Don't wanna talk about it Don't wanna read about it Don't wanna hear about it Don't wanna see about it
Something's funny about a medical physician Me lying on my back is his favorite position Designer behavior with paxil, and valium Even you can stomach prozac and lithium
Remember "Ozzie And Harriet"? Remember "The Stepford Wives"? Remember "Father Knows Best"? Remember "I Love Lucy"?
A product of design Back to the drawing board Gotta be insane to fit in If not you'll be ignored
You take apart my brain But you couldn't make the pieces fit Then give me happy pills There's pieces left you idiot
============================================
Zaprojektowane zachowanie
Nie chcę o tym mówić Nie chcę o tym czytać Nie chcę o tym słyszeć Nie chcę tego widzieć
W lekarzach jest coś zabawnego... Kiedy leżę na plecach, jestem w ich ulubionej pozycji Zaprojektowane zachowanie z lekami antydepresyjnymi i uspokajającymi Możesz zażywać nawet prozac i lithium
Pamiętasz serial "Ozzie i Harriet"? Pamiętasz "Żony ze Stepford"? Pamiętasz "Ojciec wie najlepiej"? Pamiętasz "Kocham Lucy"?
Zaprojektowany produkt Począwszy od pierwszych szkiców Musisz być szalony, by się do tego dopasować Jeśli nie, zostaniesz zignorowany
Rozdzielisz mój mózg na kawałki Ale nie dasz rady ich ponownie połączyć Dasz mi pigułki szczęścia Zostało kilka kawałków, ty idioto