bialkomat napisał(a):
Yer Blue napisał(a):
Junior zagrał nam 2 utwory, które zdobyły najwieksze uznanie na naszym forum, chyba nieprzypadkowo
Hehe, nadzieję że tu zajrzał zawsze mieć można
A tak poważnie to 5Magics poszło pewnie dlatego, że ma wyraźną linie basu, a Holy Wars no to wiadomo...
Oj żartowałem tylko. Oczywistym jest fakt dlaczego zagrał akurat te 2 kawałki, ale fajnie sie złozyło, że akurat lubimy je najbardziej, wiec nie mogłem tego nie odnotowac
bialkomat napisał(a):
No właśnie! Na Soni przez cały koncert prawie że nie mogłem oderwać wzroku od Broderika, a tutaj jego gra była tak trochę w tle.
Mam to samo. Ale to tez pewnie dlatego, że Chris był na Soni blisko nas, a w Arenie był po drugiej stronie sceny. Mam tez wrazenie, że na Soni bylismy ciut blizej sceny - pamietam, że wowczas przygladałem sie zmarszczkom Rudego i roznym szczegółom, w Łodzi był troche za daleko.
Dreamów Wam wybaczam
A co do zdjec - faktycznie nie ma Mroziaka, co za niedopatrzenie! Zawsze cos zawalimy
Najbardziej brakuje zdjecia grupowego, ale całego kompletu, no coż może nastpnym razem.
Fotka przez Lizard Kingiem i tak jest magiczna
Mateusz - wymiatasz z tą fajką!!
Jeszcze sekunda zachwytu nad fociami z Ellefsonem - wszystkie wyrazniejsze sa godne powieszenia na scianie
Ja swoja chyba gdzies zamieszcze.
Pamietacie - na koncu, jak czekalismy na schodach - wychodzacy z jakas dziewczyna Junior rzucił do nas cos na pożeganie
Marti - jakby co Białko i ja bedziemy na Ozzym, wiec minizlocik nas nieominie. Ja w ogole planuje zatrzymac sie w Trojmiescie na 2-3 dni.
A Szczepan pewnie jeszcze nie moze pozbierac mysli po tylu wrazeniach