Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Czw Lis 14, 2024 18:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 52 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Śro Lut 29, 2012 21:34 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

mro-ziak napisał(a):
uważamże Rudy to jest ostro napalony, tylko udaje że niby mu na tym tak nie zależy, hamuje się w wywiadach by nie dać po sobie poznać ;)

Pewnie masz rację ale i tak raczej nic z tego nie wyjdzie.

mro-ziak napisał(a):
nie byłoby tak źle, Lars to cipny perkusista ale rytm by trzymał, i nie chodziło by tam o to by napierdalać jak za początków tylko wogóle ich razem zobaczyć ;)

No jasne, sam chciałbym ich razem zobaczyć z ciekawości, jak pisałem, ale nie zmienia to faktu, że perka byłaby raczej mierna. Większość fanów Mega wrzuca na Drovera, który jest o niebo lepszym perkusistą od Larsa, to pomyśl co zrobiliby z Larsem ;)

mro-ziak napisał(a):
ja bym poszedł jeszcze dalej.., chciałbym ich zobaczyć w trasie koncertowej grających po połowie swoich utworów, trochę Mety, trochę Mega, grających na przemian i może nawet wspólnie śpiewających. to byłby rarytas ;)

hehe to już raczej marzenie ściętej głowy ;)

PostWysłany: Śro Lut 29, 2012 21:38 
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zabrze
BadOmen napisał(a):
mro-ziak napisał(a):
ja bym poszedł jeszcze dalej.., chciałbym ich zobaczyć w trasie koncertowej grających po połowie swoich utworów, trochę Mety, trochę Mega, grających na przemian i może nawet wspólnie śpiewających. to byłby rarytas ;)

hehe to już raczej marzenie ściętej głowy ;)

Mustaine też miał takie marzenie (patrz 1 strona tematu) :twisted:

PostWysłany: Śro Lut 29, 2012 23:36 
Warhorse

Mustaine staje się coraz bardziej żałosny :roll:

PostWysłany: Czw Mar 01, 2012 00:28 
The Scorpion
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków/Tarnów
Stolczyk napisał(a):
Mustaine staje się coraz bardziej żałosny :roll:

Też bez przesady - pytają to odpowiada.

Ja już widze jak by wyglądała reakcja na ich twór.

Wyszłoby fajnie -> Lars z Jamsem układali muzykę, Mustaine z Juniorem stali z boku.

Wyszłoby słabe -> Lars z Jamsem tylko przyszli odegrać to co Dave napisał.

Tak czy inaczej było by co czytać na overkillu :lol:

PostWysłany: Czw Mar 01, 2012 14:00 
Warhorse

"Mustaine asks fans to put pressure on Hetfield and Ulrich to join him in a supergroup."

Heidfeld i Ulryk von Jungingen nie zgodzili się na to a dave dalej idzie w zaparte

PostWysłany: Sob Mar 31, 2012 08:10 
Droogie
Awatar użytkownika

To by było ciekawe ale gdyby dzem :lol: nie wyskoczył z jakimś śmiesznym głosem jak w np. Back and hell. Uważam że to może być możliwe czeba tylko chcieć jestem za tym a wy ? !

PostWysłany: Sob Mar 31, 2012 11:17 
The Scorpion

Miejscowość: Poznań
Jeśli przeczytałbyś poprzednie posty, to miałbyś wiedzę na temat tego, czy jesteśmy za tym czy nie.

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 11:18 
Moderator
Awatar użytkownika

http://www.metalhammer.co.uk/news/james ... -is-crazy/

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 11:33 
The Scorpion

professional "HEY-YEH-YAH"-er - lol.

Ale ma trochę racji Dżejmz.

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 15:45 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Coś mało entuzjazmu u Jamesa na temat wspólnego grania.

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 16:29 
Moderator
Awatar użytkownika

Tłumaczenie na polski dla niezaprzyjaźnionych z narzeczem Obamy:

“Rock And Roll Hall Of Fame wiele nas nauczyło o tym, jak być dojrzałym i pełnym wdzięku, jeśłi chodzi o byłych członków i tego typu rzeczy. Szczególnie gdy widzisz, że inne zespoły, które się tam dostają sprzeczają się o jakieś głupoty. Nie patrzą na siebie z dystansem. Przepraszam, ale jest wielu ludzi, których dany skład by ucieszył, czy wielu, którzy dorastali z danym składem, dlaczego nie świętować więc tego właśnie tak? Dlaczego nie uznajesz tej części swojej historii? To smutne i samolubne. A ponieważ mogliśmy mieć Dave’a na scenie w Fillmore, oraz Jasona i Boba Rocka, i tych wszystkich innych ludzi, którzy byli częścią naszej historii, to byliśmy w stanie wyjść ponad podziały i świętować.

Myślę szczególnie o Davie, o tych wszystkich jego walkach. Widzę, że jest teraz dużo bardziej zdrowszy, mniej zgorzkniały. Ale widzę też sporo materiałów w prasie, w których mówi o wspólnym jammowania i nagraniu razem albumu. To te wszystkie inne szalone rzeczy. Czytam to i mówię sam do siebie: ‘Zaraz, to jest Dave, o jakim chcemy zapomnieć. Wiesz, wielkie-usta, które chcesz żeby sobie poszły.’ Jest jednak w jego mówieniu autentyczność, nie za dużo myśli, zanim coś powie. Wali bez przemyślenia. Plus jest taki, że gdy mówi coś takiego, to ma dobre intencje.”

