Tekst oryginalny:
What do you mean, I don't believe in god? I talk to him every day What do you mean, I don't support your system? I go to court when I have to What do you mean, I can't get to work on time? I got nothing better to do And, what do you mean, I don't pay my bills? Why do you think I'm broke? huh?
If there's a new way, I'll be the first in line. But, it better work this time.
What do you mean, I hurt your feelings? I didn't know you had any feelings. What do you mean, I aint kind? I'm just not your kind. What do you mean, I couldn't be president, of the United States Of America? Tell me something, it's still we the people, right?
If there's a new way I'll be the first in line, but, it better work this time. can you put a price on peace? Peace, Peace sells..., Peace, Peace sells..., Peace sells...,but who's buying? Peace sells...,but who's buying? Peace sells...,but who's buying? Peace sells...,but who's buying? No, peace sells...
Tłumaczenie:
Co masz na myśli mówiąc, że nie wierzę w Boga? Rozmawiam z nim codziennie Co masz na myśli mówiąc, że nie popieram twojego systemu? Chodzę do sądu kiedy potrzebuję Co masz na myśli mówiąc, że nie potrafię wstać do pracy na czas? Nie mam nic lepszego do roboty I co masz na myśli mówiąc, że nie płacę rachunków? Myślisz, że dlaczego jestem spłukany co?
Jeśli jest jakiś inny sposób Będę jako pierwszy w kolejce Ale lepiej niech tym razem zadziała
Co masz na myśli mówiąc, że zraniłem twoje uczucia? Nie wiedziałem, że miałeś jakieś uczucia Co masz na myśli mówiąc, że nie jestem uprzejmy? Nie jestem uprzejmy w twój sposób Co masz na myśli mówiąc, że nie mógłbym być prezydentem Stanów Zjednoczonych? Powiedz mi coś, to wciąż my, obywatele, tak?
Jeśli jest jakiś inny sposób, będę jako pierwszy w kolejce
Możesz podbić cenę pokoju? Pokój, Pokój na sprzedaż..., Pokój, Pokój na sprzedaż..., Pokój na sprzedaż..., ale kto kupuje? Pokój na sprzedaż..., ale kto kupuje? Pokój na sprzedaż..., ale kto kupuje? Pokój na sprzedaż..., ale kto kupuje? Nie ma pokoju na sprzedaż...
Ostatnio edytowany przez Maciej Sob Gru 19, 2009 21:24, edytowano w sumie 7 razy
|