Such a pretty face Radiant, I saw you across the room I knew I had to have you
Thus started the chase I knew I would do anything to take Your hand and make you mine
But I learned long ago If you love someone, you have to let it go Let it go, let it go
The hardest part of letting go Is saying goodbye Goodbye, goodbye
You fettered away in a makeshift cell Beneath the venomous moonlight I unleash my plan to watch you fail The one I held so high
Go to sleep my love And taste my sweet revenge on your lips It's sealed with a kiss
I return to the masquerade ball And leave the lone figure weeping Stone by stone, immured in the wall Forever left in safekeeping
Go to sleep my love And taste my sweet revenge on your lips It's sealed with a kiss
But I learned long ago If you love someone, you have to let it go Let it go, let it go
The hardest part of letting go Is saying goodbye Goodbye, goodbye Goodbye Let it go
Tłumacznie
"Najtrudniejszy moment rozstania... Przypieczętowany pocałunkiem"
Taka piękna twarz Rozpromieniona, dostrzegłem Cię z drugiego końca pokoju Wiedziałem, że muszę Cię mieć
Więc rozpocząłem podchody Wiedziałem, że zrobie wszystko By wziąć Cię za rękę i uczynić moją
Ale nauczyłem się dawno temu Że jeśli kogoś kochasz, musisz odpuścić Odpuścić, odpuścić
Najtrudniejszym momentem rozstania Jest powiedzieć "Żegnaj" Żegnaj, żegnaj
Trzymam Cię związaną w prowizorycznej celi Pod trującym światłem księżyca Wprowadziłem w życie mój plan, patrzę na Twój upadek Planowałem to od tak dawna
Śpij, moja kochana I posmakuj mojej słodkiej zemsty swoimi ustami Zemsty, przypieczętowanej pocałunkiem
Żyłem dalej udając, że wszystko jest w porządku Zostawiłem ją, płaczącą w samotności Cegła za cegłą, zamurowałem ją w ścianie Zatrzymałem ją na zawsze w bezpiecznym miejscu
Śpij, moja kochana I posmakuj mojej słodkiej zemsty swoimi ustami Zemsty, przypieczętowanej pocałunkiem
Ale nauczyłem się dawno temu Że jeśli kogoś kochasz, musisz odpuścić Odpuścić, odpuścić
Najtrudniejszym momentem rozstania Jest powiedzieć "Żegnaj" Żegnaj, żegnaj Odpuścić...
Ostatnio edytowany przez fiXXXer_85, Pon Wrz 28, 2009 17:29, edytowano w sumie 1 raz
|