mateusz napisał(a):
Looz Panowie, ja widzę to inaczej i tyle. Sądzę, że sprawę setlistów można w inny sposób rozwiązać, ale ok. Swoje wyraziłem i już. Nie oczekuję aby dla mnie cokolwiek zmieniano, nie jestem tutaj sam, ale zdanie mam prawo wyrazić.
swoje zrobiłeś i wystarczy
Cytuj:
Mnie już chodzi wyłącznie o to, że jedna osoba to trochę za mało, by trzymać ogólnie forum "za ryj". Fakt, że tutaj nie ma też czego do ogarnięcia zbytnio, jednak przydałby się drugi (taki, który jest obecny) moderator - dla zachowania pewnej równowagi i obiektywizmu na przyszłość.
to nie jest odpowiedni temat na takie dyskusje
Cytuj:
Spoko, ja jednak będę upierał się przy tym, że to i tak jest zupełnie bez sensu.
a ponoć już swoje wyraziłeś
Cytuj:
Widziałem inne rozwiązania na forach (o których już wspomniałem) i to było dla wszystkich bardzo przejrzyste. Nikt nie wpieprzał na siłę codziennie tego samego, bo każdy doskonale wiedział, co kapela gra. Powiedz mi Mrozie, czy dla Ciebie ważne jest przeczytanie praktycznie codziennie tego, co gra Megadeth w danym mieście, skoro bardzo dobrze wiesz co? Interesuje Cię to? Szczerze.
Szczerze ? Mi sie wydaje że na siłe chcesz coś zmienić, w dodatku coś co generalnie nie ma wiekszego znaczenia, skoro tak ci to nie pasuje to od nastepnej trasy koncertowej sam załóż temat i go prować tak jak ci pasuje
Cytuj:
Ja traktuję to jako spam i mam wrażenie jakbym grzebał w śmieciach przeglądając ten temat.
już ci coś mówiłem na ten temat wiec nie bede sie powtarzał
w każdym razie proponuje przenieść te dyskusje gdzie indziej bo to jest temat o trasie koncertowej a nie jak wklejać setlisty, że nie macie wiekszych problemów -_-`