co mnie interesuje.

PostWysłany: Pon Gru 19, 2011 21:40 
Moderator
Awatar użytkownika

Yer Blue napisał(a):
Mateo, masz jakieś wiadomości o dostępności biletów na Black Sabbath na najbliższy czas? Jest możliwość, że najlepsze bilety moga sie rozejsc?

Jutro zadzwonię i zapytam :)

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 11:33 
Moderator
Awatar użytkownika

O biletach pod sceną możemy już zapomnieć. Przynajmniej mnie się nie uda ich załatwić. Być może, że gość będzie miał dzisiaj 4 wejściówki (250zł), ale nie pod sceną, tylko zwykłe stojące. Mam zadzwonić około 16 i spytać. Jest szansa ewentualnie na jakieś siedzące. W każdym razie - chujoza. Nie wiem, może na allegro da się coś trafić jeszcze? Teraz proponuje się zastanowić tak na poważnie, co robimy dalej?

edit:
Na allegro jest jeden bilet pod scenę... za 500 zł. Pokazuje to tylko jakie było zapotrzebowanie i jak drastycznie wzrasta cena biletu, który można było kupić za 280zł.

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 11:45 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
no przecież mówiłem wam ze tak bedzie :P

optymiści :lol:

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 11:47 
Moderator
Awatar użytkownika

Żułek napisał(a):
no przecież mówiłem wam ze tak bedzie :P

optymiści :lol:

Ja też tak mówiłem. Myślałem, że będę miał możliwość wcześniejszego zakupu biletu, ale nic z tego. Teraz mogę to zrobić, kiedy jest już za późno :/

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 16:57 
Head Crusher

mateusz napisał(a):
Być może, że gość będzie miał dzisiaj 4 wejściówki (250zł), ale nie pod sceną, tylko zwykłe stojące. Mam zadzwonić około 16 i spytać. Jest szansa ewentualnie na jakieś siedzące. W każdym razie - chujoza. Nie wiem, może na allegro da się coś trafić jeszcze? Teraz proponuje się zastanowić tak na poważnie, co robimy dalej?

Ja jestem chętny na zwykłe stojące za 250zł. Mateusz, jesli są 4 wejściówki (czyli dla Ciebie, Agi, Mrozia i mnie - czyli osob, ktore zadeklarowany wyjazd do Pragi) to jakoś je zaklep żeby nie uciekły ;) Ja pieniądze mogę przesłać najszybciej we czwartek, ale z racji tego chaosu światecznego najwygodniej bedzie po świetach.

Mam nadzieje, że Wam takie miejscowki odpowiadaja, dla mnie jak najbardziej, jak bedziemy dalej marudzic i drapac sie po nosie w oczekiwaniu na nie wiadomo co to jeszcze w ogole nam koncert przepadnie ;)

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 17:10 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

fakt, daliśmy ciała i tyle, Zułek jest happy, teraz wypada brać co będzie, ja mam jutro wypłatę więc jutro mogę robić przelew, poproszę tylko o dane i końcową kwotę.., liczyłem na te pod sceną ale napewno nie zapłacę 5 paczek, nikt nie jest tyle wart :roll:

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 209 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość