Megadeth Info

Newsy

Zespół

Inne Projekty

Media

O stronie

->Zespół->Nick Menza

Nick Menza

Komentarze [3]

szczepan

Nick Menza.
Data urodzenia: 23 lipca 1968.
Miejsce urodznia: Monachium - Niemcy
Funckcja w zespole: Perkusista
W Megadeth od 1989 do 1998 i ponownie od lipca do października 2004
Pierwszy zespół: Rhodes.
Inne zespoły: Marty Friedman, Menza




Dyskografia
- Rust In Peace (1990)
- Countdown To Extinction (1992)
- Youthanasia (1994)
- Hidden Treasures (1995)
- Cryptic Writings (1997)

Ponadto
- Marty Friedman - Scenes (1992)
- Marty Friedman - True Obsession (1996)
- Fireball Ministry - Ou Est la Rock? (1999)
- Menza - Life After Deth (2002)

Komentarze

kondi

14:41 15-10-2010

Zdecydowannie najlepszy bębniarz Megadedt

Joozwa

03:09 24-01-2005

Dobry ale tez zastąpiony!Ale też lata swietnosci Megadeth-moje....Nick wróc!!!!!!!!!!!!!!

killyou

02:32 22-11-2004

wspanialy 1 slowem

Dodaj komentarz

Dodając własny komentarz pamiętaj o Netykiecie, a także o tym, aby zamieszczany tekst dotyczył komentowanego materiału.

Nickname

Adres e-mail

Strona www

Komentarz

Logowanie

Login:

Hasło:

Wyszukiwarka



Sonda

Ulubiony utwór na Dystopia

The Threat Is Real

22

Dystopia

19

Fatal Illusion

15

Death From Within

11

Bullet To The Brain

21

Post American World

3017

Poisonous Shadows

89

Conquer Or Die

10

Lying In State

493

The Emperor

10

Foreign Policy

11

Look Who's Talking

10

Last Dying Wish

12

Melt The Ice Away

10

Me Hate You

9

Design: http://ohp.magres.net

Czas generowania strony: 0.0028 0.0108 0.0120 0.0167 0.0192 0.0299