Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Nie Lis 24, 2024 09:39

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1517 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 76  Następna

Najlepszy album to
Kill 'Em All 19%  19%  [ 18 ]
Ride the Lightning 27%  27%  [ 26 ]
Master of Puppets 20%  20%  [ 19 ]
...And Justice for All 25%  25%  [ 24 ]
Black Album 5%  5%  [ 5 ]
Load 2%  2%  [ 2 ]
Re-Load 0%  0%  [ 0 ]
St. Anger 1%  1%  [ 1 ]
Death Magnetic 1%  1%  [ 1 ]
Razem głosów : 96
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Metallica
PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:03 
Warhorse
Awatar użytkownika

mateusz napisał(a):
No, ale przecież James również nigdy nie odnotował brawurowo wykonanych zwrotek. Człowieku, trochę luzu, bo wyrastasz tutaj na konkretnego fanatyka :lol:

James to geniusz wokalu w porównaniu z podanym przeze mnie przykładem ;)

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:07 
The Scorpion

Miejscowość: Poznań
Co nie zmienia faktu, że fałszuje. Nadal nie rozumiem dlaczego próbujesz ukryć niedoskonałości Mety niedoskonałościami Megadeth. Gdybyś rozmawiał o Metallice z kimś, kto Mega nie zna też używałbyś takich argumentów? To śmieszne.

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:08 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
Noname napisał(a):
mateusz napisał(a):
No, ale przecież James również nigdy nie odnotował brawurowo wykonanych zwrotek. Człowieku, trochę luzu, bo wyrastasz tutaj na konkretnego fanatyka :lol:

ale tylko wtedy kiedy pił :lol: ;)

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:10 
Moderator
Awatar użytkownika

POD, nie pitol. Mnie chodzi o zachowanie jakiegoś dystansu. Nie jest zaznaczone nigdzie, że to forum dla fanatyków (tym bardziej Metalliki), a Ty wiesz o tym najlepiej ;)
Żułek, napisz sam. Masz imponującą kolekcję płyt (cokolwiek się pod tym kryje) Megadeth, ale masz dystans do tej kapeli. Tak? O to chodzi.
Nie jestem w stanie dlatego pojąć, że ktoś rejestruje się tutaj, jako wyraźnie bezkrytyczna postać względem Metalliki. Uważam, że od tego są fora dla onanizatorów tej kapeli. My tutaj mamy 'zdrowe" poglądy i nikt nie będzie stał przed wiatrem, lokując tam swoją spuściznę na temat Metalliki.

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:11 
Warhorse
Awatar użytkownika

Żułek napisał(a):
Noname napisał(a):
mateusz napisał(a):

ale tylko wtedy kiedy pił :lol: ;)

nawet kiedy nie pił, ba nawet kiedy był na odwyku ;)

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:15 
Moderator
Awatar użytkownika

Ale kiedy był na odwyku to śpiewał tylko na spotkaniach AA i chyba nikt tego nie udokumentował :lol:

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:17 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Noname napisał(a):
nawet kiedy nie pił, ba nawet kiedy był na odwyku ;)

no teraz nie pije ponoć ;)
nie no jeśli chodzi o wokal Jamesa to najbardziej mi sie jego głos podobał w latach 1988-1993 chociaz jeszcze spokojnie dawał rade aż do odejścia Jasona, niestety od St. Anger to już nie to samo, strasznie mu sie barwa zmieniła na gorsze, nie ma juz tej mocy
nie wiem czym to zostało spowodowane, starością, brakiem picia, jakies nowe ćwiczenia głosu czy po prostu zmianą brzmienia zespołu

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:19 
Moderator
Awatar użytkownika

Żułek, czyli w końcu znaleźliśmy jakiś wspólny język ;)

The Scorpion

Miejscowość: Poznań
mateusz napisał(a):
Żułek, czyli w końcu znaleźliśmy jakiś wspólny język

Niczym Lars i Kirk. :P

Warhorse
Awatar użytkownika

mateusz napisał(a):
.... My tutaj mamy 'zdrowe" poglądy i nikt nie będzie stał przed wiatrem, lokując tam swoją spuściznę na temat Metalliki.

