Come now my lovely, won’t you Take a midnight stroll with me? Through the misty air the things I keep I shouldn’t dare
My garden’s so inviting, and its Deadly blooms are hiding Be careful what you touch Lest the grave is what you lust
Draw the blinds, you’re getting tired Paralyzed, don’t close your eyes Gripped with fear, your dreams become nightmares From the Deadly Nightshade
Each night at midnight Dating back into the fog of time Another victim falls The things I’ve done; the voices call
The Hourglass runs out on us Ashes to ashes, dust to dust The killers must be fed, the soil is red Now that you’re dead
Delirium – your burning throat Mania – your heart rate soars Hallucination – you’re losing your mind Suffocation – cannot breathe; you’re going blind
====================================================
"Wilcza jagoda"
Chodź kochana Może udasz się ze mną na nocny spacer? We mgle skrywam rzeczy Których nie powinienem odważyć się posiadać
Mój ogród wygląda bardzo zachęcająco Skrywa w sobie śmiertelne rośliny Uważaj czego dotykasz Chyba, że chcesz znaleźć się w grobie
Kurtyna zapada, robisz się zmęczona Sparaliżowana, nie zamykaj oczu Dopada Cię strach, Twoje sny zmieniają się w koszmary Z powodu wilczej jagody
Codziennie o północy Sytuacja się powtarza Kolejna ofiara ginie To, co uczyniłem; głosy mnie wzywają
Nasz czas dobiega końca Z prochu powstałaś, w proch się obrócisz Mordercy muszą zostać nakarmieni, ziemia staje się czerwona Kiedy jesteś już martwa
Majaki - Twoje gardło piecze Szaleństwo - Oddech sprawia Ci ból Halucynacje - tracisz rozum Dusisz się - nie możesz oddychać, tracisz wzrok