HiR3 napisał(a):
Marko napisał(a):
Aha, no to gdzie tu powrót do korzeni?
Po prostu Megadeth gra od kilku płyt tą swoją mieszankę melodyjnego heavy z thrashem, w życiu bym nie powiedział, że to jakiś powrót do korzeni....
Bezgranicznie ufam słowom Mustaine'a, no niestety
Oj to się chyba nie raz rozczarowałeś i nie raz rozczarujesz
Cytuj:
Marko napisał(a):
True fan thrashu? Czy ignorant? Jedna z dwóch opcji
Raczej to pierwsze, oprócz Megadeth jestem 'fanatykiem' zespołów jak Nuclear Assault, Overkill, Exodus, Pantera, Slayer czy Anthrax
Dobre kapele, nie powiem
Warto chyba jednak trochę szerzej patrzeć na muzykę i docenić nieco inne rzeczy.
Cytuj:
Cytuj:
Nie bierz wszystkiego co mówi RUDY na serio... Pewnie słowa Larsa to była jakaś tam inspiracja, ale jesli masz więcej niż 12 lat i sam grasz na jakimś instrumencie, to sam wiesz, że takie pierdolenie raczej nie ma na nic wpływu
Ma wpływ czy nie, to jest moja sprawa czy biorę jego słowa na serio czy nie - nie masz prawa mnie za to krytykować
Krytykować nie, ale współczuć owszem
Cytuj:
Marko napisał(a):
To pozostawie bez komentarza, zgadnij czemu?
Brakuje argumentów?
Coś Ty, po prostu szkoda słów na taką dziecinadę. Skrytykować legendarnego basistę Megadeth za krótkie włosy, phi
Cytuj:
Marko napisał(a):
Kurwa, a czy to się jakoś wyklucza? Jeśli faktycznie jesteś tak młody jak myślę, to może zamiast pisać pierdoły, warto poczytać co mają starsi do powiedzenia? Głupotą mądrym nie zaimponujesz..
Trudno mi było na początek określić, czy mam do czynienia z totalnym fan boyem Megadeth, czy osobą której ta wojna z początku kariery jest obojętna.
Do fanboya mi daleko, ale jestem fanem obydwóch zespołów i nie widzę powodu, dla którego miałbym nie lubić Mety, albo Mega? Sam Mustaine by Cię wyśmiał raczej, w końcu niemal przy każdej okazji powtarza, że był istotną częścią Metallicy, więc wiesz
Konflikt między Dave'em a Metą to taki fajny smaczek, ale nie raz łapałem się głowę po jakichś nieprzemyślanych "wystrzałach" Rudego - może i było to pasjonujące 20 lat temu, ale teraz jest irytujące i męczące, nie ma się czym podniecać...
Cytuj:
Marko napisał(a):
Ok, idę po kolejne piwo, to chyba najlepszy komentarz Bez obrazy mistrzu, ale...
Ok, ale z procentami uważaj, będzie Ci trochę gorzej ripostować moje wypowiedzi. Mistrzowi takiemu jak Ty to bez różnicy pewnie, chociaż...
Riposty? E tam, taka tam dyskusyjka
Cytuj:
moto-psycho napisał(a):
Poza tym co ma długość włosów do umiejętności gry na basie.
Cytując jakiegoś osobnika wyżej
"Jestem ciekaw, czy powiedziałbyś mu to w twarz ", jakbym miał taką okazję, na pewno wolałbym porozmawiać na temat technik gry na basie niż włosów
.
Głos rozsądku, tak trzymaj