Jasne, czytając Twoje posty w tym temacie wyraźnie widać jak "zdrowe" są te poglądy :)

Ostatnio edytowany przez Noname, Nie Lis 13, 2011 00:21, edytowano w sumie 1 raz

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:21 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

mateusz napisał(a):
Żułek, czyli w końcu znaleźliśmy jakiś wspólny język ;)

powiedzmy ;)

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:24 
Warhorse
Awatar użytkownika

Ach jak dobrze, że jest Żułek ta ostatnia instancja :) niczym na Wembley ;)

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:28 
Moderator
Awatar użytkownika

To znaczy...?
Człowieku, ja wręcz kocham Metallikę, ale zaszczepione mam też podejście krytyczne. Zarówno do Mega, jak i Mety. Uważam, że obie te kapele popełniły "zbrodnie" na słuchaczach i tyle.
Może Ty jesteś w stanie uznać wszystko, co wychodzi spod palców Mety, ale ja nie. Nie kupuję takiego gówna jak St. Anger czy "Chuju", bo właśnie jako wieloletni fan, nie godzę się na pewne rzeczy. Tłumacz to sobie tak, że oni się spełniają. Jak nagrają album reggae, to ludzie Twojego pokroju też to łykną. Taki już jesteś, a ja inny. Przykro mi z Twojego powodu. Oczywiście chcę żebyś się tutaj udzielał, ale nic do tej pory konkretnego nie napisałeś. Oczekiwałeś ode mnie słów dotyczących nowego albumu Mega - dałem Ci je, ale Ty dlaej nie potrafisz nic napisać o Lulu. Jesteś takim cichym analfabetą, który posługuje się jedynie inwektywami...

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:34 
Warhorse
Awatar użytkownika

mateusz napisał(a):
To znaczy...?
Człowieku, ja wręcz kocham Metallikę, ale zaszczepione mam też podejście krytyczne. Zarówno do Mega, jak i Mety. Uważam, że obie te kapele popełniły "zbrodnie" na słuchaczach i tyle.
Może Ty jesteś w stanie uznać wszystko, co wychodzi spod palców Mety, ale ja nie. Nie kupuję takiego gówna jak St. Anger czy "Chuju", bo właśnie jako wieloletni fan, nie godzę się na pewne rzeczy. Tłumacz to sobie tak, że oni się spełniają. Jak nagrają album reggae, to ludzie Twojego pokroju też to łykną. Taki już jesteś, a ja inny. Przykro mi z Twojego powodu. Oczywiście chcę żebyś się tutaj udzielał, ale nic do tej pory konkretnego nie napisałeś. Oczekiwałeś ode mnie słów dotyczących nowego albumu Mega - dałem Ci je, ale Ty dlaej nie potrafisz nic napisać o Lulu. Jesteś takim cichym analfabetą, który posługuje się jedynie inwektywami...

Ja oczekiwałem Twoich słów dotyczących "13" :?: Ja niczego nigdy od nikogo nie oczekiwałem :?
Nawet tych bredni nie skomentuję :( A ostatnie zdanie pasuje właśnie do Ciebie jak ulał :|

Ostatnio edytowany przez Noname, Nie Lis 13, 2011 00:56, edytowano w sumie 1 raz

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:39 
Moderator
Awatar użytkownika

:lol: Przyznam, że jesteś ciekawym przypadkiem. Najstarszy w całym gronie, a nic do powiedzenie nie ma. Brawo, Panie magistrze.
Noname napisał(a):
A ostatnie zdanie pasuje właśnie do Ciebie jak ulał :|

W takim razie to udowodnij.

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:40 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

problemem Metalliki nie jest sama Metallica
tzn teraz jest ale oni nie popsuli sie sami
przeciez jak na zespół thrashowy odnieśli już ogromny sukces z Justice co widać na Live Shit
ich głowny problem nazywa sie Bob Rock, to on popsuł ich w znaczący sposób a swego dzieła zniszczenia dopioł na St. Anger
oczywiście w pewnym stopniu sami do tego doprowadzili co widać na filmie SKOM, niestety naprawic się już tego nie ma i można najwyżej liczyć na płyty pokroju DM która mimo wszystko nie jest przecież gniotem tylko całkiem przyzwoitą płytą

PS Skonczie pierdolić głupoty w tym temacie, piszcie se w offtopie albo na shoucie ;)

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:45 
Moderator
Awatar użytkownika

Żułek, Ty to rozumiesz, ale mamy tutaj kogoś, kto nie rozumie ;)
Żułek napisał(a):
PS Skonczie pierdolić głupoty w tym temacie, piszcie se w offtopie albo na shoucie ;)

Spoko, widzę, że zaczynają schodzić z tematu właściwego, więc je przeniosę jak coś.
Ja bardzo bym chciał jednak przeczytać (w końcu) jakąś konkretną opinię na temat Lulu od "niewiadomego". Ode mnie uzyskał na temat 13, więc oczekuję "rewanżu" i poświęcenia czasu, bo nudzą mnie odczyty zapisów dzieci.

