mateusz napisał(a):
Koncerty są także promocją płyty, a granie z niej jedynie dwóch utworów (i to nie faworytów) jest jakimś absurdem ! Nagrali przecież cholernie dobry album, a tutaj takie szopki odstawiają.
rudy stęka na wytwórnie, a sam sie nie przykłada
widocznie toczy jakąś wojenke
Cytuj:
Spora część fanów przychodzących na koncert, chce bankowo usłyszeć więcej niż 2 utwory z nowej płyty. W tej chwili ważniejszym materiałem jest Endgame, a nie Rattlehead i Devil's Island (choć to bardzo dobrze, że są te utwory w secie).
tak ale i tak wolą Rattlehead i Devil's Island
Cytuj:
Jestem bardzo ciekawy, co piszą o tym na oficjalnym forum.
troche stekają że mało z nowej płyty ale większość jest szcześliwa z koncertu
mro-ziak napisał(a):
o są po prostu kpiny, gdyby grali w Polsce to zastanawiałbym się czy wogóle iść, bo iść żeby usłyszeć tylko dwa nowe kawałki to po prostu strata pieniędzy.., to co grają teraz na koncercie słyszę codziennie z bootlegów, po prostu żenada.
i dobrze, zostań w domu, przyjdą ludzie którzy chcą się dobrze pobawić na koncercie, smutasów nie potrzeba
mateusz napisał(a):
Idąc twoim tokiem rozumowania-kibicujesz Manchesterowi, to w sumie powinieneś mieć w dupie wyniki osiągane przez drużynę bo nie jeździsz na ich mecze przecież.
muzyka to nie sport, zawsze będzie ktoś stękał że nie zagrali tego albo tamtego, jeśli sie nie podoba to po co chodzić na koncerty czy ściagać bootlegi ? bo mi sie wydaje że dla przyjemności i samego zespołu, ale jak widać niektórym to nie wystarcza