Never Walk Alone
Hiding in then the door way and then the shadow any place where danger waits to kill my time there is one who loves and waits to seal your fate I'm sure as you live and die Live and die Live and die
When you feel that something wrong I'll shelter you and keep you warm I'll never let you walk alone I loved you when you still hated me I'm coming and it wont be long Time to reap what I have sewn Never ever let you walk alone I know your enemy it once was me
Let me wrap my arms all around you suffer the trespasses that you made I will drink your pain away forever and a day if you just call out my name If you just call call my name if you just call Even whisper it ......................................................
Nigdy nie będziesz sama
Ukrywam się w drzwiach A później śledzę Gdziekolwiek zagrożenie Mogłoby zabić moje przeznaczenie Jest taki człowiek, który kocha i czeka by przypieczętować twój los Jestem tego pewny w 100 % W 100 % W 100 %
Kiedy poczujesz że coś jest nie tak Ochronię cię i ogrzeję Nigdy nie pozwolę ci być samą Kochałem cię kiedy ty ciągle mnie nienawidziłaś Nadchodzę i nie zajmie to dużo czasu Czas zebrać to co zasiałem Przenigdy nie pozwolę ci być samą Znam twoich wrogów, sam nim kiedyś byłem
Pozwól mi objąć cię całą Cierpię przez zakazy które ustanowiłaś Sprawię że już nigdy nie poczujesz bólu Do końca swych dni Jeśli tylko wypowiesz moje imię Jeśli tylko wypowiesz Wypowiesz moje imię Jeśli tylko wypowiesz Przynajmniej wyszepcz je
_________________ Kto nie był buntownikiem za młodu, ten będzie świnią na starość.- J.Piłsudski
|