Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Sob Lis 23, 2024 12:47

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 608 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 31  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Nie Mar 14, 2010 17:53 
Hook In Mouth
Awatar użytkownika

Cytuj:
no ładnie zrobili ten yyy filmik czy tam reklamę, tylk otroche monotematycznie, sama meta i meta:D

Sęk w tym, że większość lotniska wypełnią właśnie fani Mety i organizatorom zależy, by zapełnić cały plac. Może jakiś dzieciak, który zna "Enter Sandman" albo jakiś inny "niedzielny fan mety" po tej reklamówce się napali na koncert i kupi bilet. :) Zresztą oczywistym jest, że Metallica będzie grała z całego towarzystwa najdłużej i pewnie dlatego wypełnia reklamówkę.
Chociaż z drugiej strony mogli wtrącić w reklamówkę fragment "Symphony of Destruction".

Image

Image

PostWysłany: Pon Mar 15, 2010 16:00 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kapitol Siti/Wojenna Piła
albo solo z tornada, najlepsze jakie kiedykolwiek Stworzono!
osobiscie mam w powazaniu fanow mety, moze przynajmniej na GC nie zginę, bo to przewaznie geje i kobiety w ciąży;)
w sumie to czasem fajnie puscic sobie mete i sie odmozdzyc. znajoma wytatuowala sobie na cale plecy kawalek tekstu NEM i na nadgarstku. no paranoja:D ja tam sobie siurne tornado na zebrach:D
tak swoja droga to mi juz ta pierwsza euforia przeszla i juz sie nie podniecam 'festiwalem'.

PostWysłany: Wto Mar 23, 2010 02:37 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
no to ja coś wam napisze

Cytuj:
Dave Mustaine, wokalista i gitarzysta Megadeth dla witryny TheWeekender.com na pytanie czy trasa Wielkiej Czwórki Thrashu może się przenieść do USA odpowiedział:

„Nie, ale to zależy od ludzi, którzy to organizują. Wydaje mi się, że wymagałoby to mnóstwo zachodu u innych. Jeśli by to miało się wydarzyć, tak jak to, że w ogóle koncert Wielkiej Czwórki doszedł do skutku, to byłoby wspaniale. Wiesz, jesteśmy teraz w dobrej formie i pomimo tego, że Wielka Czwórka razem to już spory sukces, to jeśliby to się udało byłoby jeszcze wspanialej dla nas. To samo możemy powiedzieć jednak o trasie ‘Rust In Peace’ – to sukces i wspaniale czujemy się na niej. Na tej trasie mamy wobec naszych fanów takie same zobowiązania, jak wobec występów w wakacje.

najciekawsze jest ostatnie zdanie, takie same zobowiązania - czy to przypadkiem nie deklaracja zagrania całego RIP ? mam nadzieje że tak :D

PostWysłany: Wto Mar 23, 2010 08:45 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

och przestań żulu, szukasz we wszystkim drugiego i trzeciego dna jak jakas baba:D ale gdyby miał dokładnie to na mysli i bylibysmy swiadkami takiego wydarzenia to chyba bym sie popłakała:D i wtedy na pewno wytatuuuje soobie Tornado

PostWysłany: Wto Mar 23, 2010 09:55 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
mi by wystarczyło gdyby zagrali 5magii

PostWysłany: Wto Mar 23, 2010 16:48 
Head Crusher

Byłby wspaniale, choć dla mnie wystarczyłyby 2 utwory - 5 Magics i Rust In Peace. Poza tymi dwoma wolałbym jednak jak nawiecej kawałkow z Endgame.

W ogole nie wiem czy zauwazyliscie - w połowie marca minał półlmetek wyczekiwania na koncert (zdaje sie, że ogłoszenie nastąpiło 14 grudnia) - jak ten czas czybko strzelił :) W tej chwili jest juz bliżej niz dalej ;)

PostWysłany: Sob Mar 27, 2010 22:38 
Hook In Mouth
Awatar użytkownika

Sonisphere Festival ogłosili 9 grudnia. Po paru dniach doszedł Megadeth. Bilet kupowałem 19.12 i nie mogę sobie przypomnieć czy Megadeth doszedł przed 19, czy po. :D

"Dawn Patrol" + "Rust in Peace...Polaris" w Wawie - i nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba. :D

Image

Image

PostWysłany: Nie Mar 28, 2010 08:57 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

przed 19, tez kupowalam 19.12.

