bialkomat napisał(a):
mateusz napisał(a):
Ja sobie słucham tego, co wrzuciłeś bialkomat, cyzli te wałki z TWNAH. Moto Psycho wymiata:D
Taa..
Jak mixowali ponownie te kawałki już na TWNAH, to słychać trochę, że nie mieli chyba pomysłu na zakończenie Moto Psycho, a musieli przecież wyciąć tą oryginalną końcówkę z Coming Home. Dlatego po drugim refenie jest cięcie i wstawiony ponownie refren no i fade na końcu.
Ogólnie nigdy nie przepadałem specjalnie za Moto Psycho..
ta faktycznie tylko Moto Psycho jest słyszalnie zmienione, tamte są prawie takie same, na 1000 czy When można sie doszukać róznic ale Coming Home nie słysze zmian ale to pewnie dlatego ze nie słucham praktycznie tego kawałka, ogólnie fajna sprawa
szczepan napisał(a):
http://webdesktop.nazwa.pl/#szczepan/180TOC jest dłuższy o powtórzenia refrenu i kończy się powtórzeniem zwrotek. Nie mam pojęcia skąd się to wzięło
instrumentalny These Boots to na pewno wersja studyjna tylko bez wokali. Zgaduje że mogła powstać gdy zespół nie dostał zgody na publikacje tej piosenki na reedycjach albumu.
wlasnie przesłuchałem i oto moje wnioski:
- Crown Of Worms to jest demówka, powinna byc na japonskiej Y oraz na singlu do Train, co ciekawe mam singla do Train ale nie ma tam dema tylko zwykła wersja dlatego mnie to lekko zbiło z tropu, zawsze sugerowałem sie megadeth.rockmetal bo tam była lepsza dyskografia niż na oficialnej ale teraz sprawdziłem demówka została wydana na Train ale tylko w Australii a ja mam singla z Holandii
- These Boots wiesz niby masz racje ale nie do konca
faktycznie na re-edycji nie ma tego kawałka ale jeśli miałbyś racje to po co mieliby robić instrumentalną wersje skoro jej nie umieścili ? troche bez sęsu, złaszcza ze na remastrzerze jest ten kawałek tylko ocenzurowany, dziwna sprawa chociaz nie koniecznie to może być dzieło Megadeth tylko jakiegoś fana
- Train mi sie wydaje ze to fake, to nie remiks w stylu Megadeth, ich remiksy były zawsze inne, to chyba jakiś głupi żarcik z netu, juz wczesniej trafiałem na rózne kawałki w których jeden motyw sie powtarzał
macie coś jeszcze