Yer Blue napisał(a):
Swoja droga ciekawi mnie ile beda grały 3 najważniejsze zespoły i dochodze do wniosku, że wszyscy beda miały przykrocony set. Tak na oko: Metallica - 1,5h, Slayer - 1h+, Anthrax - 1h.
Zważywszy, że zagrać ma jeszcze Masrodon i Behemoth - myśle, że oba w granicach 40-50 min. to i tak rozciagłość czasowa festiwalu bedzie ogromna, bo przeciez 3 ostatnie gwiazdy to pewnie beda sie nie wiadomo ile podłączać, szczególnie Meta i Slayer a tym samym pewnie nie krótkie beda przerwy.
Metallica zagra pełny 2-godzinny set jak jak podczas wakacji na tym samym festivalu, czyli 18 kawałków, co do reszty to Slayera przewiduje na 1,5 godziny a Anthrax na godzinke, Mastodon i Behemoth dostaną jakieś 30-45 minut
Cytuj:
Generalnie wyglada mi to na maraton nie na moje mozliwości.
uroki festivali

ja na Mastodon i Behemoth nic nie bede robił (zbieranie sił) bo mnie one kompletnie nie interesują, na Anthax troche poskacze sobie przy najwiekszych hiciorkach aby byś w formie na Slayer gdzie bede napierdalał

a metke se odpoczne podczas ballad
Cytuj:
A może wiece, o której jest początek imprezy? Jesli nawet o 16-17-tej (choć mozliwe, że nawet wcześniej)
ludzi zaczną wpuszczać o 15 (lub o 14) wiec zacznie sie pewnie o 16
Cytuj:
to nie do pomyślenia jest dla mnie stać na słońcu tyle godzin i to jeszcze do takiej muzyki.
nie mów "hop" póki nie przeskoczysz, czerwiec to wredny miesiac, byłem w Legii w czerwcu na Depeche Mode, była piekna pogoda dopóki nie zaczał padać deszcz, lało dobre 30 minut, zrobiło sie zimno jak cholera i wszyscy byli totalnie mokrzy

będzie dobrze
Cytuj:
Co gorsza, wyglada na to, że i Slayer bedzie grał na słońcu (nie do pomyslenia!) - latem widno jest do 22-giej, a mysle, że Slayer powinien wyjśc około 20-tej. Chyba, że festiwal bedzie trwał do grubo po pónocy - w co wątpie.
możliwe ale czy to naprawde jest takie ważne ? nie wydaje mi się
Cytuj:
Tak wiec mimo początkowego szoku TAKIM składem średnio mi to wyglada jeśli spojrzeć na realia. Sam nakrecam sie głownie na Metach i Slejerka - a tu moga zagrac okrojone sety, czyli nacisk na te najbardziej ograne numery z pominieciem albo mocno ograniczona iloscia ciekawszych nowowści. Tak naprawde średnio mi to wyglada - duże halo, niesamowita reklama pierwszych nazw - ale nie wiem co z tego wyniknie.
Nie wiem...

kwestia nastawienia oraz ogranizacji

ważna jest kasa, nie wyobrażam se stać gdzieś 2 kilometry od sceny na płycie z biletem za 200zł, dlatego kupiłem pod sceną za 400
oj będzie sie działo