PostWysłany: Nie Mar 28, 2010 17:42 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Żułek napisał(a):
no to ja coś wam napisze

Cytuj:
Dave Mustaine, wokalista i gitarzysta Megadeth dla witryny TheWeekender.com na pytanie czy trasa Wielkiej Czwórki Thrashu może się przenieść do USA odpowiedział:

„Nie, ale to zależy od ludzi, którzy to organizują. Wydaje mi się, że wymagałoby to mnóstwo zachodu u innych. Jeśli by to miało się wydarzyć, tak jak to, że w ogóle koncert Wielkiej Czwórki doszedł do skutku, to byłoby wspaniale. Wiesz, jesteśmy teraz w dobrej formie i pomimo tego, że Wielka Czwórka razem to już spory sukces, to jeśliby to się udało byłoby jeszcze wspanialej dla nas. To samo możemy powiedzieć jednak o trasie ‘Rust In Peace’ – to sukces i wspaniale czujemy się na niej. Na tej trasie mamy wobec naszych fanów takie same zobowiązania, jak wobec występów w wakacje.

najciekawsze jest ostatnie zdanie, takie same zobowiązania - czy to przypadkiem nie deklaracja zagrania całego RIP ? mam nadzieje że tak :D

takie same zobowiązania, czyli że nie uchleją się przed koncertem i zagrają na poziomie ;)

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 15:07 
Head Crusher

zagor19 napisał(a):
Sonisphere Festival ogłosili 9 grudnia. Po paru dniach doszedł Megadeth. Bilet kupowałem 19.12 i nie mogę sobie przypomnieć czy Megadeth doszedł przed 19, czy po. :D

No własnie 14-tego ogłosili dojscie Megadeth (bądz 13-tego, ale ja dowiedziałem sie 14-tego), i dopiero od tego momentu festiwal zaczął mnie powaznie interesować, tak w wiec od tego momentu datuje ogłoszenie festiwalu (przy najmniej w interesujacej mnie formie) :)

PostWysłany: Czw Kwi 22, 2010 01:53 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
Image
Image

60zł na rockmetalshopie ;) ciekawa inicjatywa ;)

PostWysłany: Czw Kwi 22, 2010 08:47 
Rattlehead
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
No proszę, podoba mi się bardziej od oficjalnej :)

PostWysłany: Czw Kwi 22, 2010 09:43 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

hm.....niestety nie ma w sobie tego czegos, mi sie nie podoba;D

PostWysłany: Czw Kwi 22, 2010 09:55 
Rattlehead

Miejscowość: Gdynia/Pogórze
No ja bym czegoś takiego na siebie nie włozył ;)
Ma coś w sobie obciachowego ;)

PostWysłany: Czw Kwi 22, 2010 10:59 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

tak, bardzo dobrze, trafiłeś w sedno problemu:D

PostWysłany: Czw Kwi 22, 2010 18:22 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
wygląda jak bilboard choć nie powiem że chciałbym mieć cośpodobnego ale w jakimś odjechanym stylu.., np. nazwy 4 zespołów natle ich najlepszych okładek... ;)

PostWysłany: Nie Kwi 25, 2010 21:10 
The Disintegrator
Awatar użytkownika

a bedzie jakos w miare widac i slychac z plyty ? bo nie wiem jakiej wielkosci jest to wszystko ;d

PostWysłany: Pon Kwi 26, 2010 11:11 
Head Crusher
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Słychać pewnie coś będzie ale jeśli chodzi o widoczność to raczej liczyłbym na telebimy jeśli masz zamiar stać na płycie bo patrząc na scenę zobaczysz raczej jakieś punkciki i to wszystko ;) Chyba, że przebijesz się aż do barierek graniczących płytę z golden circle :P

PostWysłany: Pon Kwi 26, 2010 12:56 
The Disintegrator
Awatar użytkownika

to moze byc ;d w sumie to mozna pojsc na sam przod plyty, przeczekac behe i mastodona to moze bedzie ok ;d a wlasnie, mozna gdzies zobaczyc ta reklamowke sonisphere w necie ?

PostWysłany: Pon Kwi 26, 2010 15:44 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

sprawdz na jutubie:D:D
to strasznie marnie jest byc na płycie płycie!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 608 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 31  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości