Play For Blood
Anybody searching for action Anything to fill the emptiness inside Any place that the streets are empty Any takers wanna pour out their lives With fire and lightning shooting from my hand And desolation written across my eyes My itchy finger on the hairpin trigger My tempers hot and my patience's taken flight
Inside the abattoir The cover charge is somebody's gotta die Now, I hear you screaming out for mercy Last man that's standing wins the fight Too late, I see your end zero in on you Even mortal enemies, they can't deny Let me help you up again The wings of god surround me I live to play because I know I'll never die
If I win again, I'm still the champion And if you win, ha, that's just impossible I don't play for keeps; I don't play for your soul I don't play to win; I don't play for it all I play for blood
I don't play for keeps, I play for blood I don't play for your soul, I play for blood I don't play to win, I play for blood I don't play for it all, I play for blood I play for blood ...............................................................
Gra dla krwi
Ktokolwiek szukający akcji Cokolwiek co wypełni wewnętrzną pustkę Gdziekolwiek gdzie ulice są puste Jacyś chętni chcą dać upust swemu życiu Z ogniem i piorunami strzelającymi z mojej dłoni Oraz pustką wyrytą w moich oczach Mój swędzący palec na szpilkowatym spuście Mój porywczy charakter i cierpliwość, którą właśnie straciłem
Wewnątrz rzeźni Opłatą za wstęp jest czyjaś śmierć Teraz słyszę cię wrzeszczącego o litość Ostatni który żyje wygrywa walkę Za późno, widzę już w tobie porażkę Nawet śmiertelni wrogowie temu nie zaprzeczą Pozwól mi znowu cię podźwignąć Skrzydła boga otaczają mnie Żyję by grać ponieważ wiem że nigdy nie umrę
Jeśli znowu wygram wciąż będę mistrzem A jeśli wygrasz ty, ha, to przecież niemożliwe Nie gram dla zdobyczy; Nie gram dla twojej duszy Nie gram dla zwycięstwa; Nie gram dla tego wszystkiego Gram dla krwi
Nie gram dla zdobyczy, gram dla krwi Nie gram dla twojej duszy, gram dla krwi Nie gram dla zwycięstwa, gram dla krwi Nie gram dla tego wszystkiego, gram dla krwi Gram dla krwi
_________________ Kto nie był buntownikiem za młodu, ten będzie świnią na starość.- J.Piłsudski
|