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 15:56 
The Scorpion

http://www.deathmagnetic.pl/wywiady/dav ... upergrupy/

Cytuj:
Jak wiemy z ostatniego wywiadu z Jamesem, nie był on zbyt przychylny pomysłowi, jaki Dave Mustaine rozpowiada, iż ma zamiar go namówić na nagranie wspólnego albumu w składzie Mustaine / Ellefson / Hetfield / Ulrich, o którym mówił już kilkukrotnie po grudniowym występie z Metalliką na jednej scenie. Zapytany o to przez Aristan News 11 maja (nagranie niżej) frontman Megadeth powiedział:
“Wysłałem już Jamesowi sms-a i powiedziałem, że przepraszam go za mówienie o tym i że to, co powiedział, mi schlebiało, a potem to po prostu poszło w przeciwnym kierunku, a potem jakby znów wróciło. I wiesz, to jest OK. Mi chyba chodziło tylko o to, że chciałem, aby wiedzieli, że kochałem ich i tęskniłem i świetnie mi się z nimi grało [w Fillmore]. Jeżeli to nie jest obudstronne, to rozumiem. Nadal go szanuję i nadal mi na nim zależy. Jeżeli nie chce grać ze mną więcej grać, to w porządku. Jeżeli nie podoba mu się pomysł tego, o czym mówiłem, to też OK. To nie było tak, że powiedziałem, że to się stanie, to było bardziej coś, co chciałbym, aby się stało. Ale wiesz, jest już ok, skoro wygląda na to, że do tego nie dojdzie. I wiesz co?! Nie ma już tego na mojej liście życzeń.
Chodzi o to, że prawdopodobnie nie powinienem był takich rzeczy mówić, bo, najwyraźniej, niektórzy ludzie mogą myśleć, że próbuję to wykorzystać jako sposób, żeby o mnie pisano, więc widzę, skąd wzięły się pewne emocje wokół tego, a to nie było moją intencją.”

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 16:32 
Moderator
Awatar użytkownika

No i po chrześcijańsku :P

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 17:18 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Dave:
“Wysłałem już SMSa do Jamesa i powiedziałem mu, że przepraszam za mówienie tego i że już więcej o tym nie wspomnę. Lubię Jamesa i uważam, że to co mi kiedyś powiedział miało być dla mnie miłe, ale wyszło w nieco przeciwny sposób, a potem wróciło. Ale wiesz, jest w porządku. Wydaje mi się, że chodziło mi o to, żeby wiedzieli, że ich kochałem i że mi ich brakowało i że lubiłem grać z nimi. Jeśli oni tego nie odwzajemniają, to rozumiem to. Wciąż go szanuję i wciąż dbam o gościa. Jeśli nie chce grać ze mną już więcej, w porządku. Jeśli nie podoba mu się mój pomysł, to też w porządku. To nie tak, że ja powiedziałem, że coś takiego będzie miało miejsce, to coś, co chciałbym, żeby się stało. Ale wiesz, jest OK, nawet jeśli nie wydaje się aby coś takiego miało miejsce. I wiesz co? Spadło to z mojej listy rzeczy, które chciałbym zrobić. Chodzi o to, że nie powinienem był mówić takich rzeczy, bo niektórzy są skłonni pomyśleć, że staram się zdobyć rozgłos. Poszły za tym pewne uczucia, ale nie było to moim zamiarem.”

Ach te dzieci. :D

PostWysłany: Nie Maj 13, 2012 00:14 
Angry Again
Awatar użytkownika

Dla mnie James wyszedł na dupka. Jeśli pomysł mu się nie podobał, to ok wystarczyło to powiedzieć, a nie robić z siebie szeryfa, który zgani Rudego i powie wszystkim "to jest Dave, którego nie lubimy". Z kolei za co Mustaine przeprasza, też nie rozumiem. Niech jeszcze padnie na kolana i wyląduje z bukietem pod drzwiami Mety. :roll:

A hejterzy na overkillu znowu dają znać o sobie. Jakby to Larsik wyskoczył z pomysłem tego "superbandu", to spustom by nie było końca.

PostWysłany: Nie Maj 13, 2012 10:57 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Miszcz napisał(a):
Z kolei za co Mustaine przeprasza, też nie rozumiem. Niech jeszcze padnie na kolana i wyląduje z bukietem pod drzwiami Mety. :roll:

Też tego nie rozumiem. Może chce się podlizać? A Meta widocznie woli nagrywac albumy z Lou Redem niż nagrać coś porządnego np. z Mustainem.

PostWysłany: Nie Maj 13, 2012 11:18 
The Scorpion

Wydaje mi się, że róznica polega na tym, iż Metallica z Lou nagrywała CAŁYM zespołem, a wszyscy wiemy jakie James ma podejście do nagrywania poza nim.

PostWysłany: Nie Maj 13, 2012 12:23 
The Scorpion
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków/Tarnów
Myślę, że Rudy fajnie to rozegrał, bo to postawiło w złym świetle Jamesa, który mógł mu to prywatnie powiedzieć.

PostWysłany: Nie Maj 13, 2012 12:34 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
khomaniac napisał(a):
Myślę, że Rudy fajnie to rozegrał, bo to postawiło w złym świetle Jamesa, który mógł mu to prywatnie powiedzieć.

Dave tez mógł mu prywatnie powiedzieć ze chce z nim coś nagrać a nie kłapać dziobem do gazet ;)
James by powiedział od razu NIE i byłoby po sprawie ;)

PostWysłany: Nie Maj 13, 2012 12:49 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Myślę, że Dave po prostu odpowiadał na pytania dziennikarzy. Ale fakt, panowie mogli tą sprawę rozegrać prywatnie a nie ględzić o tym w wywiadach.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 52 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości