Żułek napisał(a):
czytaj ostatni punkt
viewtopic.php?f=1&t=71
po to jest na forum funkcja "edytuj" aby wlasnie nie pisac postów pod rzad bo jakby kazdy tak robił to sie syf robi a tego nie chcemy
Wcale nie drogi Żułku
Wcale nie dlatego że sie robi jakiś syf, bo od czegoś takiego syf się nie robi
A dobrze wiesz jak jest naprawdę
Chodzi po prostu o tą dla mnie niezrozumiałą obsesję u co niektórych na punkcie ilości postów! I nie chcesz po prostu aby ktos w taki łatwy sposób sobie nabijał, prawda? No jasne że prawda!
Kurde, przecież to jest jakiś obłęd! Jakiś ranking to jest czy co??? Nie mogę tego po prostu skumać
Ja wiem wiem, że tak stanowi regulamin, tyle że wyczuwam w tym właśnie Twoją rękę. Tak samo jakiś absurdalny punkt, który broni mi na tym forum wyrażenie np. tego że się zgadzam z przedmówcą, bo byłoby to za mało słów, a tym samym łatwy post na koncie. Chore! Jak będę miał ochotę, to będę se pisał że się z kimś zgadzam lub nie, bo tak kurde będe faktycznie myślał, a jak chcesz to możesz mnie nawet zbanować za to. I don't care..
Poza tym patrząc bardziej pragmatycznie - jeśli ktoś nie zedytuje posta, a dopisze coś w nowym, to u wszystkich taki temat zostanie podświetlony, że pojawiła się nowa wiadomość i każdy od razu tam zajrzy i to przeczyta. A jak ktoś tylko zedytuje to nikt juz tego nie przeczyta, przynajmniej dopóki temat nie zostanie podświetlony jakimś nowym postem (który oczywiście może sie już nie pojawić). Sam wiele razy już sie na tym złapałem.
Dlatego walę to, mam w dupie tą pieprzoną cyferkę pod moim i Waszymi nickami!
Noo, a teraz wracając do tematu, żeby znowu nie było że zaśmiecam forum i ogólnie tragedia jest, to piszę co następuje:
Cytuj:
"The lash from a black cat's eye"
Lash znaczy również "rzęsa", dlatego bardziej by chyba pasowało: "Rzęsa z oka czarnego kota"
I nawet się pięknie zrymowało