Imagine you were at my station And you brought your motor to me You're a burner, yeah a real motor car Said you wanna get your order filled Made me shiver when I put it in Pumping just won't do, ya know, lucky for you
Whoever though you'd be better At turning a screw than me? I do it for my life Made my drive shaft crank Made by pistons buldge Made my bearings melt from the heat
We were shifting hard when we took off Put, tonight, all four on the floor Said you wanna get your order filled Made me shiver when I put it in Pumping just won't do, ya know, lucky for you
I'm giving you my room service And ya know it's more than enough Oh more more time ya know I'm in love Said you wanna get your order filled Made me shiver when I put it in Pumping just won't do, ya know, lucky for you
Solo - Mustaine
=======================================================
Mechanicy
Wyobraź sobie że jesteś na mojej stacji Przyprowadzasz do mnie swój motor Jesteś gorąca, tak... prawdziwa maszyna Powiedziałaś, że chcesz bym wypełnił twoje polecenia Cały drżę, gdy wkładam to Pompowanie to nie wszystko, no wiesz, to szczęście dla ciebie
Czy ktokolwiek mógłby pomyśleć, Że wkręcasz śrubokręt lepiej niż ja? Przecież ja to robię całe życie Zakręć moim wałkiem jak korbą Spraw by mój tłok czynił wybrzuszenia Spraw by moje mocowania rozpuściły się z gorąca
Ostro zmieniamy biegi gdy odlatujemy Dziś w nocy, jak te cztery koła, na ziemi Chcesz bym wypełnił twoje polecenia Cały drżę, gdy wkładam to Pompowanie to nie wszystko, no wiesz, to szczęście dla ciebie
Zapewniam ci swoją obsługę A ty wiesz, że to więcej niż trzeba Kiedyś zdasz sobie sprawę, że zakochałem się Chcesz bym wypełnił twoje polecenia Cały drżę, gdy wkładam to Pompowanie to nie wszystko, no wiesz, to szczęście dla ciebie
Solówka - Mustaine
tłumaczenie znalazłem w necie.
|