HiR3 napisał(a):
Marko napisał(a):
Średnio, to że jest więcej solówek i agresywnych riffów nie znaczy, że grają jak w czasach PSBWB?...
Do tych czasów nie da się powrócić, jeśli grali by tak samo można było by uznać to za plagiatowanie samego siebie - wtedy byli młodzi, co za tym idzie bardziej gniewni
Aha, no to gdzie tu powrót do korzeni?
Po prostu Megadeth gra od kilku płyt tą swoją mieszankę melodyjnego heavy z thrashem, w życiu bym nie powiedział, że to jakiś powrót do korzeni....
Cytuj:
Marko napisał(a):
A słyszałeś te 3 albumy? To, że Megadeth złagodziło styl jak Meta (to chyba każdy wie) nie oznacza, że te płyty to jakieś kalki czy parodie (BTW., słowo parodie napisałeś z błędem, jak chcesz być brany na poważnie, to pisz poprawnie, bo Cie ludzie zleją )
Słyszałem wszystkie, Load/Reload są słabe
True fan thrashu? Czy ignorant? Jedna z dwóch opcji
Cytuj:
chociaż ogromny plus dla nich za "King Nothing". Risk bardziej wchodzi w mój gust, dzięki wokalowi Mustaine'a. Jeśli moje źródła się nie mylą, Risk było odpowiedzią na słowa Larsa, aby Dave nagrał album w nieco innym stylu.
Nie bierz wszystkiego co mówi RUDY na serio... Pewnie słowa Larsa to była jakaś tam inspiracja, ale jesli masz więcej niż 12 lat i sam grasz na jakimś instrumencie, to sam wiesz, że takie pierdolenie raczej nie ma na nic wpływu
Cytuj:
Marko napisał(a):
że w Mecie też pierwszy ściął włosy basista Jason Newsted, tak też uczynił Ellefson.
Sam jestem basistą, więc rozmowa z Juniorem na temat grania była by dla mnie spełnieniem marzeń
Bo jest moim wzorem do naśladowania. Chociaż, za ścięcie włosów bym go pewnie skrytykował - ale to już nie ważne, bo obecnie ma długie.
To pozostawie bez komentarza, zgadnij czemu?
Cytuj:
Mam wrażenie, że niektórzy uznali mnie za jakiegoś fana Metallici - nic bardziej mylnego! Moim ulubionym zespołem jest MEGADETH.
Kurwa, a czy to się jakoś wyklucza? Jeśli faktycznie jesteś tak młody jak myślę, to może zamiast pisać pierdoły, warto poczytać co mają starsi do powiedzenia? Głupotą mądrym nie zaimponujesz..
Cytuj:
Żułek napisał(a):
mógłbyś wyjaśnić dokładnie co rozumiesz przez "parodie Load-Reload" ?
Dave zawsze chciał udowodnić że jest lepszy od Mety, za każdym razem mu to oczywiście wychodziło
Ok, idę po kolejne piwo, to chyba najlepszy komentarz
Bez obrazy mistrzu, ale...