Agnieszka napisał(a):
Yer Blue napisał(a):
tym bardziej, że 6 czerwca to dzien przed moimi urodzinami, wiec chyba zrobie sobie taki mały prezent
i moimi
Faktycznie
Bialkomat napisał(a):
[No pomyślę pomyślę...
Zresztą przecież jeszcze nic nie wiadomo, a my już tu się umawiać chcemy..
Poczekajmy jeszcze trochę aż wszystko będzie jasne.
Jakis Ty zasadniczy
Pewnie, że poczekamy, ale ja i tak juz sie ciesze bo na 99,9 obejrze oryginalny skład Sabbath, a czy to bedzie Praga czy Wawa to jakos mi specjalnej roznicy juz nie robi, na pewno nie omine takiej okazji, a dodatkowo zawsze marzyło mi sie odwiedzic Prage i byłyby chyba najlepsze urodziny w moim zyciu, wiec niby czekam na ogłoszenie Wawy/Berlina/Budapesztu/Wiednia/?/?...ale cieszyc sie moge juz dzis
Ale wiecie co - chyba odpada Wawa i w ogole Polska. DLACZEGO? Ano 8 czerwca mamy poczatek Euro własnie w Wawie. Chyba wiec nie ma szans na koncert w stolicy w dniu wielkiej fudbolowej fety, wszyscy beda zyc meczem i mistrzostwami.
Spodek jest jakos jeszcze realny ale...wydaje mi sie, że w obliczu takiego świeta w Polsce Dziadkowie moga nas ominąc - ich koncert troche zblednie w obliczu fudbolowego szalenstwa. Kurde, sam bym chyba wolał obejrzec mecz w tym dniu a koncert Sabsow zaliczyc w inny dzien, Praga jest w zasiegu reki przeciez.
Bialkomat napisał(a):
Poza tym ja z jeszcze większą chyba niecierpliwością wyczekuję ogłoszenia terminów trasy na 2012 Rush'a i mam nadzieję, że w końcu zawitają do Polski. A jak nie to też trzeba będzie kombinować..
Rush? Bardzo chetnie
Ale dla nich poza Polske nie wyjade, dla Sabsow zrobie wszystko.