Stworzone dla wojny
Stworzone dla wojny, jak myślisz, po co są Twoje pięści? Są stworzone dla wojny!
Słuchaj, to nie ja zacząłem - ale uwierz, ja to zakończę... Sam jesteś sobie winien - już jest za późno, nie ma odwrotu... Nic mnie nie powstrzyma - lepiej uważaj na siebie
Stworzone dla wojny, jak myślisz, po co są Twoje pięści? Są stworzone dla wojny!
Nie można się już wycofać - sprowadzę Cię na ziemię... Będziesz błagał o litość - złe nasienie, już jesteś martwy... Znajdziesz się w innym wymiarze - Piekło nadchodzi, lepiej się pomódl...
Stworzone dla wojny, jak myślisz, po co są Twoje pięści? Są stworzone dla wojny! Stworzone dla wojny, co się patrzysz? Jeszcze Ci mało? Jak myślisz, po co są Twoje pięści?
Pewnego dnia stawisz mi czoło - ujrzysz terror uwięziony we mnie... Ostateczna zemsta - tortury i pełne ukaranie... Zemsta tak dogłębna - lochy agonii czekają.. Strach otacza Cię jak śmierć - płacz o co chcesz, ale niczego już nie zmienisz...
Stworzone dla wojny, jak myślisz, po co są Twoje pięści? Są stworzone dla wojny! Stworzone dla wojny, co się patrzysz? Jeszcze Ci mało? Jak myślisz, po co są Twoje pięści?