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 00:47 
Warhorse
Awatar użytkownika

mateusz napisał(a):
:lol: Przyznam, że jesteś ciekawym przypadkiem. Najstarszy w całym gronie, a nic do powiedzenie nie ma. Brawo, Panie magistrze.
Noname napisał(a):
A ostatnie zdanie pasuje właśnie do Ciebie jak ulał :|

W takim razie to udowodnij.

Sam sobie to udowodniłeś szczególnie dwoma powyższymi postami.

mateusz napisał(a):
...Ode mnie uzyskał na temat 13, więc oczekuję "rewanżu" i poświęcenia czasu..

Powtórzę się; nigdy od nikogo niczego nie oczekiwałem, nie spełniam też niczyich zachcianek

Żułek napisał(a):
problemem Metalliki nie jest sama Metallica
tzn teraz jest ale oni nie popsuli sie sami
przeciez jak na zespół thrashowy odnieśli już ogromny sukces z Justice co widać na Live Shit
ich głowny problem nazywa sie Bob Rock, to on popsuł ich w znaczący sposób a swego dzieła zniszczenia dopioł na St. Anger
oczywiście w pewnym stopniu sami do tego doprowadzili co widać na filmie SKOM, niestety naprawic się już tego nie ma i można najwyżej liczyć na płyty pokroju DM która mimo wszystko nie jest przecież gniotem tylko całkiem przyzwoitą płytą

Ok, ja kończę

Ostatnio edytowany przez Noname, Nie Lis 13, 2011 01:07, edytowano w sumie 1 raz

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 01:01 
Moderator
Awatar użytkownika

Noname napisał(a):

Kolejny raz udowodniłeś, że masz gówno do przekazania. Szkoda.
Był tutaj kiedyś ktoś w Twoim wieku (jak nie starszy), ktoś bardzo konkretny, któremu Ty w życiu do pięt nie dorośniesz, mimo wieku.
Wtedy było można konkretnie dyskutować i obywało się bez tak wieśniackich postów jak Twoje. Nie można tego inaczej nazwać. Jesteś dla mnie reprezentantem ignorancji i "bezargumentacji". W zasadzie, to wstydzę się za to, ze ktoś taki tutaj przebywa.
Od Ciebie nie można oczekiwać konkretnych wypowiedzi. W zasadzie, pewnie dlatego, że Ty w ogóle nie jesteś konkretny. Nie potrafisz określić czy chce Ci się srać czy też nie. Dla mnie - robisz cały czas pod siebie.
Dziękuję za uwagę :)

PostWysłany: Nie Lis 13, 2011 01:10 
Warhorse
Awatar użytkownika

mateusz napisał(a):
Noname napisał(a):

Kolejny raz udowodniłeś, że masz gówno do przekazania. Szkoda.
Był tutaj kiedyś ktoś w Twoim wieku (jak nie starszy), ktoś bardzo konkretny, któremu Ty w życiu do pięt nie dorośniesz, mimo wieku.
Wtedy było można konkretnie dyskutować i obywało się bez tak wieśniackich postów jak Twoje. Nie można tego inaczej nazwać. Jesteś dla mnie reprezentantem ignorancji i "bezargumentacji". W zasadzie, to wstydzę się za to, ze ktoś taki tutaj przebywa.
Od Ciebie nie można oczekiwać konkretnych wypowiedzi. W zasadzie, pewnie dlatego, że Ty w ogóle nie jesteś konkretny. Nie potrafisz określić czy chce Ci się srać czy też nie. Dla mnie - robisz cały czas pod siebie.
Dziękuję za uwagę :)

wstydź się raczej za siebie i bredź zdrów dalej

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1517 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 76  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości